Zoeken
  Zoeken met  
18.2 °C
ONO2
 
files 195
132 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Hyundai - Volumefabrikant

Merk:

Hyundai

Land van herkomst:

Zuid-Korea

Opgericht:

1967

Onderdeel van:

zelfstandig

Deelneming in:

Kia

 Lees verder Hyundai | 17 okt  14:42
 
 

Hyundai ix25: compact en cool

De Hyundai-importeur riep al tegen Autovisie dat de ix25 “100% niet deze kant op komt” en dat is eigenlijk best jammer. Want het studiemodel dat het merk op de autoshow van Peking onthulde, ziet er vlot uit.

 Lees verder 1 Hyundai | 21 apr  16:44
 
 

Apple's CarPlay ook voor Hyundai

Naast Ferrari, Mercedes-Benz en Volvo krijgt ook Hyundai het CarPlay-systeem van Apple. Het systeem wordt later dit jaar optioneel aangeboden in de nieuwe Sonata.

 Lees verder 0 Hyundai | 18 apr  13:21
 
 

Eerste foto compacte crossover Hyundai

Hyundai presenteert later deze maand in Peking de ix25, een compacte crossover. Maar, net als bij de Lexus NX, is er nu al een foto op internet verschenen. Een verschil, deze auto komt '100% niet deze kant op', aldus de woordvoerder van de importeur.

 Lees verder 1 Hyundai | 11 apr  14:42
 
 

Achter de schermen bij WRC Rally van Portugal

VIDEO - Autovisie TV nam tijdens de WRC Rally van Portugal een kijkje achter de schermen bij het team van Hyundai. Dit kampioenschap is dé Formule-1 onder de rallywedstrijden en daarbij ook zeker voor het publiek dat langs de kant staat op de special stages een spektakelstuk om naar te kijken.

 Lees verder 0 Hyundai | 10 apr  12:19
 
 

Hyundai introduceert Go-modellen

Op basis van de i20, iX20 en i30 lanceert Hyundai de zogeheten Go- en Go Plus-modellen.

 Lees verder 0 Hyundai | 07 apr  16:07
 
 

De eerste stap: Hyundai ix20 Cross

Hyundai maakt zich op voor de entree in het felbevochten Compact SUV-segment, waarin Opel met de Mokka en Renault met de Captur succesvolle spelers zijn. Echter, de Zuid-Koreaanse fabrikant is nog volop met de ontwikkeling van het model bezig. De fabrikant heeft te laat op de marktontwikkeling gereageerd, zodat de speler van Hyundai nog enkele jaren op zich laat wachten. Als alternatief komt alvast de ix20 Cross. Er is één maar.

 Lees verder 0 Hyundai | 28 mrt  09:38
 
 

Hyundai zegt importcontract Greenib Car op

Hyundai Motor Company heeft het importcontract met AutoBinck opgezegd. Op 31 maart 2016 neemt de fabriek officieel de distributie van de huidige vertegenwoordiger van het Zuid-Koreaanse merk, AutoBinck met zijn bedrijf Greenib Car, over. Greenib Car verzorgt al 15 jaar de import van Hyundai in Nederland.

 Lees verder 0 Hyundai | 27 mrt  11:40
 
 

Hyundai geeft gas in Europa

Hyundai zette in 1977 zijn eerste stap op Europese bodem. Het duurde vervolgens 19 jaar om een miljoen auto's te verkopen. Sindsdien gaat het hard met het merk. Zo verkocht Hyundai de afgelopen twee jaar een miljoen auto's en inmiddels staat de verkoopteller op 6 miljoen stuks.

 Lees verder 0 Hyundai | 26 mrt  11:06
 
 

Ontwikkeling heeft 300 miljoen euro gekost

Hyundai: 'Nieuwe Sonata meer premium'

De Sonata is wereldwijd Hyundai's bestverkopende model. Toch liep de verkoop van het model de laatste tijd iets verder terug door moderner geworden concurrentie. Hoog tijd dus voor een uitgebreide opfrisser.

 Lees verder 0 Hyundai | 24 mrt  17:00
 
 

Weer prijsaanpassing voor Hyundai i40

Hyundai verlaagt wederom de prijzen van de i40. De sedan staat vanaf 1 maart voor een bedrag van minimaal € 24.995,- op de prijslijst. Daarmee is het model € 700,- goedkoper dan voorheen, maar de importeur kleedt de auto wel rijker aan.

 Lees verder 0 Hyundai | 25 feb  12:29
 
 

Hyundai's nieuwe SUV: Intrado

Hyundai was scherp en reageerde eind jaren negentig vliegensvlug op het fenomeen SUV. Met de Santa Fe en later de Tucson wist de Zuidkoreaanse autobouwer vele harten voor zich te winnen. En zie hier hoe de autobouwer over de SUV voor de toekomst denkt.

 Lees verder 0 Hyundai | 21 feb  19:56
 
 

Alfa 4C van Hyundai: de PassoCorto

Een achterwielaangedreven, compacte, lichtgewicht sportwagen, met de motor achterin. Doet je dat ergens aan denken? Hyundai en het Istituto Europeo di Design presenteren in Genève deze sportwagen, de Hyundai PassoCorto Concept.

 Lees verder 2 Hyundai | 21 feb  12:07
 
 

Hyundai-topman: ‘Ruimte voor derde premium model’

Hyundai bekijkt de mogelijkheden om het huidige premiumgamma aan te vullen met een derde sedan. De fabrikant beschouwt de huidige Genesis en Equus al als premiummodellen.

 Lees verder 1 Hyundai | 17 feb  15:09
 
 

Kwaliteit onder controle, productie Hyundai-Kia omhoog

Na een pauze van enkele jaren zal Hyundai-Kia weer investeren in zijn productiecapaciteit. Naar verluidt gaat het Koreaanse tweeluik dit jaar in verschillende fabrieken het productieplafond verhogen en krijgt de bouw van een extra fabriek groen licht.

 Lees verder 0 Hyundai | 13 feb  07:54
 
 

Hyundai Veloster uitverkocht

Mocht u nog een nieuwe Hyundai Veloster willen kopen, dan vist u achter het net. Zoals al bekend, is het model sinds 1 januari al uit de prijslijst verdwenen en inmiddels is de auto uitverkocht.

 Lees verder 0 Hyundai | 04 feb  15:35