Zoeken
  Zoeken met  
10.2 °C
NNW4
 
files 175
140 km.
euro95
diesel
1,819
1,499
 
 

Chevrolet - VolumefabrikantMerk:

Chevrolet

Land van herkomst:

Verenigde Staten

Opgericht:

1912

Onderdeel van:

General Motors

 Lees verder Chevrolet | 01 jan  00:00
 
 

Chevrolet lanceert Trax in Verenigde Staten

Chevrolet breidt het verkoopgebied van de Trax verder uit. Het model komt nu namelijk ook in de Verenigde Staten op de markt.

 Lees verder 0 Chevrolet | 16 apr  10:18
 
 

Afgehamerd: miljoen voor eerste Corvette Z06

Het is bijna een traditie om van nieuwe Corvette-modellen het eerste exemplaar te laten veilen voor het goede doel. De eerste Z06 is daarop geen uitzondering. Een liefhebber had er best een miljoen dollar voor over.

 Lees verder 1 Chevrolet | 15 apr  10:59
 
 

GM wist al jaren van ernstige mankementen

General Motors wist al meer dan tien jaar dat er problemen waren met een aantal van hun modellen. Dat blijkt uit documenten die het bedrijf bij de Amerikaanse overheid heeft ingeleverd.

 Lees verder 17 Chevrolet | 14 apr  13:32
 
 

Sinkhole-drama: 'Niet alle Corvettes te redden'

VIDEO - Alle Corvette-modellen die door een sinkhole in het National Corvette Museum naar beneden waren gevallen, zijn inmiddels allemaal uit het gat getakeld. Maar of ze allemaal gerepareerd kunnen worden, is niet zeker.

 Lees verder 22 Chevrolet | 14 apr  13:03
 
 

Subtiele opfrisser Chevrolet Cruze

Chevrolet geeft de Cruze voor de Verenigde Staten een lichte opfrisser.

 Lees verder 0 Chevrolet | 14 apr  12:13
 
 

Niet voor kappers: Corvette Z06 Convertible

Dit is de Corvette Z06 Convertible, een cabrio met ruim 625 pk. Je kapsel weet niet wat het overkomt.

 Lees verder 26 Chevrolet | 12 apr  11:48
 
 

Het beest is terug: Corvette C7 Stingray

VIDEO - Opvallend, ordinair en luidruchtig. De Corvette is een sportauto waarin niet iedereen gezien wil worden. Wat moeten de buren immers wel niet denken? De zevende generatie brengt hier gelukkig geen verandering in en heet weer trots 'Stingray', net als de tweede generatie uit de jaren '60. Het beest is terug, maar wel met iets meer manieren.

 Lees verder 32 Tests | 11 apr  11:16
 
 

GM breidt crisisteam verder uit

General Motors (GM) heeft een ervaren crisismanager ingehuurd om de schade vanwege de grote terugroepactie bij het Amerikaanse autoconcern te beperken. De voormalige media-adviseur van het Witte Huis, Jeff Eller, moet het bedrijf vooral bijstaan in de politieke afhandeling van het schandaal.

 Lees verder 0 Chevrolet | 04 apr  09:39
 
 

Nieuwe Chevrolet Cruze betrapt

De nieuwe generatie Cruze is betrapt op het parkeerterrein van de Chevrolet-fabriek in Shanghai (China). Zelfs zonder camouflage.

 Lees verder 0 Chevrolet | 31 mrt  14:48
 
 

Nog meer terugroepacties General Motors

Het terugroepschandaal rond General Motors breidt zich uit. De fabrikant heeft afgelopen weekend aangekondigd nog eens 660.000 auto’s terug te halen en daarmee komt het totale aantal op maar liefst 4,8 miljoen voertuigen.

 Lees verder 0 Chevrolet | 31 mrt  11:42
 
 

Onder de hamer: Eerste 2015 Corvette Z06

Mocht je de allereerste 2015 Chevrolet Corvette Z06 in handen willen krijgen, dan moet je op 12 april in Palm Beach, Florida, zijn. Daar wordt de eerste Z06 geveild voor het goede doel.

 Lees verder 0 Chevrolet | 11 mrt  18:08
 
 

Aerodynamische vlinderdas van Chevrolet

Bij de Chevrolet Camaro Z/28, de snelste versie van de Camaro-reeks, draait alles om snelheid. Belangrijk aspect daarbij is de aerodynamica. Om die zo goed mogelijk te maken zijn de technici heel ver gegaan. Zelfs zo ver dat de iconische gouden vlinderdas (bowtie) werd vervangen door een meer aerodynamisch exemplaar.

 Lees verder 0 Chevrolet | 10 mrt  13:54
 
 

Corvette Museum toont vernielde sportwagens

Het National Corvette Museum presenteert de vernielde Corvette-modellen door toedoen van een zogeheten sinkhole eerst aan het publiek, voordat ze naar de reparateur gaan. Dat heeft museum-woordvoerster Katie Frassinelli gezegd in gesprek met de Detroit Free Press.

 Lees verder 0 Chevrolet | 26 feb  10:44
 
 

Ford steekt GM aan: alu-pick-ups onderweg

De volgende generatie pick-ups van General Motors krijgt een aluminium body. Daarmee volgt de Amerikaanse autogigant de koers die Ford met de F-150 heeft ingezet.

 Lees verder Chevrolet | 20 feb  18:08
 
 

Chevrolet schiet National Corvette Museum te hulp

Chevrolet vindt het net als vele andere Corvette-liefhebbers zeer jammer dat een zogeheten sinkhole zeker acht oude Corvettes heeft opgeslokt. De fabrikant heeft daarom aangekondigd hulp te bieden om de getroffen Corvettes compleet te repareren en te renoveren.

 Lees verder 1 Chevrolet | 14 feb  11:05