Vanavond in RTL Autovisie aflevering 7

PREVIEW - Vanavond weer een uur lang genieten van een nieuwe aflevering RTL Autovisie om 22.00 uur op RTL 7. In de studio één van de snelste productieauto's ter wereld, de 1200 pk sterke Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Aan tafel petrolheads Jeroen Nieuwenhuize en Michel Perridon.

 Lees verder 0 RTL Autovisie | 24 okt 2014, 18:01
 
 

Voorproefje van Dodge Viper ACR

Dodge neemt een Viper ACR Concept mee naar de SEMA-tuningshow in Las Vegas. De sportwagen geeft een voorproefje van een toekomstige ACR-uitmonstering.

 Lees verder 0 Autonieuws | 24 okt 2014, 17:10
 
 

Audi A6 Hybrid is niet meer

Audi heeft met de komst van de gefacelifte A6 de stekker uit de A6 Hybrid getrokken. De vraag naar het model was wereldwijd te beperkt om de verkoop voort te zetten.

 Lees verder 1 Audi | 24 okt 2014, 16:25
 
 

VIDEO Skoda Fabia: Dezelfde techniek, voor minder geld

AUTOVISIE TV - Technisch gezien zijn de Skoda Fabia en Volkswagen Polo dezelfde auto’s. Ze hebben bovendien een gelijk motorenaanbod. Dat maakt het kiezen tussen de twee er niet makkelijker op. Toch is de Skoda ietsje ruimer, iets praktischer en iets goedkoper. Maar is het daarmee ook de betere keuze? Autovisie-testredacteur Dries van den Elzen zoekt het uit.

 Lees verder 0 Skoda | 24 okt 2014, 15:46
 
 

Volgende Jeep Wrangler ook ladderchassis

De volgende Jeep Wrangler krijgt - net als de huidige - een ladderchassis. Dat melden bronnen binnen Jeep aan Automotive News.

 Lees verder 0 Jeep | 24 okt 2014, 15:41
 
 

Ford ziet winst hard dalen

De Amerikaanse autofabrikant Ford Motor heeft de winst in het derde kwartaal van dit jaar met ruim een derde zien dalen, vooral door stijgende kosten van terugroepacties en oplopende verliezen in Europa. Toch daalde de winst minder hard dan verwacht, dankzij een aanhoudende groei in China. Daar verkoopt Ford inmiddels meer auto's dan concurrent Toyota.

 Lees verder 0 Ford | 24 okt 2014, 13:59
 
 

Nu in Autovisie magazine editie 22!

Dertig jaar BMW M5: Hart van goud

PREVIEW - De actieserie BMW M5 bestaat dertig jaar en telt vijf spectaculaire afleveringen. De verhaallijn is nooit veranderd, de hoofdpersoon wel.

 Lees verder 0 BMW | 24 okt 2014, 13:54
 
 

'Volgende Skoda Roomster op VW Caddy-basis'

Skoda zou de volgende generatie Roomster niet meer op basis van het Fabia-platform willen bouwen, zo melden insiders aan Australische media. De keuze zou gevallen zijn op het platform van de nieuwe generatie Volkswagen Caddy.

 Lees verder 0 Skoda | 24 okt 2014, 13:44
 
 

Win een set Continental winterbanden

WIN - Koning winter nadert met rasse schreden. Tijd om de winterbanden te monteren. Goede winterbanden hebben ook in Nederlandse omstandigheden nut door hun betere eigenschappen bij temperaturen onder de 7 graden Celcius.

 Lees verder Pole Position | 24 okt 2014, 13:19
 
 

‘Ook Toyota verkoopt aandelen Tesla’

Nu Daimler zijn Tesla-aandelen heeft verkocht, zou ook Toyota dat willen doen. Dat meldt de Japanse financiële krant Nikkei. Tesla en Toyota kunnen de verkoop echter niet bevestigen.

 Lees verder 1 Toyota | 24 okt 2014, 13:02
 
 

Straatracer van ATS: Sport 490 Stradale

Sportwagenbouwer Automobili Turismo Sport (ATS) heeft een nieuw straatlegale racer gepresenteerd: de Sport 490 Stradale.

 Lees verder 0 Autonieuws | 24 okt 2014, 09:38
 
 

Automaat voor Lotus Exige S

Lotus start in januari volgend jaar met de levering van een Exige S met een automatische transmissie. De komst van de versnellingsbak is bedoeld om markten waar automaten het meest worden verkocht, beter te kunnen bedienen.

 Lees verder 0 Lotus | 24 okt 2014, 09:17
 
 

Van saai naar sexy

Eerste test: Volkswagen Passat 2.0 BiTDI 4Motion

In ruim 40 jaar heeft Volkswagen 22 miljoen Passats geproduceerd. Het is daarmee de belangrijkste auto voor het merk uit Wolfsburg. En de niet eens volledig nieuwe zevende generatie heeft de verkoopaantallen nog eens flink de hoogte in gestuwd. Het lijkt daarom zeker dat de nu geïntroduceerde áchtste versie voor een nog stevigere impuls gaat zorgen.

 Lees verder 0 Tests | 24 okt 2014, 05:30
 
 

Blik

OMWEG

Er dreigt een infarct! Niet in vleselijke zin bij de tikker van dit stukkie, maar verkeerstechnisch. Wat wil het geval? Het geval wil dat de bestuurders van mijn stadje aan de Lek, ongetwijfeld in samenspraak met hotemetoten van de provincie, hebben besloten om de asfalt-aorta naar het naburige plaatsje D. aan te pakken. Dat tegen de Utrechtse Heuvelrug aangevleide D. ligt op vijf kilometer afstand en een ritje ernaartoe duurt (over die N227) een minuut of acht vanuit mijn wijk, hooguit tien in de spits.

 Lees verder 0 Jeroen Jongeneel | 24 okt 2014, 05:30
 
 

Rendez-vous Renault 4CV vs. Twingo

Reportage: Bijzondere ontmoeting in nachtelijk Parijs

REPORTAGE AUTOVISIE TV - Op zoek naar overeenkomsten en verschillen tussen de naoorlogse Renault 4CV en nieuwe Twingo, toerde Autovisie TV door nachtelijk Parijs.  De 4CV moest functioneel, compact en voordelig te bouwen zijn, zodat hij een configuratie met de motor achterin kreeg. Om diezelfde redenen heeft de nieuwe Twingo zijn driecilindertje nu ook daar.

 Lees verder 4 Oldtimer | 23 okt 2014, 18:14