Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Ford KA
Foto: Ford

Ford komt weer met gelimiteerde Ka's

06 FEB 2013

Ford zet de traditie voort om van de Ka op gezette tijden een speciale uitvoering uit te brengen. Na de serie op basis van de vorige generatie, geeft de importeur nu het startschot van een serie Limited Editions op basis van de huidige Ka. Het eerste exemplaar is de Flamboyante Ka, verzonnen door een Facebook-gebruiker van Ford Nederland.

Ford KA
Ford KA
Foto: Ford
Ford KA
Ford KA
Foto: Ford

De Flamboyante Ka komt er in een oplage van slechts 250 stuks, waarbij de beperkte beschikbaarheid niet alleen voor het exclusieve karakter zorgt. Ford geeft het model standaard een rijkere uitrusting mee. Zaken als Bluetooth Voice Control, radio-/telefoonbediening aan het stuur, een USB-aansluiting, automatische airconditioning, elektrische voorruitverwarming, elektrisch verwarmbare voorstoelen en parkeersensoren achter zijn aanwezig zonder meerprijs. Daarnaast heeft de versie standaard features van de Ka Metal, zoals een met leder bekleed stuurwiel, mistlampen vóór, Privacy Glass, Theatre-dimming binnenverlichting en 16 inch lichtmetalen wielen. Hij is er in dieprood (Flame) met Panther Black-wielen en in donkergrijs (Strobe) met zilverkleurig schoeisel.

Ford vraagt €13.995,- voor de rode. De donkergrijze kost € 14.495,-. De auto is voorzien van een 1.2 benzinemotor met 69 pk.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.4 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%