Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
BMW 3 GT Spyshots BMW 3 GT Spyshots Foto: MotorAuthority
ma 03 dec 2012, 15:36 1 reactie

BMW 3 Serie GT zonder camouflage

door Bart Oostvogels

Tijdens de officiële fotoshoot van de 3 Serie GT is de auto niet alleen door fotografen van BMW vastgelegd. Het is nog wel even geduld hebben voor het model, want hij arriveert volgens het merk pas halverwege volgend jaar op de markt.

BMW 3 GT Spyshots BMW 3 GT Spyshots Foto: MotorAuthority
BMW 3 GT Spyshots BMW 3 GT Spyshots Foto: MotorAuthority
BMW 3 GT Spyshots BMW 3 GT Spyshots Foto: MotorAuthority

Met én zonder M-pakket

Zowel de reguliere 3 GT als de versie met M-bumperwerk is betrapt. Net als bij de reguliere 3 Serie Sedan en Touring staan de twee nieren in verbinding met de koplampen. Groot verschiln ten opzichte van die twee modellen is dat de 3 GT een fors aflopende daklijn heeft. Aan de achterzijde is nog ruimte voor een subtiele spoiler die in- en uitklapbaar is. De uitvoering met M-pakket heeft scherper gelijnde bumpers en grotere wielen. Ook het subtiele roostertje onderin het zijscherm is anders van kleur.

5 Serie GT

De 3 Serie Gran Turismo (GT) wordt onder de 5 Serie GT gepositioneerd. Onder de motorkap van de 3 GT verschijnen dezelfde motoren als de huidige 3 Serie.


Schrijf een reactie
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
04-12-2012, 11:48
JGD (gast)
Dit is zo'n mooie wagen. De 5GT was al gaaf. Maar deze 3GT is wat sportiever door zijn iets gedrongen formaat. Hij is ook leuker dan een Touring. Een Tourig is zo saai. Deze oogt fris door de schuine achterklep. De binnenruimte achter is ook beter zo. Plus je kofferbak is groter. Super mooi deze GT. Zet maar voor de deur!
  • 0
  • 0
12.0 °C
W6
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 469.52
+ / - -0.56%