Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: auto.sohu.com

Deze Qoros was een project van studenten

08 JAN 2013 Bart Oostvogels

Na een reguliere sedan en stationwagon heeft Qoros nog veel meer in petto. Denk bijvoorbeeld aan een compacte crossover. Ook wordt een sportief gelijnde sedan genoemd zoals hier op foto's is te zien. Navraag wijst uit dat het hier om een afstudeerproject gaat van twee door Qoros gesponsorde studenten en dat er nog geen productieplannen voor zijn.

Foto: auto.sohu.com
Foto: auto.sohu.com

"Dit Qorosmodel is recent afgerond door twee studenten van de Conventry School f Art and Design. De studenten werden bij dit studieproject gesponsord door Qoros. Inmiddels is het tweetal aangenomen door Qoros, want het merk was zeer te spreken over het design. Productieplannen voor deze auto zijn er echter nog niet, het is letterlijk een 'studiemodel'", aldus de woordvoerder van Qoros tegenover Autovisie.

Half jaar

Qoros wil ieder half jaar een nieuw model op de markt brengen. Allereerst komt de GQ3 begin 2014 op de Europese markt. Daarna volgt een stationwagon. De compacte crossover van Qoros komt op z'n vroegst eind 2014, begin 2015.

Het laatste nieuws en de nieuwste video's nu ook 24/7 te volgen via de Autovisie nieuws-app voor iPad. Download 'm nu in de App Store.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.7 °C
O1
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%