Zoeken
  Zoeken met  
16.8 °C
ONO4
 
files 148
204 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Ferrari - Sportwagenfabrikant

Merk

Ferrari

Opgericht:

1947

Land van herkomst:

Italië

Onderdeel van:

Fiat

 Lees verder Ferrari | 17 okt  12:10
 
 

Ferrari LaFerrari XX bevestigd

Op basis van de Enzo maakte Ferrari de FXX en op basis van de 599 een 599XX. Nu gaat Ferrari verder met hun reeks experimentele circuitracers met een XX op basis van de LaFerrari.

 Lees verder 0 Ferrari | 15 apr  13:14
 
 

Recordbonus voor Ferrari-medewerkers

Werknemers van de Italiaanse sportwagenbouwer Ferrari krijgen een bonus van 4.096 euro voor al het werk in 2013. Het is de hoogste bonus ooit in de geschiedenis van het merk.

 Lees verder 15 Ferrari | 09 apr  15:15
 
 

Ferrari California T

'Instapper' Ferrari goedkoper

Meer vermogen en een hogere topsnelheid zorgen niet direct voor een prijsverhoging. Kijk maar naar de Ferrari California T die dankzij een lagere CO2-emissie ten opzichte van de California 30 iets goedkoper is geworden.

 Lees verder 8 Ferrari | 04 apr  10:17
 
 

Helft kopers Ferrari 458 Speciale bezoekt Track Days

De Ferrari 458 Speciale treedt in de voetsporen van de 360 Challenge Stradale en 430 Scuderia. En net als die voorgangers zal de Speciale meer dan de versie waarop hij is gebaseerd op het circuit te vinden zijn.

 Lees verder 0 Ferrari | 01 apr  15:17
 
 

Extra lange garantie voor gebruikte Ferrari's

Ferrari heeft het garantiesysteem op de schop gedaan, waardoor nu zelfs Italiaanse sportauto's tot twaalf jaar oud onder deze garantie kunnen vallen. Hierdoor moeten ook oudere Ferrari's hun kwaliteit behouden.

 Lees verder 0 Ferrari | 25 mrt  17:10
 
 

Ferrari opent attractiepark in Spanje

Ferrari World in Abu Dhabi is kennelijk buitengewoon lucratief, want het merk met het steigerende paard heeft aangekondigd een nieuw park te openen. Ditmaal in Spanje.

 Lees verder 0 Ferrari | 17 mrt  11:34
 
 

Gluren in productiehal LaFerrari

Ferrari houdt de productie van de LaFerrari uiterst verborgen voor de buitenwereld. Alleen in het officiële Ferrari Magazine geeft de Italiaanse sportwagenbouwer een blik in de productiehal waar de supercar wordt gebouwd.

 Lees verder 0 Ferrari | 12 mrt  14:08
 
 

FF eerste Ferrari met Apple CarPlay

De FF wordt de eerste Ferrari die gebruik gaat maken van CarPlay, waarmee de iPhone kan worden geïntegreerd met het infotainmentsysteem van de auto. "We weten alleen nog niet of we dit systeem standaard of als optie gaan leveren", zo meldt Ferrari CEO Amedeo Felisa.

 Lees verder 6 Ferrari | 05 mrt  10:38
 
 

Ferrari ziet winst stijgen

Het merk mag dan wel minder auto's verkocht hebben, financieel gezien ging afgelopen jaar uitstekend bij Ferrari. Zowel de omzet als de winst zaten in de lift.

 Lees verder 2 Ferrari | 18 feb  16:16
 
 

Onder de hamer: Viola Metallizzato Ferrari

Viola Metallizzato, zo heet de kleur op deze Ferrari Dino 246 GTS uit 1974. Een uiterst zeldzame kleur, waar ook een stevig prijskaartje aan hangt.

 Lees verder 5 Onder de hamer | 16 feb  08:55
 
 

Naam: California T - Motor: bi-turbo V8

Ingrijpende facelift voor instap-Ferrari

Voor het eerst sinds lange tijd geeft Ferrari een bestaand model een ingrijpende facelift. En voor het eerst sinds lange tijd krijgt een Ferrari weer een turbomotor. De opvolger van de California heeft de eer. De vernieuwde 2+2 komt in mei op de markt met een prijskaartje dat vermoedelijk onder de twee ton ligt.

 Lees verder 3 Ferrari | 12 feb  13:13
 
 

Nieuwe Ferrari California duikt onder de twee ton

Op de Autosalon van Genève trekt Ferrari het doek van de volgende generatie California. Deze nieuwe editie kan door zijn nieuwe aandrijflijn wel eens een prijskaartje krijgen die fractioneel onder de twee ton duikt, zo kreeg Autovisie te horen.

 Lees verder 0 Ferrari | 03 feb  13:29
 
 

Ferrari levert minder auto's af in 2013

In tegenstelling tot Lamborghini, Porsche, Bentley en Rolls-Royce heeft Ferrari afgelopen jaar de wereldwijde afzet zien teruglopen ten opzichte van het jaar ervoor. Geen reden voor paniek, want juist Ferrari had de afgelopen jaren weinig last van de kredietcrisis en boekte in 2012 zijn meest succesvolle verkoopjaar ooit.

 Lees verder 0 Ferrari | 29 jan  12:41
 
 

Nieuwste Ferrari one-off laat zich zien

Eens per jaar bouwt Ferrari een uniek model geheel naar de wensen van een trouwe en rijke klant. Dit jaar is het deze SP FFX voor een Japanse Ferrari-liefhebber.

 Lees verder 0 Ferrari | 28 jan  11:48
 
 

Hulplijn voor bepalen naam nieuwe Ferrari F1-racewagen

Het meest moeilijke tijdens de ontwikkeling van Ferrari's nieuwe supersportwagen was het vinden van een geschikte naam. Het werd uiteindelijk LaFerrari. Maar de Italianen hebben ook voor de benaming van de F1-racewagen nog niet de juiste ingeving gekregen. De renstal roept ditmaal de hulp in van het publiek.

 Lees verder 49 Ferrari | 22 dec  13:08