Zoeken
  Zoeken met  
14.9 °C
NO3
 
files 189
182 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Kia - Volumefabrikant

Merk:

Kia

Opgericht:

1944

Land van herkomst:

Zuid-Korea

Onderdeel van:

Hyundai

 Lees verder Kia | 18 okt  15:51
 
 

Kia K4-sedan alleen voor China

Zo op het eerste gezicht zou het de Kia Optima kunnen zijn, maar niets is minder waar. Dit is de K4, een model dat Kia officieel nog als concept aanduidt, maar gewoon zo op de markt gaat komen.

 Lees verder 0 Kia | 20 apr  10:29
 
 

Kia onthult nieuwe Carnival

Op de autoshow in New York heeft Kia het doek getrokken van de nieuwe Sedona. Het model dat we hier kenden als de Kia Carnival.

 Lees verder 0 Kia | 15 apr  09:50
 
 

Eerste blik op nieuwe Kia Carnival

De Kia Carnival mag dan in Nederland al geruime tijd niet meer worden geleverd. In andere landen, zoals de Verenigde Staten en Zuid-Korea, bestaat er nog steeds markt voor de grote MPV. Daar komt binnenkort een compleet nieuw exemplaar in de showroom te staan.

 Lees verder 1 Kia | 10 apr  10:03
 
 

Opvolger Kia Carnival eindelijk klaar

Het heeft lang geduurd, maar de Kia Carnival krijgt eindelijk een opvolger. De Zuid-Koreaanse autobouwer toont de ruimtewagen op de autoshow in New York, later deze maand. Levering in Nederland staat niet op de agenda.

 Lees verder 0 Kia | 03 apr  10:05
 
 

Kia onthult nieuwe hybride aandrijflijn

Toekomstige Kia-modellen worden in de toekomst naar wens uitgerust met een zogeheten Mild Hybrid-aandrijflijn. Het systeem, dat zowel op diesel- en benzinemotoren toepasbaar is, moet de CO2-emissie terugdringen maar ook de motorprestaties verbeteren.

 Lees verder 0 Kia | 04 mrt  14:22
 
 

Mysterieuze schets Kia pick-up

Op internet circuleert een schets van een compacte pick-up van Kia. Het zou gaan om een officiële designschets, maar de Koreaanse autobouwer kan niet bevestigen of de schets ook daadwerkelijk ‘made by Kia’ is.

 Lees verder 0 Kia | 26 feb  14:49
 
 

Actieradius Kia Soul EV bekend

Kia heeft een cruciaal detail vrijgegeven van de elektrische Kia Soul EV: de actieradius.

 Lees verder 0 Kia | 24 feb  11:55
 
 

Kwaliteit onder controle, productie Hyundai-Kia omhoog

Na een pauze van enkele jaren zal Hyundai-Kia weer investeren in zijn productiecapaciteit. Naar verluidt gaat het Koreaanse tweeluik dit jaar in verschillende fabrieken het productieplafond verhogen en krijgt de bouw van een extra fabriek groen licht.

 Lees verder 0 Hyundai | 13 feb  07:54
 
 

Beter, maar duurder: Kia Sportage

VIDEO - Je zou het niet zeggen, maar dit is toch echt de nieuwe Kia Sportage. We reden de nieuwe 2.0 GDi die niet alleen directe injectie, maar nu ook een zesbak heeft. De Sportage met de grootste benzinemotor is er vanaf €33.000. Dat is 3 mille méér dan voorheen, maar als je kiest voor de 2.0 stap je nu automatisch in bij een hoger uitrustingsniveau. De 1.6 is er echter al vanaf 25 mille... Is de tweeliter fijn genoeg?

 Lees verder 7 Tests | 12 feb  12:57
 
 

Kia toont vernieuwde USA-versie Optima Hybrid

Kia toont op de Chicago Auto Show niet alleen de nieuwe Soul EV, maar ook de vernieuwde Optima Hybrid. De focus van de opfrisbeurt lag met name op het optimaliseren van de aerodynamica.

 Lees verder 0 Kia | 07 feb  15:44
 
 

Kia heeft elektrische Soul af

Voor Kia kan de nieuwe Soul wel eens een belangrijke auto worden op de Nederlandse markt. Hij is namelijk volledig elektrisch. Het merk onthulde hem op de Chicago Auto Show.

 Lees verder 2 Kia | 07 feb  10:12
 
 

Eerste testnotities Kia Sportage: schot in de roos

Huidige Kia Sportage-eigenaren kunnen opgelucht ademhalen, want alleen het getrainde oog ziet het verschil met de gefacelifte 2014-variant.

 Lees verder 0 Kia | 05 feb  17:50
 
 

Vergrootglas nodig voor facelift Kia Sportage

Kia is blijkbaar in zijn nopjes met het ontwerp van de Sportage, want de facelift van de populaire SUV beperkt zich optisch tot een gewijzigde grille, verse achterlichtunits en nieuwe materialen in het interieur. De opgefriste versie debuteert begin volgende maand op de Autosalon van Genève 2014.

 Lees verder 0 Kia | 04 feb  11:44
 
 

Gefacelifte Kia Optima Hybrid in Genève

In navolging van de Kia Optima met dieselmotor krijgt ook de Optima met hybride-aandrijflijn een facelift. De Koreaanse autobouwer stelt het model in Genève voor, maar zo komt de opgefriste versie er uit te zien.

 Lees verder 0 Kia | 24 jan  16:22
 
 

‘Cabriolet van Kia GT4 Stinger is wenselijk’

Als Kia groen licht geeft voor de productie van de GT4 Stinger Concept, dan staat designbaas Peter Schreyer te popelen om er ook een cabriolet met softtop van te maken.

 Lees verder 1 Kia | 22 jan  11:45