Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: BMW

Speciale pakketten voor kleinste BMW’s

06 FEB 2013 Guus Hoevenaars

BMW zet zijn kleinste modellen in de spotlight met speciale optiepakketten voor de 1 Serie, X1 en X3. De 1 Serie krijgt een Business Sport-uitvoering en de X1 en X3 komen als Chrome Line Edition.

Foto: BMW
Foto: BMW

1 Serie

De 1 Serie Business Sport is, zoals de naam al doet vermoeden, uitgerust met een Sport Line aankleding. Daarnaast krijgt de auto Xenon koplampen, een met leder bekleed sportstuur, een midden-armsteun voor, mistlampen voor, Cruise Control met Active Braking (remfunctie) en het navigatiesysteem Business. De waarde van deze opties ligt op 5.399 euro, maar voor dit Business Sport-pakket geldt een meerprijs van 2.595 euro.

Chrome Line

De X1 en X3 zijn aan te kleden als Chrome Line Edition. Daarbij worden de modellen voorzien het chique Chrome Line-exterieur (X1) of het Individual Exterieur Line (X3). Daarnaast zijn beide modellen uitgerust met zijdeglanzend aluminium dakrails, Xenon koplampen, een sportstuurwiel, een links en rechts gescheiden automatische airconditioning en het navigatiesysteem Business.

Alarm

De BMW X1 biedt verder Cruise Control met Active Braking en een middenarmsteun en de BMW X3 wordt standaard geleverd met een alarmsysteem klasse 3. Bovendien zijn de X1 en de X3 in deze uitvoeringen standaard voorzien van een 8-traps automatische versnellingsbak. Het Chrome Line Edition-pakket komt op een meerprijs van 2.995 euro voor de X1 en 3.595 euro voor de X3.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
24.9 °C
ZO3
Beurs AEX
AEX 519.45
+ / - -0.46%

Meest gelezen op Autovisie