Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Forza Motorsport 7
Forza Motorsport 7
Foto: Microsoft

E3 2017: Belangrijkste racegames op een rijtje

19 JUN 2017 Remco Slump | Autovisie

De E3 2017 is voorbij, dus kunnen we terugkijken. Want ieder jaar is de belangrijkste gamebeurs ter wereld weer goed voor een aantal interessante nieuwe racespellen. We zetten de belangrijkste op een rijtje.

Forza Motorsport 7

Sony’s legendarische Gran Turismo-reeks heeft het een beetje laten liggen in de afgelopen jaren. Zozeer zelfs dat Microsofts Forza-serie langszij kon komen en uiteindelijk voor de inhaalactie ging. Het nieuwste deel is Forza Motorsport 7, dat na de zomervakantie in 4K-resolutie te spelen is op de nagelnieuwe Xbox One X. Porsche greep de onthulling aan om op de E3-beursvloer de nieuwe 911 GT2 RS te laten zien. Forza Motorsport 7 komt op 3 oktober uit voor de Xbox One en de pc en maakt op 7 november zijn Xbox One X-debuut.

Gran Turismo Sport

Zoals gezegd: Forza Motorsport heeft een aantal jaren geleden de… euhm… Gran Turismo-kroon van Gran Turismo afgepakt. Het nieuwste deel in de Sony-serie, Gran Turismo Sport, moet verloren terrein terugwinnen. Het spel had al in 2016 moeten uitkomen, maar werd uitgesteld tot 2017. Het is nog steeds niet bekend wanneer de releasedatum is. Sony houdt het vooralsnog op de herfst van dit jaar. Gran Turismo Sport komt alleen uit op de PlayStation 4.

BEKIJK DE REST VAN DE LIJST EN DE VIDEO'S OP AUTOVISIE.NL

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
21.9 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%