Eerste testnotities Ford Focus Facelift

De Ford Focus is altijd een van Autovisie’s favoriete C-segmenters geweest, met een redelijke prijs en onovertroffen rijeigenschappen. Maar de zwakke punten waren ook altijd eenvoudig aanwijsbaar. Tijdens een mid-life update heeft Ford naar eigen zeggen de sterktes versterkt en de zwaktes aangepakt.

 Lees verder Tests | 22 sep 2014, 22:14
 
 

Afgehamerd: Aston Martin in 24 karaat goud

De James Bond-film Goldfinger is vijftig jaar en dat moest gevierd worden. Daarom ging bij het veilinghuis Christy’s een gouden schaalmodel van de beroemde Aston Martin DB5 onder de hamer.

 Lees verder Onder de hamer | 22 sep 2014, 17:21
 
 

Olala, Ferrari 458 Speciale Spider gezien in Maranello

De Ferrari 458 Speciale Spider is klaar! Hij is al te aanschouwen in de fabriek in het Italiaanse Maranello. Daar fotografeerde een bezoeker, tegen de regels in, de sportwagen en publiceerde vervolgens de foto’s op Facebook.

 Lees verder Ferrari | 22 sep 2014, 17:14
 
 

Ook Opel Mokka met nieuwe dieselmotor

Opel introduceert de nieuwe 1.6 CDTI dieselmotor in steeds meer modellen. Na de Astra en Astra GTC lepelen de Duiters de krachtbron ook in de Mokka.

 Lees verder Opel | 22 sep 2014, 17:01
 
 

"Afwerking wordt beter"

Ford verfijnt EcoSport voor Europa

Ford neemt de kritiek op de EcoSport ter harte en zal de kwaliteitsbeleving van de compacte suv de komende maanden verbeteren. Dat laat de woordvoerder van Ford Europe aan Autovisie weten.

 Lees verder Ford | 22 sep 2014, 16:44
 
 

VIDEO - Iconische ontmoeting: Porsche Carrera GT vs 918 Spyder

VIDEO - Een iconische ontmoeting tussen een volbloed supercar en een hypercar: de Porsche Carrera GT en zijn spirituele opvolger 918 Spyder. Beide sportwagens hebben de motor achterin, alleen is het verschil in de techniek uiterst divers.

 Lees verder RTL Autovisie | 22 sep 2014, 15:20
 
 

Renault kan meer tweekleurige Capturs bouwen

De tweede en tevens laatste fase voor het verbeteren van de productie van de Renault Captur is afgelopen maand doorgevoerd. De fabrikant kan eindelijk de productie opvoeren.

 Lees verder Renault | 22 sep 2014, 13:16
 
 

Vanavond herhaling aflevering 3 RTL Autovisie

VIDEO - Zorg dat je tv vanavond om 22.30 uur weer afgestemd staat op RTL 7 voor de herhaling van RTL Autovisie. Te gast zijn Johan Derksen en Leo de Haas. Ook Maarten van Rossem hebben we voor deze aflevering weer op pad gestuurd, dit keer met een Italiaanse volbloed stier.

 Lees verder RTL Autovisie | 22 sep 2014, 12:45
 
 

Nissan samen met Dongfeng in Infiniti

Nissan gaat auto's van zijn merk Infiniti produceren voor de Chinese markt in samenwerking met Dongfeng Motor. Het Japanse concern en zijn Chinese branchegenoot hebben daartoe een gezamenlijk bedrijf opgericht.

 Lees verder Autonieuws | 22 sep 2014, 12:07
 
 

Outlander PHEV Concept-S

Mitsubishi Outlander PHEV in trainingspak

Mitsubishi neemt deze Outlander PHEV Concept-S mee naar de Autosalon van Parijs. In de basis de Outlander PHEV zoals we hem al kennen, maar dan gehesen in een trainingspak.

 Lees verder Mitsubishi | 22 sep 2014, 11:51
 
 

GM-schandaal: toezichthouder NHTSA krijgt ervan langs

Het Amerikaans Congres heeft de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) flink op de vingers getikt. Dit naar aanleiding van het terugroepschandaal waarin autobouwer General Motors (GM) sinds begin dit jaar is verwikkeld.

 Lees verder Chevrolet | 22 sep 2014, 11:44
 
 

Renault toont luxueuze Clio Initiale Paris

De naam Initiale Paris sierde eerder een studiemodel van Renault. Maar de Fransen gaan de aanduiding nu gebruiken als naam van een luxueus label. De Clio met Initiale Paris-aankleding trapt af.

 Lees verder Renault | 22 sep 2014, 11:21
 
 

Silvermine 11SR krijgt vorm

De ontwikkeling van de 11SR van het Nederlandse merkje Silvermine loopt rustig door. In de afgelopen maanden heeft Silvermine het design afgerond, maar van productie is nog geen sprake.

 Lees verder Autonieuws | 22 sep 2014, 10:19
 
 

Geen opvolger voor Mini Clubvan

De Mini Clubvan krijgt geen opvolger. Dat heeft Andreas Lampka, hoofd communicatie bij Mini, tegenover Autovisie bevestigd.

 Lees verder Mini | 22 sep 2014, 10:07
 
 

Gewaagd studiemodel: Toyota C-HR Concept

De designers van Toyota hebben zich behoorlijk uitgeleefd op de C-HR Concept. En volgens Toyota is dat niet alleen voor de show. De compacte cross-over is namelijk drager van de nieuwe designtaal van de Japanners.

 Lees verder Toyota | 22 sep 2014, 09:49