Meer dan een nieuwe bril voor Range Rover Evoque

Het is tijd voor een lichte facelift voor de Range Rover Evoque, zo moet Land Rover hebben gedacht. Het compactste suv-model onder de naam Range Rover krijgt een nieuw vooraanzicht, verbeterde veiligheidssystemen en een nieuwe dieselmotor. De levering start in augustus.

 Lees verder 0 Land Rover | 23 feb 2015, 08:17
 
 

Ook F-Type SVR ontbreekt

Genève te vroeg voor Range Rover Evoque Cabriolet

Verwacht geen Range Rover Evoque Cabriolet op de Autosalon van Genève. De beurs komt te vroeg voor de derde carrosserievariant. De fabrikant maakt op de Zwitserse beursvloer echter wel de officiële aankondiging dat een open Evoque in aantocht is.

 Lees verder 0 Land Rover | 20 feb 2015, 11:24
 
 

Big Foot in James Bond-film Spectre

Jaguar Land Rover (JLR) is een belangrijke voertuigleverancier voor de nieuwe James Bond-film Spectre die in oktober in de bioscopen draait. Het merk levert onder meer deze Land Rover Defender Big Foot.

 Lees verder 0 Land Rover | 09 feb 2015, 13:26
 
 

Fietsbel voor Jaguar en Land Rover

Jaguar Land Rover ontwikkelt een systeem genaamd Bike Sense om fietsers beter waar te kunnen nemen in het verkeer. Een van de oplossingen is dat het systeem in de auto een fietsbelgeluid afspeelt zodra er een fietser gevaarlijk dichtbij komt.

 Lees verder 1 Jaguar | 20 jan 2015, 17:39
 
 

Range Rover Evoque NW8 'Abbey Road'

In een gelimiteerde oplage van duizend stuks introduceert Land Rover de Range Rover Evoque NW8. De naamsaanduiding refereert aan de postcode van het district in Noord-West Londen waar je de beroemde Abbey Road kunt vinden. Die straat kreeg natuurlijk grote bekendheid in de jaren '60 door de popgroep The Beatles.

 Lees verder 0 Land Rover | 15 jan 2015, 12:18
 
 

Beste jaar ooit voor Land Rover

Jaguar Land Rover ziet afzet voor vijfde maal op rij toenemen

Met een verkoopvolume van 462.678 units over heel 2014 heeft Jaguar Land Rover voor de vijfde maal op rij haar afzet zien toenemen ten opzichte van het jaar ervoor. Afgelopen jaar lag de verkoopgroei op 9%.

 Lees verder 0 Jaguar | 12 jan 2015, 10:35
 
 

SVR duurder dan concurrentie

Topmodel Range Rover Sport aan de prijs

Land Rover is klaar met het bepalen van de prijs van de Range Rover Sport. Het topmodel is aan de prijs, want hij kost een kleine 200.000 euro. Daarmee is hij duurder dan de concurrentie.

 Lees verder 0 Land Rover | 09 jan 2015, 15:57
 
 

Interessante allroader

Eerste test: Land Rover Discovery Sport overtuigt sterk!

Van rijke voetballers tot ware offroad-liefhebbers en iedereen die ertussenin zweeft, daar wil Land Rover auto’s aan verkopen. Dat gaat het Engels/Indiase merk (Tata is de eigenaar) realiseren door een completer programma.

 Lees verder 0 Autovisie Tests | 09 jan 2015, 05:30
 
 

Drie afscheidversies Land Rover Defender

Het jaar 2015 zal voor veel Land Rover Defender-fans zwaar vallen. Dit jaar neemt het merk definitief afscheid van een auto die al sinds 1948 in productie is. Land Rover kiest echter niet voor een stil afscheid, maar lanceert nog drie speciale uitvoeringen: Heritage, Adventure en Autobiography Editions.

 Lees verder 1 Land Rover | 07 jan 2015, 10:42
 
 

Gestrande autocarrier vol Jaguars en Land Rovers

Het autoschip dat sinds zaterdagavond vastligt voor de kust van het Engelse Southhampton zit vol Jaguars en Land Rovers. Dat heeft een woordvoerder van het concern aan de BBC bevestigd.

 Lees verder 56 Jaguar | 05 jan 2015, 16:38
 
 

Jaguar Land Rover, Audi en General Motors trekken zich terug uit Rusland

Het Britse Jaguar Land Rover, het Duitse Audi en het Amerikaanse General Motors met de merken Cadillac, Opel en Chevrolet staken de levering van auto's in Rusland. Reden is de ineenstorting van de Russische roebel. De twee autoconcerns geven aan de import tijdelijk te onderbreken. De huidige voorraadmodellen worden nog wel uitgeleverd.

 Lees verder Autonieuws | 18 dec 2014, 13:26
 
 

Autovisie TV test nieuwe Land Rover Discovery Sport

VIDEO Op avontuur in IJsland met Land Rover Discovery Sport

EXCLUSIEF AUTOVISIE TV  - Het land van vuur en ijs. Onder het aardoppervlak is het onrustig en heet. Daarboven is het ijzig koud. Werner Budding gaat voor Autovisie TV op avontuur in IJsland om daar Land Rovers nieuwste terreinwagen, de Discovery Sport, in zijn element te testen.

 Lees verder 12 Autovisie Tests | 17 dec 2014, 12:06
 
 

Jaguar Land Rover ontwikkelt doorzichtige dakstijlen

Jaguar Land Rover (JLR) is gestart met de ontwikkeling van doorzichtige dakstijlen van auto’s. Het systeem moet dode hoeken in auto’s laten verdwijnen.

 Lees verder 8 Jaguar | 15 dec 2014, 10:46
 
 

Negen Land Rovers voor James Bond-film gestolen

Een tegenvaller voor de filmcrew van de nieuwe James Bond-film Spectre: negen speciaal voor de 007-film geprepareerde Land Rovers zijn gestolen in Duitsland.

 Lees verder 1 Land Rover | 05 dec 2014, 14:36
 
 

Land Rover start bouw Braziliaanse fabriek

Jaguar Land Rover is in het Braziliaanse Itatiaia van start gegaan met de bouw van een compleet nieuwe fabriek. Het is de bedoeling dat vanaf 2016 de producten van Land Rover de fabriek verlaten.

 Lees verder 0 Land Rover | 03 dec 2014, 08:49