Autoshow Detroit voor Jaguar Land Rover niet belangrijk genoeg

Jaguar Land Rover slaat de 2016-editie van de North American International Auto Show over. Het concern vindt de grootste en belangrijkste autotentoonstelling in Noord-Amerika niet interessant genoeg.

 Lees verder 0 Jaguar | 25 nov 2015, 12:22
 
 

Jaguar Land Rover steekt 700 miljoen euro in verdubbeling motorenproductie

Jaguar Land Rover voert de productie van de in eigen huis ontwikkelde Ingenium-motor op. De fabrikant investeert omgerekend 700 miljoen euro in de productiefaciliteit om de output van de fabriek te verdubbelen. De stap is noodzakelijk, aangezien de autobouwer de Ingenium-krachtbron in meer modellen zal hangen.

 Lees verder 0 Jaguar | 24 nov 2015, 08:38
 
 

Jaguar Land Rover gaan voorlopig niet kleiner

Het modellengamma van Jaguar en Land Rover wordt aan de onderzijde voorlopig niet uitgebreid. Volgens de CEO van Jaguar Land Rover, Ralf Speth, houdt de autobouwer de lagere marktsegmenten wel in de gaten.

 Lees verder 0 Jaguar | 18 nov 2015, 18:37
 
 

Range Rover Evoque Convertible aan de prijs

De Land Rover Range Rover Evoque Convertible blijkt geen goedkope jongen. De meerprijs ten opzichte van een Evoque Coupé waarop de open Evoque is gebaseerd, bedraagt dik 25 mille.

 Lees verder 0 Land Rover | 11 nov 2015, 11:28
 
 

Jaguar Land Rover wil 6 miljard bezuinigen

Jaguar Land Rover wil snijden in de kosten en niet zo’n beetje ook. Volgens de Britse krant Sunday Times heeft de autofabrikant een nog geheim project gelanceerd om ruim 6,3 miljard euro te besparen.

 Lees verder 0 Land Rover | 11 nov 2015, 10:37
 
 

Eindelijk een feit: Range Rover Evoque Convertible

Op de Autosalon van Genève van 2012 presenteerde Land Rover de Range Rover Evoque Convertible Concept. Een nichemodel. Na een uitgebreide studie naar de marktkansen van de carrosserievariant gaf Land Rover uiteindelijk toch groen licht, vooral vanwege de toenemende populariteit van crossovers. De productieversie is nu klaar en staat in het voorjaar van 2016 bij de dealers.

 Lees verder 5 Land Rover | 09 nov 2015, 08:36
 
 

Land Rover Discovery Landmark rijdt zich in de schijnwerpers

Door het enorme productoffensief van Land Rover staat de Discovery in de schaduw van de nieuwe modellen. De lancering van een actieuitvoering zorgt er voor dat voor even de schijnwerpers op de Disco zijn gericht.

 Lees verder 3 Land Rover | 22 okt 2015, 09:44
 
 

Video: Wild spotten met een elektrische Land Rover

RTL Autovisie-presentator Werner Budding moest vroeg opstaan. Hij had afgesproken met boswachter Arjan Postma om wild te gaan spotten op de Veluwe. En dan kan je natuurlijk niet met een luidruchtige diesel aankomen, dus regelde hij een volledig elektrische Land Rover Defender.

 Lees verder 17 Land Rover | 18 okt 2015, 11:00
 
 

Land Rover presenteert Evoque Convertible met draadsculpturen

Land Rover werkt al geruime tijd aan de ontwikkeling van de Range Rover Evoque Convertible. Op de Los Angeles Auto Show in november beleeft de onthoofde Evoque zijn werelddebuut. Heel lang wachten is dus niet meer nodig.

 Lees verder 0 Land Rover | 02 okt 2015, 10:05
 
 

Range Rovers antwoord op de Bentley Bentayga

Nu Bentley zijn luxueuze SUV, de Bentayga, heeft gepresenteerd en daarmee het terrein van de Range Rover betreedt, is het aan de uitvinder van de luxe-Sports Utility Vehicle om te reageren. De Engelsen doen dat door de SVAutobiography te lanceren. 

 Lees verder 2 Land Rover | 30 sep 2015, 10:48
 
 

Airbagprobleem Takata breidt zich mogelijk verder uit

Verschillende autobouwers kunnen zich mogelijk opmaken voor het opzetten van een terugroepactie. De National Highway Traffic Safety Administration onderzoekt momenteel welke modellen van de bewuste autoproducenten airbags van Takata gebruikt.

 Lees verder 3 autovisie | 28 sep 2015, 18:43
 
 

Strakmakend botoxbeurtje

Gereden: Range Rover Evoque met facelift

De Range Rover Evoque is momenteel met afstand de best verkopende auto van het Britse merk. Logisch dus dat er bij de geplande midlife update maar weinig aan wordt veranderd, links en rechts zijn slechts wat plooitjes gladgestreken.

 Lees verder 0 Land Rover | 27 sep 2015, 05:30
 
 

Jaguar Land Rover test hybride, plug-in en elektrisch

Jaguar Land Rover (JLR) ontwikkelt achter de schermen een hybride systeem (MHEV), plug-in hybride aandrijflijn (PHEV) plus een elektrisch aandrijfsysteem (BEV). De drie systemen zijn mogelijke aandrijfconcepten voor de toekomst.

 Lees verder 0 Land Rover | 09 sep 2015, 10:59
 
 

Eerste gepantserde Range Rover, de Sentinel

Voor het eerst komt Land Rover met een gepantserde auto uit eigen keuken. De Sentinel is door Jaguar Land Rovers Special Vehicle Operations (SVO) ontwikkeld en wordt per direct aangeboden. Hij biedt bescherming tegen tnt, vuurwapens en handgranaten.

 Lees verder 0 Land Rover | 07 sep 2015, 09:46
 
 

Land Rover onderneemt actie tegen diefstal

Land Rover gaat de Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Sport en Range Rover standaard leveren met een nieuw alarmsysteem. Auto’s van het merk zijn gewild onder autodieven. Het nieuwe systeem moet de kans dat auto’s worden teruggevonden, groter maken.

 Lees verder 0 Land Rover | 27 jul 2015, 16:26
 
 


8.7 °C
W6
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 472.17
+ / - -0.01%