Wéér nieuwe topman voor Cadillac Europe

Cadillac Europe heeft wéér een nieuwe topman aangesteld. De huidige baas heeft onverwachts het bedrijf verlaten.

 Lees verder 1 Cadillac | 05 mrt 2015, 13:43
 
 

Cadillac Eldorado, een financieel paradijs?

Wie de rubriek Onder de Hamer met regelmaat volgt, leest dat de prijzen van klassieke auto’s fors zijn gestegen. Toch geldt dat niet voor alle auto’s. Er zijn modellen die liefhebbers bewonderen, maar die geen verstandige investering zijn gebleken.

 Lees verder 15 Onder de hamer | 28 feb 2015, 12:25
 
 

Verkopen Cadillac ATS en CTS dramatisch

Cadillac loopt in de Verenigde Staten tegen twee heel verschillende problemen aan. Het merk raakt zijn sedans aan de straatstenen niet kwijt, terwijl het nauwelijks genoeg suv’s kan maken om aan de hoge vraag te voldoen.

 Lees verder 2 Cadillac | 10 feb 2015, 18:21
 
 

Kleinere Cadillac in de maak

Opvolger Cadillac ATS groter

Het loopt geen storm bij de Cadillac-dealers voor de nieuwe ATS. Volgens Cadillac-topman Johan de Nysschen komt dat onder andere door de krappe beenruimte achterin. De opvolger moet daarom groeien, zij het aan de binnenkant of door de hele auto langer te maken.

 Lees verder 0 Cadillac | 13 jan 2015, 16:18
 
 

Weer terugroepactie General Motors om contactsloten

Een nieuwe jaar, een nieuw begin? Niet voor General Motors! Het geplaagde bedrijf heeft sinds de jaarwisseling alweer drie nieuwe terugroepacties aangekondigd. Houdt het dan nooit op?

 Lees verder 9 Chevrolet | 04 jan 2015, 10:00
 
 

Overtreffende trap: Cadillac CTS-V

Cadillac lepelt de krachtbron uit de Chevrolet Corvette Z06 voortaan ook in de CTS. Het resultaat? De meest snelle en krachtige Cadillac CTS-V ooit!

 Lees verder 24 Cadillac | 22 dec 2014, 08:59
 
 

'Cadillac CTS-V sterker dan zijn concurrenten'

Cadillac geeft gas met het V-label. De ATS-V is nog maar net onthuld of het volgende model staat al te trappelen om te worden losgelaten. Cadillac zal de CTS-V mogelijk al op de autoshow in Detroit voorstellen.

 Lees verder 0 Cadillac | 19 dec 2014, 12:56
 
 

Cadillac komt met digitale binnenspiegel

Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan, moet Cadillac hebben gedacht. De oude vertrouwde binnenspiegel is effectief en simpel, maar dat is voor het Amerikaanse merk niet goed genoeg.

 Lees verder 0 Cadillac | 19 dec 2014, 11:00
 
 

Jaguar Land Rover, Audi en General Motors trekken zich terug uit Rusland

Het Britse Jaguar Land Rover, het Duitse Audi en het Amerikaanse General Motors met de merken Cadillac, Opel en Chevrolet staken de levering van auto's in Rusland. Reden is de ineenstorting van de Russische roebel. De twee autoconcerns geven aan de import tijdelijk te onderbreken. De huidige voorraadmodellen worden nog wel uitgeleverd.

 Lees verder Autonieuws | 18 dec 2014, 13:26
 
 

Marketingbaas Cadillac: ‘Als je moet zeggen dat je een luxemerk bent, ben je dat niet’

Cadillac wil uitgroeien tot een wereldwijd premiummerk. Het is aan Uwe Ellinghaus, die sinds januari dit jaar de scepter zwaait op de marketingafdeling, om dat te bereiken.

 Lees verder 3 Cadillac | 01 dec 2014, 11:07
 
 

Cadillac-directeur: 'We moeten aan de diesel'

Het ontbreken van dieselmotoren breekt Cadillac steevast op in zijn pogingen door te breken buiten de Verenigde Staten. Daarom introduceert het merk in 2019 een reeks vier- en zescilinder oliestokers.

 Lees verder 4 Cadillac | 24 nov 2014, 15:23
 
 

Cadillac ATS-V is agressief Amerikaans

Niks geen Duits herenakkoord en een halfslachtige begrenzing op 250 km/h! De Cadillac ATS-V – die op de LA Auto Show officieel is onthuld – tikt gewoon de driehonderd aan. Althans, bijna.

 Lees verder 1 Cadillac | 19 nov 2014, 12:50
 
 

Cadillacs antwoord op BMW M4 en Mercedes C63 AMG

Mercedes heeft de C63 AMG Coupé, BMW de M4, Audi de RS5 en Lexus binnenkort de RC-F. Uit de Verenigde Staten is er maar één fabrikant die het probeert op te nemen tegen de genoemde sportcoupés en dat is Cadillac. Zie hier de ATS-V.

 Lees verder Cadillac | 12 nov 2014, 08:35
 
 

Cadillac wil cabriolet en kleinere sedan

Cadillac heeft onlangs aan honderden Amerikaanse dealers zijn toekomstplannen gepresenteerd. Hoewel de informatie in vertrouwen werd verteld, zijn er toch wat details op straat terechtgekomen.

 Lees verder 0 Autonieuws | 29 okt 2014, 16:06
 
 

Cadillac ATS-V laat zich zien

Cadillac werkt hard aan een BMW M3-concurrent. De ATS-V Coupe moet het de Duitser binnenkort moeilijk gaan maken en nu is de auto voor het eerst vastgelegd.

 Lees verder 0 Cadillac | 28 okt 2014, 18:09