Jaguar F-Pace ook met elektrische aandrijving

De Jaguar F-Pace komt er ook met elektrische aandrijving. Dat hebben betrokkenen tegen AutoCar gezegd. De fabrikant zelf doet nog geen uitspraak over de komt van de elektro-Jag.

 Lees verder 0 Jaguar | 19 feb 2015, 08:57
 
 

Alleen voor gevorderden: Jaguar F-Type met handbak

Jaguar heeft een masterplan in gedachten als het gaat om de ontwikkeling en evolutie van de Jaguar F-Type. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk hebben ze simpelweg gekeken hoe die Duitse sportwagenfabrikant dat doet met hun icoon. De Porsche 911.

 Lees verder 1 Autovisie Tests | 05 feb 2015, 11:41
 
 

‘Supercar Jaguar C-X75 komt écht niet’

Jaguar benadrukt dat de supercar C-X75 absoluut niet op de agenda staat. John Edwards, topman van de afdeling Special Vehicle Operations (SVO) bij Jaguar Land Rover, is besloten om er van af te zien.

 Lees verder 13 Jaguar | 01 feb 2015, 12:44
 
 

SVO-afdeling Jaguar Land Rover heeft 65 ideeën

“Jaguar XK SS laten herleven goed plan”

Jaguar Land Rover (JLR) presenteerde vorig jaar de "nieuwe" Lightweight E-Type. Er worden in totaal zes exemplaren geheel volgens de specificaties en bouwmethoden van de originele 1963 Lightweight gebouwd. In de tussentijd kijkt het merk naar een volgend project.

 Lees verder 0 Jaguar | 29 jan 2015, 14:50
 
 

VIDEO PRIMEUR: Dit is Jaguars antwoord op de BMW 3, de XE

AUTOVISIE TV - Jaguar gaat opnieuw op jacht naar de kopers van een Mercedes C-Klasse en de BMW 3 Serie, maar is de basis van het aanvalsplan nu wel goed?  Werner Budding geeft antwoord op de vraag of de achterwielaangedreven Jaguar XE de Duitse Drie het vuur na aan de schenen legt. De dag des oordeels voor Jaguar!

 Lees verder 29 Autovisie Tests | 28 jan 2015, 01:01
 
 

Jaguar Land Rover SVO

“One-offs? Ze zijn bespreekbaar”

De nieuwe SVO-afdeling van Jaguar Land Rover (JLR) houdt zich in de basis bezig met het ontwikkelen van ultrasportieve, luxueuze, extreme off-roaders en speciale gelimiteerde modellen. Toch staat het bedrijf ook open voor one-offs, verklapt John Edwards, topman Jaguar Land Rover Special Operation, in een interview met Autovisie.

 Lees verder 0 Jaguar | 26 jan 2015, 15:15
 
 

Hoge verwachtingen van cross-over Jaguar

Jaguar gaat ervan uit dat de eerste cross-over van het merk direct zal uitgroeien tot zijn best verkochte model. De fabrikant voelt zich gesterkt door de aanhoudende vraag naar cross-overs en suv's wereldwijd.

 Lees verder 0 Jaguar | 21 jan 2015, 12:31
 
 

Fietsbel voor Jaguar en Land Rover

Jaguar Land Rover ontwikkelt een systeem genaamd Bike Sense om fietsers beter waar te kunnen nemen in het verkeer. Een van de oplossingen is dat het systeem in de auto een fietsbelgeluid afspeelt zodra er een fietser gevaarlijk dichtbij komt.

 Lees verder 1 Jaguar | 20 jan 2015, 17:39
 
 

Jaguar XF R-Sport Limited Edition met pakketvoordeel

Jaguar staat op het punt om de tweede generatie XF te presenteren. Daarvoor heeft de Engelse autobouwer de autoshow in New York in april uitgekozen. Voordat het zover is, levert het prestigieuze merk het bestaande model nog. Om de fabriek draaiende te houden komt het merk nu met een actiemodel met een fors prijsvoordeel.

 Lees verder 0 Jaguar | 20 jan 2015, 08:27
 
 

SVR vervangt label R-S Jaguar

In de toekomst is het label SVR op vrijwel alle sportieve topmodellen van Jaguar en Land Rover te vinden. De komst van het label laat de huidige aanduiding voor topmodellen, genaamd R-S, verdwijnen, meldt John Edwards, topman Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, in een interview met Autovisie.

 Lees verder 0 Jaguar | 18 jan 2015, 13:04
 
 

INTERVIEW John Edwards, topman Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO)

Jaguar Land Rover krijgt Bespoke-afdeling

Jaguar Land Rover krijgt in de toekomst een eigen Bespoke-label. Momenteel wordt het programma door de nieuwe afdeling Special Vehicle Operations (SVO) opgezet. John Edwards, topman Jaguar Land Rover Special Operation, vertelt in een exclusief interview met Autovisie over de plannen.

 Lees verder 5 Jaguar | 14 jan 2015, 10:37
 
 

Beste jaar ooit voor Land Rover

Jaguar Land Rover ziet afzet voor vijfde maal op rij toenemen

Met een verkoopvolume van 462.678 units over heel 2014 heeft Jaguar Land Rover voor de vijfde maal op rij haar afzet zien toenemen ten opzichte van het jaar ervoor. Afgelopen jaar lag de verkoopgroei op 9%.

 Lees verder 0 Jaguar | 12 jan 2015, 10:35
 
 

Jaguar kondigt crossover voor 2016 aan

Het was een publiek geheim, maar nu is het hoge woord er uit. Jaguar neemt voor de eerste maal in haar 80-jarige historie een crossover in de verkoop. Vanaf 2016 staat het model bij de dealer.

 Lees verder 9 Jaguar | 12 jan 2015, 07:52
 
 

Gestrande autocarrier vol Jaguars en Land Rovers

Het autoschip dat sinds zaterdagavond vastligt voor de kust van het Engelse Southhampton zit vol Jaguars en Land Rovers. Dat heeft een woordvoerder van het concern aan de BBC bevestigd.

 Lees verder 56 Jaguar | 05 jan 2015, 16:38
 
 

Supercars duelleren om Autovisie-titel Beste Stuurmansauto 2014

VIDEO - Autovisie heeft de Porsche 911 GT3 uitgeroepen tot Beste Stuurmansauto van 2014. De Porsche won het tweede deel van de traditionele Autovisie Supertest - waarin de supercars getest zijn. Dit jaar met spectaculaire deelnemers als de McLaren 650S en de Corvette tot Neerlands trots de Donkervoort GTO. De arena waarin het titelgevecht plaatsvond was het TT Circuit Assen.

 Lees verder 24 Autonieuws | 31 dec 2014, 10:00