Zoeken
  Zoeken met  
10.9 °C
O1
 
files 112
74 km.
euro95
diesel
1,823
1,499
 
 

Lamborghini - Sportwagenfabrikant

Merk:

Lamborghini

Land van herkomst

Italië

Opgericht:

1963

Onderdeel van:

Audi

Eigenaar van:

Ducatti

 Lees verder Lamborghini | 01 jan  14:03
 
 

Lamborghini Huracán passeert 1.500 orders

De orderboeken van Lamborghini blijven volstromen met bestellingen voor de nieuwe Huracán. Op de autoshow in Peking maakte Lamborghini-topman Stephan Winkelmann bekend dat er al meer dan 1.500 orders zijn geplaatst.

 Lees verder 0 Lamborghini | 23 apr  10:51
 
 

Lamborghini blijft trouw aan SUV-concept

De productieversie van Lamborghini's eerste SUV zal nauwelijks afwijken van het conceptmodel. Dat verklapt de topman van Audi, waartoe Lamborghini behoort.

 Lees verder 0 Lamborghini | 22 apr  08:51
 
 

Rijdende etalagepop: Lamborghini Aventador Nationale

Voor wie niet van een standaarduitvoering houdt, heeft Lamborghini het zogeheten Ad Personam-programma, waarmee je de sportwagen een wel heel persoonlijk tintje kunt geven. Op de autoshow in Beijing toont de Italiaanse autobouwer maar weer eens een voorbeeld van wat mogelijk is. Dat het een kwestie van smaak is, mag duidelijk zijn. Persoonlijk is het zeker.

 Lees verder Lamborghini | 19 apr  18:02
 
 

'Lamborghini Huracán verbreekt verkooprecord Gallardo'

Lamborghini wist ooit van de Gallardo in een jaar tijd 1.844 exemplaren te verkopen. Een record voor het merk, maar volgens Lamborghini-topman Stephan Winkelmann gaat de nieuwe Huracán de Gallardo die titel nog dit jaar ontnemen.

 Lees verder 0 Lamborghini | 11 apr  17:39
 
 

Lamborghini Huracán iets duurder dan Gallardo

Al meer dan duizend mensen wereldwijd hebben een fonkelnieuwe Lamborghini Huracán gekocht. En dat zonder te weten wat hij überhaupt zou gaan kosten. Welnu, de supercar heeft een vanafprijs en die ligt ietsje hoger ten opzichte van de Gallardo.

 Lees verder 1 Lamborghini | 13 mrt  10:03
 
 

Recordomzet voor Lamborghini

Met een omzet van 508 miljoen euro heeft Lamborghini een recordjaar gedraaid in 2013. De omzet groeide met 8 procent ten opzichte van de 469 miljoen euro een jaar eerder.

 Lees verder 0 Lamborghini | 11 mrt  14:50
 
 

'Nu al jaar levertijd voor nieuwe Lamborghini'

VIDEO - De nieuwe Lamborghini Huracán staat een belangrijke taak te wachten. Zijn voorganger, de Gallardo, is de op één na best verkochte Italiaanse supercar ooit. Zonder ook maar één meter met de nieuwe supercar te hebben gereden, kochten zo'n 1.000 klanten de Huracán al. De levertijd? Ruim een jaar.

 Lees verder 12 Geneve 2014 | 07 mrt  13:15
 
 

Lamborghini Huracán voor dit jaar uitverkocht

De fonkelnieuwe Huracán is voor dit jaar uitverkocht. Lamborghini verkocht namelijk al meer dan 1.000 exemplaren en dat zonder dat er klanten konden proefrijden.

 Lees verder 0 Lamborghini | 04 mrt  09:03
 
 

Lamborghini’s worden nog persoonlijker

Lamborghini moeten in de toekomst nog persoonlijker worden. De Italiaanse sportwagenbouwer wil daarom het personaliseringsprogramma Ad Personam verder uitbreiden.

 Lees verder 1 Lamborghini | 26 feb  09:31
 
 

Orderportefeuille Lamborghini Huracán stroomt vol

De Lamborghini Huracán is op wereldtoer en dat werpt zijn vruchten af. De fabrikant heeft al 700 orders voor de nieuwe sportwagen mogen noteren.

 Lees verder 0 Lamborghini | 12 feb  13:27
 
 

Weer record voor Lamborghini Aventador

De Aventador is de eerste Lamborghini met een V12-motor waarvan er in één jaar meer dan 1.000 stuks zijn verkocht. De autobouwer uit het Italiaanse Sant' Agata Bolognese wist exact 1.001 stuks af te leveren. De supersportwagen is hard op weg om het V12-verkooprecord van de Murciélago te breken.

 Lees verder 0 Lamborghini | 13 jan  12:49
 
 

Overbodig audiosysteem in Lamborghini Veneno Roadster

Een audiosysteem in een Lamborghini Veneno Roadster? Lijkt ons behoorlijk overbodig, omdat hij ook al een flinke V12 heeft.  Toch presenteert Lamborgini tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een exemplaar met een dik audiosysteem.

 Lees verder 0 Lamborghini | 11 jan  08:09
 
 

Voorlaatste Lamborghini Gallardo in Nederland

Lamborghini heeft in tien jaar tijd in totaal 14.022 Gallardo’s geproduceerd. Leuk feitje is dat de voorlaatste die in Sant'Agata Bolognese van de productieband rolde, in Nederland te koop staat.

 Lees verder 3 Lamborghini | 01 jan  10:10
 
 

Gallardo-opvolger is hier

Officieel: Lamborghini Huracán LP610-4

De Gallardo was met 14.022 verkochte exemplaren de meest succesvolle Lamborghini ooit. Aan deze Huracán de taak om dit succes op te volgen.

 Lees verder 33 Lamborghini | 20 dec  09:00
 
 

Lamborghini registreert Huracán

Lamborghini bouwt de spanning rond de opvolger van de Gallardo langzaam op. Met kleine videootjes en geluidsfragmentjes warmt de Italiaanse sportwagenfabrikant het publiek op. Hoe de auto gaat heten, houdt de wereld van de autoliefhebbers al geruime tijd bezig. Dat zou wel eens Huracán kunnen worden.

 Lees verder 0 Lamborghini | 13 dec  08:07