Aan boord bij snelle rondes Peter Kox tijdens Autovisie Supertest

VIDEO - Al jaren is coureur Peter Kox een vaste aanvulling op het Autovisie-testteam tijdens de traditionele Supertest waarin we op zoek gaan naar de Beste Stuurmansauto. Elk jaar weer weet Kox op het circuit het maximale uit de verschillende auto's te halen en de scherpst mogelijke rondetijd neer te zetten. Kijk mee aan boord tijdens de snelle rondes van Peter Kox op TT Circuit Assen tijdens de zoektocht naar de Beste Stuurmansauto van 2014 Deel I, de volkshelden.

 Lees verder 0 autovisie | 20 dec 2014, 08:23
 
 

Achter de schermen bij Autovisie Supertest Deel I

VIDEO Zoektocht naar de Beste Stuurmansauto 2014

VIDEO - De jaarlijkse afsluiter van Autovisie, de Supertest. Dit jaar is de traditionele zoektocht naar de Beste Stuurmansauto van 2014 verdeeld in twee categorieën, volkshelden en supercars. We trappen af met de volkshelden waarbij negen kandidaten elkaar de handschoen toewerpen. Welke toegankelijke auto is het grootste feestnummer? Kijk mee achter de schermen!

 Lees verder 6 autovisie | 18 dec 2014, 14:05
 
 

Dieselen in Audi A1 goedkoper door 3-cilinder

Audi heeft de prijs vrijgegeven van de opgefriste A1 met driecilinder dieselmotor. De komst van de motor zorgt ervoor dat dieselen in een Audi A1 goedkoper is dan voorheen.

 Lees verder 0 Audi | 17 dec 2014, 09:47
 
 

CO2-doelen ook haalbaar met grotere suv’s Audi

Het is geen geheim meer dat Audi graag een grotere suv boven de Q7 wil uitbrengen. Audi CEO Rupert Stadler heeft die wens inmiddels al meerdere keren uitgesproken. Volgens de topman kan zo’n groter model zonder problemen aan het gamma worden toegevoegd, zonder dat de gemiddelde CO2-uitstoot van het concern in het gevaar komt.

 Lees verder 3 Audi | 16 dec 2014, 17:52
 
 

Audi A1 facelift: nieuw succes dankzij zuinige driecilindermotoren?

AUTOVISIE TV - Audi heeft zijn kleinste model een opfrisbeurt gegeven. Bumpers, lichtunits en grille werden subtiel gewijzigd. Veel belangrijker zijn echter de wijzigingen onderhuids. Audi voorziet de A1 van enkele splinternieuwe motoren, waaronder een ultrazuinige driecilinder diesel- en benzinevariant. De Audi A1 volgt hiermee de trend in het drukbevochten B-segment. Maar is het ook voldoende voor nieuw succes?

 Lees verder 0 Tests | 15 dec 2014, 14:48
 
 

Onder de hamer: De 'Killer B's' van Audi en Lancia

Rallywagens waren half jaren tachtig ‘too fast to race'. Het uitzonderlijke vrije Groep B-reglement resulteerde in vuurspuwende monsters met meer pk’s dan goed voor ze was. Twee van die ‘Killer B’s’ worden in het nieuwe jaar geveild: een Audi Sport Quattro en Lancia 037 Stradale.

 Lees verder 4 Onder de hamer | 13 dec 2014, 08:38
 
 

Rijden met Audi-concept cars van 15 miljoen

AUTOVISIE TV - Zelf rijden met miljoenen kostende concept cars mogen we maar zelden, maar Audi stuurde ons nu onder politiebegeleiding de boulevard van Cannes op. We reden met twee conceptcars waarvan er een de TT-modellijn moet aanvullen. Welke designstudie gaat straks van de lopende band rollen? Autovisie helpt kiezen.

 Lees verder 15 Audi | 13 dec 2014, 07:00
 
 

Nu officieel: Audi Q7

Met dank aan een intern foutje, waarbij foto's door Audi per ongeluk de wereld in werden gestuurd, is het design van de nieuwe Audi Q7 geen geheim meer. De fabrikant reageert direct op het uitlekken van de eerste officiële foto's door nu ook de belangrijkste details vrij te geven.

 Lees verder 9 Audi | 12 dec 2014, 14:46
 
 

Een maand te vroeg: Audi Q7

Audi onthult op de autoshow in Detroit, die half januari wordt gehouden, de tweede generatie Q7. Echter, het eerste plaatje is een maand te vroeg de digitale snelweg opgereden.

 Lees verder 8 Audi | 12 dec 2014, 11:59
 
 

Eerste variant Audi RS 3 laat zich zien

Het heeft even geduurd, maar Audi komt nu met het vervolg op de RS 3. De tweede generatie van de hot hatch debuteert als vijfdeurs Sportback, maar op termijn komt er een tweede carrosserievariant.

 Lees verder 8 Audi | 12 dec 2014, 00:00
 
 

Audi Unite: Autodelen met vrienden

Een poolauto, maar dan met vrienden, collega’s of buren? In de Zweedse hoofdstad Stockholm kan het. Audi heeft er de autodeelservice Audi Unite in het leven geroepen.

 Lees verder 0 Audi | 11 dec 2014, 17:22
 
 

'Eerste zelfrijdende auto's in 2020 te koop'

De eerste zelfrijdende auto’s komen in 2020 op de markt. Dat is althans de voorspelling van Audi, BMW en bandenfabrikant Continental.

 Lees verder 6 Audi | 11 dec 2014, 15:58
 
 

Autovisie test unieke Audi TT-studiemodellen

SLIDESHOW - Voor Autovisie vandaag zeker geen alledaagse testdag. Hoofdredacteur Jaco Bijlsma maakt in Frankrijk kennis met twee bijzondere studiemodellen, de eerder dit jaar op twee internationale tentoonstellingen gepresenteerde TT Sportback en TT offroad concept. Welk model moet in productie worden genomen? Dat is de vraag die Audi aan Autovisie stelt.

 Lees verder 4 Audi | 09 dec 2014, 18:50
 
 

Audi passeert vers verkooprecord

Audi heeft in de eerste elf maanden van dit jaar meer auto's weten te verkopen dan in heel 2013. Daarmee is ook het verkooprecord van de Duitse autobouwer gesneuveld, dat vorig jaar werd neergezet.

 Lees verder 0 Audi | 09 dec 2014, 15:29
 
 

Eerste testnotities opgefriste Audi A1: Mooi zuinig

De tankpas hoeft minder vaak uit de designer handtas gevist te worden, want de Audi A1 is er nu ook met zuinige driecilinders.

 Lees verder Tests | 08 dec 2014, 15:01