Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Autovisie

Spyker neemt voormalig Aston Martin-topman aan

08 AUG 2012 Bart Oostvogels

Spyker heeft John Walton, voormalig vice president van Aston Martin Noord-Amerika en Aston Martin Lagonda, aangenomen. Bij Spyker Cars gaat hij de functie Chief Commercial Officer (CCO) vervullen. Hij neemt ook de verantwoordelijkheid voor Spyker in de VS.

Spyker C8 Aileron
Spyker C8 Aileron
Foto: Spyker

ONMIDDELIJKE INGANG

De 53-jarige John Walton vervult beide functies met onmiddelijke ingang. Walton begon zijn automobiele carrière bij Ford Motor Company in 1980. Later heeft hij nog gewerkt bij Rossion Automotive in Florida. Nadien ging hij aan de slag bij Aston Martin waar hij heeft geholpen de DB7 succesvol op de markt te lanceren.

GESCHIEDENIS

"Ik ben trots om bij Spyker aan de slag te gaan. Juist op het moment dat er een nieuwe hoofdstuk wordt geopend in de geschiedenis van het merk. Nu ", aldus Walton.

MULLER

"Ik heb John Walton zestien jaar geleden ontmoet bij Aston Martin. Sinds het moment dat we Spyker in 2000 hebben opgericht, heb ik altijd de wens gehad om hem te introduceren op onze werkvloeren om het merk verder uit te bouwen. Nu is dat moment eindelijk gekomen", zegt Victor R. Muller.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.4 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - 0.0%