Fisker houdt op te bestaan

De nieuwe eigenaar van Fisker Automotive, de Chinese toeleverancier Wanxiang Group, kiest voor een nieuwe merknaam voor de plug-in hybride auto's wanneer de productie halverwege 2016 wordt hervat. Dat geven insiders aan persbureau Reuters aan.

 Lees verder 1 Fisker | 24 feb 2015, 08:59
 
 

Fisker goed voor werkgelegenheid

Fisker Automotive is in handen van het Chinese bedrijf Wanxiang begonnen aan een nieuw avontuur. Voor alle plannen zijn uiteraard mensen nodig, vandaar dat er nu diverse vacatures bij de autobouwer zijn.

 Lees verder 0 Fisker | 25 aug 2014, 17:51
 
 

'Nieuwe Fisker binnen drie jaar'

De Chinese eigenaar van Fisker wil binnen drie jaar een nieuw model naast de Karma introduceren. Dat vertelt hij aan Automotive News.

 Lees verder 0 Fisker | 28 jul 2014, 15:01
 
 

Fisker-eigenaar Wanxiang: ‘productie Karma nog dit jaar hervatten’

De kersverse Fisker-eigenaar Wanxiang wil de productie van de Karma nog dit jaar weer opstarten. Dat heeft Pin Ni, topman van de Amerikaanse afdeling van Wanxiang Group, gezegd in gesprek met Automotive News.

 Lees verder 0 Fisker | 24 feb 2014, 17:59
 
 

Rechter keurt verkoop Fisker goed

Ook de Amerikaanse rechter in Delaware is akkoord gegaan met de verkoop van Fisker aan de Chinese auto-onderdelenfabrikant Wanxiang America Corporation. Hiermee staat niets de verkoop van de Amerikaanse autobouwer meer in de weg.

 Lees verder 0 Fisker | 18 feb 2014, 18:35
 
 

Wanxiang hoogste bieder tijdens Fisker-veiling

Fisker in Chinese handen

Fisker heeft voortaan een Chinese eigenaar. De Chinese auto-onderdelenfabrikant Wanxiang America Corporation bracht het hoogste bod uit op de Amerikaanse autobouwer tijdens de veiling van het automerk.

 Lees verder 2 Fisker | 17 feb 2014, 09:22