Zoeken
  Zoeken met  
10.9 °C
O1
 
files 109
73 km.
euro95
diesel
1,823
1,499
 
 

Jaguar USA zwaait XK uit met Final Fifty

Jaguar neemt deze zomer afscheid van de XK en dat is voor de Amerikaanse afdeling van het merk een goede aanleiding voor een laatste actiemodel. Van de Jaguar XK Final Fifty worden, zoals de naam al zegt, vijftig exemplaren gemaakt.

 Lees verder 0 Jaguar | 22 apr  10:48
 
 

R-Sport ook voor Jaguar XF met benzinemotor

Het R-Sport pakket komt, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving van Jaguar, beschikbaar voor meerdere motorversies van de XF.

 Lees verder 0 Jaguar | 17 apr  21:18
 
 

Jaguar XF tijdelijk met gratis optiepakketten

Jaguar probeert de XF weer even in de spotlight te zetten door het model tijdelijk met gratis optiepakketten te leveren. Zo hoopt de importeur reeds bestelde modellen snel te slijten en dit kan de Jaguar-koper tot 10.000 euro besparen.

 Lees verder 0 Jaguar | 09 apr  16:31
 
 

Feestelijk type

Gereden: Jaguar F-Type coupé

De open versie, de Convertible, van de F-type werd vorig jaar feestelijk onthaald als de spirituele opvolger van de legendarische Jaguar E-type. Nu is het de beurt aan de bloedmooie Coupé.

 Lees verder 0 Tests | 04 apr  12:01
 
 

V6 uit F-Type ook voor Jaguar XE

Jaguar lepelt niet alleen viercilinders in de fonkelnieuwe XE. De kleinste sedan binnen de modelfamilie wordt ook leverbaar met de geblazen 3.0 V6 Supercharged uit de F-Type, zo bevestigt de fabrikant op de Britse website.

 Lees verder 0 Jaguar | 02 apr  12:53
 
 

Mogelijk lichtgewicht Jaguar F-Type op komst

Jaguar overweegt een lichtgewicht variant van de F-Type uit te brengen, maar alleen als de autobouwer er jaarlijks genoeg kan bouwen. De auto zou 200 kg aan gewicht verliezen.

 Lees verder 0 Jaguar | 28 mrt  16:28
 
 

De sportiefste?

Eerste testnotities Jaguar F-Type Coupé

Na de fantastische entree van de Jaguar F-Type Convertible is het nu beurt aan de 7.100 euro goedkopere Coupé om ons te verleiden.

 Lees verder 0 Tests | 28 mrt  10:45
 
 

'Opladen voor ontwerpen na Jaguar F-Type'

Jaguar-ontwerper Ian Callum moest zich echt opladen om na het tekenen van de F-Type verder te gaan met de XE sedan die volgend jaar moet verschijnen. Dat vertelt hij in een interview met Autovisie.

 Lees verder 5 Jaguar | 27 mrt  08:21
 
 

"Nog geen groen licht voor Jaguar Crossover"

Hij kan zo in productie, maar volgens Jaguars designbaas Ian Callum is er nog geen groen licht gegeven. Dat de crossover uiteindelijk in productie gaat, is zeker. "De wereld wil hem hebben", aldus Callum in gesprek met Autovisie.

 Lees verder 1 Jaguar | 14 mrt  14:45
 
 

Jaguar XK66: bye bye, zwaai, zwaai

Jawel, ook de Jaguar XK kent niet het eeuwige leven. Na een carrière van negen jaar zal nog deze zomer het doek voor de gran turismo vallen. De Duitse importeur neemt niet stilzwijgend afscheid. Het bedrijf komt met een XK66.

 Lees verder 0 Jaguar | 11 mrt  11:42
 
 

'Productiestop huidige Jaguar XK nadert'

Jaguar twijfelt over toekomst XK

Het einde van de Jaguar XK is in zicht. De GT gaat halverwege dit jaar uit productie. Of er een opvolger komt, is nog niet zeker, zo zegt Jaguars designbaas Ian Callum in gesprek met Autovisie.

 Lees verder 2 Jaguar | 07 mrt  17:41
 
 

David Beckham praat Chinezen in Jaguar

Voormalig topvoetballer David Beckham gaat in China proberen Jaguars aan de man te brengen.

 Lees verder 0 Jaguar | 07 mrt  12:35
 
 

Kleine Jaguar-sedan heeft een naam: XE

Jaguar heeft de naam van de nieuwe kleine sedan officieel aangekondigd: XE. De sedan wordt momenteel nog in de kraamkamers van de autobouwer ontwikkeld. Heel veel tijd is er echter niet meer, want halverwege dit jaar laat Jaguar hem al voor het eerst zien.

 Lees verder 0 Jaguar | 04 mrt  13:06
 
 

Voorlopig alleen XF leverbaar als R-Sport

Niet de power, wel de looks: Jaguar R-Sport

Naast al het pk-geweld van de XFR-S Sportbrake presenteert Jaguar in Genève ook het R-Sport label. Dit label biedt wel de looks, maar niet de power van de R-S-modellen. De XF en XF Sportbrake R-Sport zijn voorlopig als enige leverbaar met het label.

 Lees verder 0 Jaguar | 26 feb  09:05
 
 

Jaguar XFR-S Sportbrake haalt 300 km/h

Jaguar heeft de prestatiecijfers van de XFR-S Sportbrake bekendgemaakt en die zijn indrukwekkend. De razendsnelle stationwagen heeft een topsnelheid die is begrensd op 300 km/h.

 Lees verder 23 Jaguar | 25 feb  10:12