Heel lichte facelift Lancia Ypsilon

Wie het over een nieuwe Lancia heeft, heeft het tegenwoordig direct over een Ypsilon. Het leveringsprogramma van de Italiaanse autobouwer omvat slechts één model, de Yp. De Delta, Voyager en Thema zijn allemaal verdwenen. Maar ondanks dat Lancia nu volledig afhankelijk is van de Ypsilon, is het nog te vroeg voor een grote facelift.

 Lees verder 2 Lancia | 10 sep 2015, 11:47
 
 

Uw Garage: Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II

VIDEO 'Iedereen van mijn leeftijd kent dit icoon'

AUTOVISIE TV - De 45 jarige arts Hylke Schouten uit Haarlem was al jong fan van de Lancia Delta Evo. Maar er waren een Volvo-gek en een Japanse specialist nodig om hem er eentje bezorgen.

 Lees verder 12 Uw garage | 24 mei 2015, 12:05
 
 

Chrysler niet meer op Engelse markt

Chrysler wordt in Groot-Brittannië van de markt gehaald. Fiat Chrysler Automobiles (FCA) wil zich er focussen op het merk Jeep.

 Lees verder 0 Chrysler | 18 mrt 2015, 10:12
 
 

Feestelijk afscheid voor Lancia

Lancia mag dan op het punt staan zich terug te trekken uit de verkooplanden buiten Italië, de fabrikant laat de wereld nog wel even stilstaan bij de dertigste verjaardag van zijn kleinste telg, de Ypsilon. Lancia brengt op de valreep de Ypsilon 30th Anniversary.

 Lees verder 1 Lancia | 24 feb 2015, 15:56
 
 

Geen Lancia Delta en Thema meer voor Nederland

Van het merk Lancia is in Nederland weinig meer over. Per 1 januari zijn de Delta en Thema uit het leveringsprogramma gehaald. Alleen de Ypsilon en Voyager zijn nog over.

 Lees verder 9 Lancia | 02 jan 2015, 12:08