Zoeken
  Zoeken met  
6.3 °C
ZZO3
 
files 122
102 km.
euro95
diesel
1,817
1,497
 
 

Verkeerde wapens Cadillac voor aanval tegen de Duitsers

VIDEO - Cadillac stuurt de CTS naar het front om het segment van de BMW 5 Serie te bedreigen. Maar deze poging van het luxemerk van General Motors is in Nederland gedoemd te mislukken. Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst legt je uit waarom.

 Lees verder 12 Tests | 04 apr  12:40
 
 

Eerste testnotities Cadillac CTS

Met de nieuwe CTS denkt Cadillac de Duitse concurrentie in het luxe zakensegment te kunnen bedreigen. Wel, dat gaat in elk geval in Nederland niet lukken.

 Lees verder 0 Tests | 02 apr  12:43
 
 

Carrosseriebouwer zet zaag in Cadillac ELR

Het dak gaat eraf bij de Cadillac ELR. Niet het merk zelf, maar carrosseriebouwer Newport Convertible Engineering gaat wereldwijd een open variant van de hybridecoupé aanbieden.

 Lees verder 0 Cadillac | 24 mrt  11:34
 
 

Alle details over Obama's Cadillac One

President Obama heeft een monster meegenomen naar de nucleaire top in Den Haag. Het schepsel is boomlang, beresterk en altijd bereid om een kogel op te vangen voor zijn commander in chief

 Lees verder 26 Cadillac | 24 mrt  10:28
 
 

Ford steekt GM aan: alu-pick-ups onderweg

De volgende generatie pick-ups van General Motors krijgt een aluminium body. Daarmee volgt de Amerikaanse autogigant de koers die Ford met de F-150 heeft ingezet.

 Lees verder Chevrolet | 20 feb  18:08
 
 

Amerikaanse Cadillac-dealers weigeren ELR

Iets minder dan de helft van de Amerikaanse Cadillac-dealers wil de plug-in hybride ELR niet verkopen. Dat heeft een woordvoerder van het merk tegen de website Edmunds.com gezegd.

 Lees verder 0 Cadillac | 19 feb  13:33
 
 

‘Verlengde Cadillac ATS in de maak’

Cadillac werkt mogelijk aan een verlengde versie van de ATS, zo blijkt uit een Chinese datasheet. Volgens het formulier gaat het model ATS-L heten.

 Lees verder 0 Cadillac | 08 feb  08:13
 
 

The Beast komt naar Nederland

Autospotters opgelet, want er komt een uniek model naar Nederland. President Obama brengt een bezoek aan de ‘Nuclear Security Summit’ in Den Haag en neemt zijn dienstauto mee.

 Lees verder 1 Cadillac | 29 jan  12:46
 
 

Twee dieselmotoren voor Cadillac

Om definitief voet aan de grond in Europa te krijgen zal Cadillac met dieselversies komen. Momenteel werkt de autobouwer aan twee zelfontbranders, die onder andere in de ATS komen te hangen.

 Lees verder 0 Cadillac | 24 jan  12:14
 
 

Opgefrist logo voor Cadillac

De ATS Coupé is het eerst Cadillac-model waarop het nieuwe merkembleem is te zien.

 Lees verder 0 Cadillac | 14 jan  15:30
 
 

Elmiraj-neus voor Cadillac ATS Coupé

De Mercedes C-Klasse Coupé en BMW 4 Serie krijgen er een concurrent bij, want Cadillac lanceert op de autoshow van Detroit deze ATS Coupé.

 Lees verder 0 Cadillac | 14 jan  07:01
 
 

Geslaagde inhaalactie VW op GM

De Volkswagen Groep met merken als Lamborghini, Audi en Seat heeft afgelopen jaar wereldwijd een recordaantal van 9,7 miljoen auto's verkocht, bijna 5 procent meer dan een jaar eerder. In China pakte het bedrijf de koppositie onder de buitenlandse automerken terug van GM.

 Lees verder 0 Volkswagen | 11 jan  11:59
 
 

Uitlevering Cadillac ELR begonnen

Amerikanen kunnen vanaf januari terecht bij de dealer voor de koop van de Cadillac ELR. Om te zorgen dat iedere vestiging een exemplaar in de showroom heeft staan, is Cadillac alvast begonnen met het uitleveren van de plug-in hybride coupé.

 Lees verder 1 Cadillac | 18 dec  16:44
 
 

GM topman: Cadillac moet een 'enorm' topmodel

Als het aan Mark Reuss, baas van GM in Noord-Amerika ligt, krijgt Cadillac een 'heel grote auto' als topmodel. En misschien wordt het wel een coupé.

 Lees verder 1 Cadillac | 28 nov  09:52
 
 

Eind in zicht voor oude Cadillac CTS

Met de komst van de vierdeurs CTS valt langzaam maar zeker ook het doek voor de CTS Wagon en Coupé. Wanneer de fabrikant de nieuwe versies van deze modellen op de markt brengt, is nog niet bekend. Feit is dat de bestaande varianten omstreeks juni uit productie gaan, zo bevestigt de Amerikaanse woordvoerder aan Autovisie.

 Lees verder 0 Cadillac | 23 nov  07:00