Zoeken
  Zoeken met  
12.3 °C
ONO2
 
files 110
78 km.
euro95
diesel
1,823
1,499
 
 

Nieuwe Daihatsu Copen krijgt verwisselbare panelen

Daihatsu voorziet de compleet nieuwe generatie Copen van verwisselbare carrosserie- en interieurpanelen. Daarmee is het Japanse automerk niet de eerste, want ook bij de nieuwe Toyota Aygo is dit mogelijk.

 Lees verder 0 Daihatsu | 02 apr  12:08
 
 

Daihatsu FC Deck: met de vlam in de pijp

Wat lijkt op een Renault Magnum-vrachtwagen, is eigenlijk een piepklein, amper 3,5 meter lang studiemodel van Daihatsu. Het ding heet FC Deck en schijnt de pick-upvariant te zijn van de FC Case uit 2011.

 Lees verder 2 Daihatsu | 01 nov  16:15
 
 

Daihatsu Deca Deca haalt maximale uit regels

De Japanse kei-cars moeten aan bepaalde formaateisen voldoen en deze Daihatsu Deca Deca Concept probeert hier het maximale uit te halen. Dat verklaart tevens zijn enorm vierkante uiterlijk.

 Lees verder 4 Daihatsu | 30 okt  16:52
 
 

Daihatsu geeft voorproefje nieuwe Copen

Daihatsu laat op de autoshow in Tokio een voorbode zien van een nieuwe Copen. Of eigenlijk meerdere voorbodes, want het merk presenteert twee concept cars.

 Lees verder 0 Daihatsu | 30 okt  11:41
 
 

Conceptcar-regen Daihatsu op autoshow Indonesië

Dat Daihatsu niet meer actief is op de Europese automarkt betekent niet dat de activiteiten van het merk op een laag pitje staan. Het merk leeft namelijk nog altijd voort in landen als Japan en Indonesië. Tijdens de Indonesian International Motor Show 2013 in Jakarta pakt het merk groots uit door er liefst acht conceptmodellen te presenteren.

 Lees verder 0 Daihatsu | 23 sep  10:55
 
 

Daihatsu roept recordaantal auto's terug

Daihatsu roept een recordaantal van bijna 900.000 Japanse auto's terug naar de garage wegens een probleem met de motor. Het gaat om auto's die op de Japanse markt zijn verkocht.

 Lees verder Daihatsu | 11 sep  09:45
 
 

Duik in ons testarchief: Roadtrip per Daihatsu Copen

We hadden de Daihatsu Copen door zijn kleine afmetingen bijna gemist tussen het andere verkeer op de A2. Maar toch hebben we even snel een foto kunnen maken. Het model deed ons herinneren aan de roadtrip die we maakten per Copen naar Romney, Hythe en Dymchurch Railway, de kleinste publieke spoorweg ter wereld gelegen in Engeland.

 Lees verder 0 Autonieuws | 13 jul  07:49
 
 

Toyota uitgeteld

Toyota heeft in het fiscale jaar 2012/2013 zo'n 13,4% meer auto's gebouwd dan in het vorige boekjaar. Dat blijkt uit de cijfers die de autobouwer heeft vrijgegeven. In totaal wist het concern met de labels Toyota, Daihatsu, Lexus en Hino 9.719.115 voertuigen te produceren.

 Lees verder 1 Toyota | 24 apr  14:41
 
 

Daihatsu plust zonder export

De beslissing van Daihatsu om niet langer zijn modellen buiten Japan te verkopen heeft de verkoopcijfers niet negatief beïnvloed. De autobouwer wist zelfs in het afgelopen boekjaar 2012/2013 meer auto's dan in het jaar ervoor af te zetten.

 Lees verder Daihatsu | 24 apr  11:13
 
 

Badge engineering

Toyota Prius Wagon ook als Daihatsu

De Toyota Prius Wagon gaat sinds kort ook als Daihatsu door het leven. Daihatsu, waarin Toyota een meerderheidsbelang heeft, wijzigt de naam van het model in Mebius en verkoopt hem op de thuismarkt (Japan).

 Lees verder 2 Daihatsu | 10 apr  12:25