Zoeken
  Zoeken met  
18.2 °C
ONO2
 
files 194
133 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Normale koplampen voor dichte Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo toont voor het eerst een 4C Coupé met normale koplampen tijdens een autobeurs.

 Lees verder 1 Alfa Romeo | 16 apr  15:56
 
 

Alfa Spider biedt Mazda alleen maar voordelen

Over een jaar staat de nieuwe Mazda MX-5 in de showrooms. Kort daarna volgt zijn tweelingbroer Alfa Spider. Concurrenten? ”Absoluut niet”.

 Lees verder 1 Alfa Romeo | 07 apr  08:13
 
 

Alfa Romeo start terugkeer in USA in New York

De autoshow in New York halverwege april zal het startsein vormen van de terugkeer van Alfa Romeo in de Verenigde Staten. Het Italiaanse merk neemt de 4C mee naar de beurs.

 Lees verder 1 Alfa Romeo | 25 mrt  11:37
 
 

Normale koplampen voor Alfa Romeo 4C?

Alfa Romeo gaat de conventionelere koplampen van het 4C Spider-studiemodel ook leveren op de coupé, zo meldt het Britse Autocar. De Nederlandse importeur zegt tegenover Autovisie nog van niets te weten.

 Lees verder 0 Alfa Romeo | 20 mrt  16:49
 
 

Alfa 4C wordt safetycar WTCC

Alfa Romeo is terug in de WTCC (World Touring Car Championship), maar niet in het deelnemersveld. Nee, Alfa levert de safetycar.

 Lees verder 2 Alfa Romeo | 13 mrt  17:42
 
 

Jaar levertijd Alfa Romeo 4C

Wie nu een Alfa Romeo 4C koopt, moet minimaal een jaar wachten. Alle exemplaren die de fabrikant dit jaar voor de Nederlandse markt bouwt, zijn vergeven.

 Lees verder 2 Alfa Romeo | 07 mrt  14:31
 
 

Geen cabrio, wel targa

Productie Alfa Romeo 4C Spider start begin 2015

Alfa Romeo noemt de 4C Spider nog een stijloefening, maar als de tweezits sportwagen begin volgend jaar van de band rolt, ziet hij er precies zo uit.

 Lees verder 0 Alfa Romeo | 04 mrt  10:00
 
 

Abarth of Fiat waarschijnlijker

‘Nieuwe Mazda MX-5 mogelijk niet als Alfa Romeo’

Van de volgende generatie Mazda MX-5 volgt waarschijnlijk geen versie van Alfa Romeo, dat melden bronnen aan Automotive News.

 Lees verder 0 Mazda | 03 mrt  12:38
 
 

Groene jas voor Alfa Romeo Disco Volante

Ken je de Alfa Romeo Disco Volante nog? Deze coachbuilt Alfa werd in 2013 voor het eerst gepresenteerd tijdens de Autosalon van Genève. Carrozzeria Touring, het bedrijf achter de Disco Volante, keert dit jaar opnieuw terug naar Genève met dezelfde auto, maar dan voorzien van een groene jas met gouden details en een rode grille.

 Lees verder 2 Alfa Romeo | 03 mrt  09:54
 
 

Onder de hamer: 1964 Alfa Romeo Giulia Sprint GT Coupé

Geen auto die miljoenen euro’s kost, maar gewoon een tweedehands Alfa. Maar dan wel een hele leuke, want deze Alfa Romeo Giulia Sprint GT Coupé wordt gezien als een van de best sturende Alfa's ooit gebouwd.

 Lees verder 3 Onder de hamer | 02 mrt  08:03
 
 

Vernieuwde Giulietta QV is bijna 4C

Alfa Romeo heeft de Giulietta een update gegeven. Dat is goed nieuws, want de topversie, de QV, leent tegenwoordig een aantal onderdelen van de 4C.

 Lees verder 1 Alfa Romeo | 27 feb  13:58
 
 

‘Alfa 4C Spider met targadak in Genève’

Italiaanse media melden dat Alfa Romeo in Genève een conceptversie van de 4C Spider zal presenteren. De Nederlandse importeur kan het model echter nog niet bevestigen. Dat de auto in productie gaat, staat vast.

 Lees verder 0 Alfa Romeo | 26 feb  16:47
 
 

TenCate stort zich op superlichte auto's

Textieltechnologiebedrijf TenCate zet met het contract met Alfa Romeo een majeure stap om een belangrijke speler te worden in de wapenwedloop naar superlichte auto’s. Een wedloop die vooral wordt aangejaagd door een eis van de EU om de CO2-uitstoot van onze heilige koeien drastisch te beperken.

 Lees verder premium | 25 feb  05:30
 
 

Onder de hamer: Solo Alfa Romeo

Een grote collectie klassieke auto’s van Alfa Romeo komt begin februari onder de hamer. Het Parijse veilinghuis Artcurial veilt die dag maar liefst 44 exemplaren. Keus zat en voor elke portemonnee.

 Lees verder 0 Onder de hamer | 30 jan  11:46
 
 

Fiat knijpt motoren voor 14 procent bijtelling

De Fiat Groep heeft voor volgend jaar verschillende modellen in de 14 procent bijtellingscategorie weten te krijgen, maar daarvoor moet de klant wel vermogen inleveren.

 Lees verder 3 Fiat | 18 dec  13:41