Zoeken
  Zoeken met  
10.9 °C
O1
 
files 101
65 km.
euro95
diesel
1,823
1,499
 
 

Ook Range Rover Hybrid met extra centimeters

De Range Rover Hybrid kennen we, de Range Rover Long Wheelbase kennen we, maar de combinatie van die twee nog niet. Tot nu. Het model staat op de autoshow van Peking en is vanaf mei te bestellen, ook in Nederland.

 Lees verder 0 Land Rover | 23 apr  10:59
 
 

Jaguar Land Rover gaat nog dit jaar in China bouwen

Jaguar Land Rover wil nog voor het einde van dit jaar de eerste auto's in China bouwen. Dat heeft de autobouwer op de autoshow in Beijing aangekondigd. De fabrikant start deze week met de pre-productiefase.

 Lees verder 0 Land Rover | 22 apr  08:22
 
 

Discovery Sport wordt opvolger Land Rover Freelander

Land Rover komt in 2015 met de opvolger van de Freelander. De auto zal de naam Discovery Sport krijgen en het eerste voortvloeisel zijn van de Discovery Vision Concept car, maakte het merk in New York bekend.

 Lees verder 0 Land Rover | 17 apr  08:54
 
 

Land Rover Discovery Vision Concept

Freelander-opvolger in conceptjas

De opvolger van de Freelander krijgt een andere naam: Discovery. En hij staat al in 2015 bij de dealers. In New York maakt het merk ons alvast warm met de onthulling van deze Discovery Vision Concept.

 Lees verder 0 Land Rover | 15 apr  02:01
 
 

Land Rover toont 'doorzichtige' motorkap

Land Rover heeft een nieuwe techniek ontwikkeld, waardoor terreinrijden nog makkelijker moet worden. Met de Transparent Bonnet-concept kan de bestuurder door de motorkap heen naar de grond eronder kijken. Hierdoor blokkeert de voorkant van de auto niet meer het zicht op mogelijke obstakels.

 Lees verder 0 Land Rover | 09 apr  09:11
 
 

Land Rover neemt designstudie Discovery mee naar New York

Land Rover presenteert op de New York Auto Show, die over ruim twee weken van start gaat, een conceptcar die de basis moet vormen voor het design van de nieuwe Discovery.

 Lees verder 0 Land Rover | 03 apr  10:06
 
 

Barbour start samenwerking met Land Rover

Land Rover en het Britse outdoorkledingmerk Barbour zijn een samenwerking gestart. Onder het label Barbour For Land Rover introduceren beide merken een kledinglijn voor zowel mannen als vrouwen.

 Lees verder 0 Land Rover | 27 mrt  07:33
 
 

Land Rover kijkt met argusogen naar Tesla

Of er elektrische Land Rovers komen, weet technisch directeur Wolfgang Ziebart nog niet, maar hij geeft toe dat zijn bedrijf de ontwikkeling en het eventuele succes van de Tesla Model X nauwlettend in de gaten houdt.

 Lees verder 0 Land Rover | 12 mrt  10:53
 
 

Officieel: Opvolger Land Rover Freelander heet Discovery

Land Rover neemt afscheid van de naam modelnaam Freelander, zo laat de autofabrikant weten tijdens de autoshow in Genève. Vanaf 2015 bestaat het programma alleen nog maar uit de families Defender, Discovery en Range Rover.

 Lees verder 0 Land Rover | 04 mrt  17:16
 
 

Zilver-zwarte aankleding voor Land Rover Defender

Niet alleen Aston Martin gaat op de zwart-wittoer, ook Land Rover introduceert in Genève een donker en een licht actiemodel: de Defender Black Pack en Silver Pack.

 Lees verder 0 Land Rover | 19 feb  15:11
 
 

Extra veel pk's voor Range Rover Evoque

Land Rover presenteert twee nieuwe uitvoeringen van de Range Rover Evoque. De Autobiography biedt extra veel luxe en Autobiography Dynamic doet daar nog een lading meer vermogen bij.

 Lees verder 0 Land Rover | 18 feb  09:30
 
 

Kwart eeuw Land Rover Discovery moet gevierd worden

Op het moment dat Land Rover de Discovery voortaan gewoon Discovery noemt -dus zonder cijfer achter de naam- viert de terreinreus zijn 25e verjaardag. En niet geheel toevallig met een actiemodel dat dan ook nog eens '25' in de extra benaming draagt. Land Rover introduceert de Discovery XXV Special Edition.

 Lees verder 1 Land Rover | 17 feb  08:19
 
 

Land Rover legt naam Landy vast

Land Rover heeft de naam Landy vastgelegd. Deze bijnaam voor Land Rovers zou nu ook gebruikt kunnen worden voor een nieuw model.

 Lees verder 0 Land Rover | 22 jan  13:48
 
 

Recordjaar voor Jaguar Land Rover

De verkoop van het Britse autobedrijf Jaguar Land Rover, onderdeel van het Indiase Tata Motors, is in 2013 naar een recordniveau gestegen. Dat werd zondag bekendgemaakt.

 Lees verder Nieuws | 12 jan  13:34
 
 

Mysterie radicale Range Rover Evoque opgelost

Begin dit jaar doken er tekeningen op bij een Chinees patentenbureau van een radicaal vormgegeven Range Rover Evoque. Het model riep de nodige vragen op. Het was vooral de vraag of het model een voorbode zou geven van een conceptmodel van Land Rover. Navraag van Autovisie lost het mysterie van deze Evoque op.

 Lees verder 0 Land Rover | 06 jan  10:32