VIDEO Ontspannen als een rijke New Yorker - Deel 2

AUTOVISIE TV DEEL 2 - New York, de stad die nooit slaapt en waar niets te gek is. Maar hoe kun je als rijke New Yorker met een passie voor snelle auto's na een week hard zwoegen maximaal ontspannen? Werner Budding neemt voor RTL Autovisie een duik in de wereld van vermogende petrolheads.

 Lees verder 18 Jaguar | 29 nov 2015, 07:30
 
 

VIDEO Ontspannen als een rijke New Yorker - Deel 1

AUTOVISIE TV DEEL 1 - New York, de stad die nooit slaapt en waar niets te gek is. Maar hoe kun je als rijke New Yorker met een passie voor snelle auto's na een week hard zwoegen maximaal ontspannen? Werner Budding neemt voor RTL Autovisie een duik in de wereld van vermogende petrolheads.

 Lees verder 11 Jaguar | 28 nov 2015, 07:30
 
 

Autoshow Detroit voor Jaguar Land Rover niet belangrijk genoeg

Jaguar Land Rover slaat de 2016-editie van de North American International Auto Show over. Het concern vindt de grootste en belangrijkste autotentoonstelling in Noord-Amerika niet interessant genoeg.

 Lees verder 0 Jaguar | 25 nov 2015, 12:22
 
 

Jaguar Land Rover steekt 700 miljoen euro in verdubbeling motorenproductie

Jaguar Land Rover voert de productie van de in eigen huis ontwikkelde Ingenium-motor op. De fabrikant investeert omgerekend 700 miljoen euro in de productiefaciliteit om de output van de fabriek te verdubbelen. De stap is noodzakelijk, aangezien de autobouwer de Ingenium-krachtbron in meer modellen zal hangen.

 Lees verder 0 Jaguar | 24 nov 2015, 08:38
 
 

Jaguar Land Rover gaan voorlopig niet kleiner

Het modellengamma van Jaguar en Land Rover wordt aan de onderzijde voorlopig niet uitgebreid. Volgens de CEO van Jaguar Land Rover, Ralf Speth, houdt de autobouwer de lagere marktsegmenten wel in de gaten.

 Lees verder 0 Jaguar | 18 nov 2015, 18:37
 
 

Nu ook vierwielaandrijving voor Jaguar XE

Het leveringsprogramma van de Jaguar XE wordt verrijkt met een vierwielaangedreven versie. De integraal aandrijving komt echter maar op één motorversie beschikbaar.

 Lees verder 0 Jaguar | 18 nov 2015, 08:58
 
 

Jaguar gaat volgend jaar op de elektrotoer

Jaguar onthult volgend jaar een volledig elektrische SUV. Het model zal in 2017 in de verkoop gaan en krijgt een ontwerp dat elementen van de supersportwagen C-X75 bevat.

 Lees verder 1 Jaguar | 13 nov 2015, 11:37
 
 

Jaguar Land Rover wil 6 miljard bezuinigen

Jaguar Land Rover wil snijden in de kosten en niet zo’n beetje ook. Volgens de Britse krant Sunday Times heeft de autofabrikant een nog geheim project gelanceerd om ruim 6,3 miljard euro te besparen.

 Lees verder 0 Land Rover | 11 nov 2015, 10:37
 
 

Cross-over: F-Pace

Nieuwe kopers voor Jaguars eerste

Jaguar stapt in het populaire cross-oversegment. Maar ondanks dat de F-Pace pas vanaf april volgend jaar wordt geleverd, stromen de nodige koopcontracten nu al binnen. De meeste kopers reden nooit Jaguar en daar is het de prestigieuze Engelse autobouwer om te doen. Jaguar stapt in het populaire cross-oversegment. Maar ondanks dat de F-Pace pas vanaf april volgend jaar wordt geleverd, stromen de nodige koopcontracten nu al binnen. De meeste kopers reden nooit Jaguar en daar is het de prestigieuze Engelse autobouwer om te doen.

 Lees verder 0 Jaguar | 24 okt 2015, 09:00
 
 

Toekomst grotere SUV Jaguar hangt af van succes F-Pace

Mocht Jaguar met een grotere SUV boven de F-Pace komen, dan hangt de komst van dat model puur af van het succes van de F-Pace.

 Lees verder 1 Jaguar | 20 okt 2015, 14:07
 
 

Airbagprobleem Takata breidt zich mogelijk verder uit

Verschillende autobouwers kunnen zich mogelijk opmaken voor het opzetten van een terugroepactie. De National Highway Traffic Safety Administration onderzoekt momenteel welke modellen van de bewuste autoproducenten airbags van Takata gebruikt.

 Lees verder 3 autovisie | 28 sep 2015, 18:43
 
 

XE voorlopig kleinste Jaguar

Nu Jaguar met de XE weer de stap in een lagere klasse heeft gezet, is het de vraag of de Engelse autobouwer nog kleiner zal gaan. Het antwoord komt van Jaguars designbaas Ian Callum.

 Lees verder 0 Jaguar | 23 sep 2015, 12:54
 
 

Jaguar F-Pace versus Mercedes-Benz GLC

VIDEO IAA Frankfurt 2015: Ontmoet de allereerste SUV van Jaguar

VIDEO - Op de IAA Frankfurt stikte het op de Mercedes-stand van de SUV’s. De GLC is de nieuwste, maar er komen nog veel meer. Jaguar stapt net in het segment en doet dat met de prachtige F-Pace. Autovisie-journalist Werner Budding zocht de modellen op.

 Lees verder 1 Jaguar | 17 sep 2015, 15:57
 
 

Prijzen Jaguar F-Pace bekend

Jaguar heeft de orderboeken voor de fonkelnieuwe F-Pace geopend. De voordeligste versie staat voor net geen 53 mille op de prijslijst.

 Lees verder 0 Jaguar | 16 sep 2015, 16:10
 
 

Origineel! Jaguar F-Pace First Edition...

Hoe origineel! Jaguar brengt bij de marktintroductie van de nieuwe Jaguar F-Pace ook een introductieversie uit. De uitvoering draagt de verre van originele naam First Edition.

 Lees verder 0 Jaguar | 14 sep 2015, 20:15