Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

null

Autovisie iPad App nu in App Store

14 APR 2011

Extreem goed nieuws voor de autoliefhebbers met een iPad. Vanaf vandaag is de Autovisie-applicatie voor de iPad in de lucht.

Foto: Opel

Autovisie heeft zijn eigen iPad-applicatie en dat is eigenlijk heel slecht nieuws voor de partners van de benzineliefhebbende iPad-gebruikers. Autovisie biedt altijd het laatste autonieuws, waar je geen letter van wilt missen. Maar ook kritische autotests van de nieuwste modellen, opinie, prachtige reportages met schitterende fotografie en boeiende reisverhalen. Dit alles wordt aangevuld met video´s, 360 graden impressies, visuals en extra beeldmateriaal.

Petra Lubbers, segmentmanager Automotive bij Telegraaf Media Nederland is verheugd met deze aanvulling op het portfolio van Autovisie: “Autovisie is al 55 jaar een autoriteit in autoland. Wij bieden de autoliefhebber al een magazine, een site, krantenpagina´s in De Telegraaf. De app is hier een logische aanvulling op. Uit onderzoek blijkt dat iPad-bezitters voornamelijk mannen zijn tussen de 35-55 jaar, met een hoge interesse in gadgets en auto’s. Dit sluit goed aan bij onze Automotive doelgroep.”Autovisie is in de ontwikkeling van de app samen opgetrokken met launching partner Opel, die de content aanvult met een bijzondere interactieve campagne voor de nieuwe Opel Ampera. In deze iPad campagne komen de innovatieve functies van de elektrisch aangedreven Ampera optimaal tot hun recht; gebruikers kunnen onder andere de Ampera met de vingertop bewegen om een rijbereik van 500 kilometer te realiseren en men ziet op interactieve wijze hoe snel de Ampera een snelheid van 100 km/h bereikt. De app biedt vele mogelijkheden voor adverteerders en past zich automatisch aan op de modus van de iPad. De campagne is ontwikkeld door Mobile Generation.De Autovisie app is tot stand gekomen in samenwerking met: The Saints, UnitID, Resoluut, Graphit.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.0 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 519.5
+ / - +0.02%