Mercedes-Benz opent orderboeken C-Klasse Coupé

Het is nog wachten op de Cabriolet-variant, want dan is het programma van de C-Klasse écht compleet. Maar voorlopig bestaat het leveringsprogramma uit de bekende sedan en Combi. De Coupé is onderweg. Mercedes-Benz geeft van dat model nu al de prijzen vrij, zodat vroege kopers eind dit jaar al kunnen gaan rijden.

 Lees verder 1 Mercedes-Benz | 07 okt 2015, 10:04
 
 

VIDEO Mercedes GLC getest: 'Iedereen wil een SUV tegenwoordig'

AUTOVISIE TV - Waar SUV's enkele jaren geleden nog door velen werden gezien als grote viespeuken, is het nu compleet andersom. Iedereen wil tegenwoordig een SUV of cross-over, de populariteit ervan blijft maar groeien. Mercedes-Benz doet mee in de strijd met de nieuwe GLC, die de hoekige GLK aflost. Heeft Mercedes een sterke, concurrerende speler in het veld staan? Werner Budding test 'm voor Autovisie TV. 

 Lees verder 25 Autovisie Tests | 06 okt 2015, 13:39
 
 

Airbagprobleem Takata breidt zich mogelijk verder uit

Verschillende autobouwers kunnen zich mogelijk opmaken voor het opzetten van een terugroepactie. De National Highway Traffic Safety Administration onderzoekt momenteel welke modellen van de bewuste autoproducenten airbags van Takata gebruikt.

 Lees verder 3 autovisie | 28 sep 2015, 18:43
 
 

Voor een jongere doelgroep

Korte test: vernieuwde Mercedes-Benz A-Klasse

De sportiefste versies van de vernieuwde Mercedes A-Klasse, de 250 Sport en de AMG 45 4Matic mogen gezien hun buitenproportionele prestatieniveau (en navenant hoge CO2-emissie) dan niet helemaal politiek correct zijn, maar deze twee compacte Benzen symboliseren wel de dynamiek van het merk en het grote verkoopsucces van de compacte A-Klasse.

 Lees verder Mercedes-Benz | 26 sep 2015, 05:30
 
 

Primeur in Los Angeles: Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz laat geen internationale autoshow aan zich voorbij gaan zonder er een wereldprimeur te tonen. Voor de autoshow in Los Angeles, die half november zijn deuren opent, heeft de Duitse autobouwer de GLS in petto. De grote SUV is de gefacelifte GL met een extra letter in de naamgeving.

 Lees verder 1 Mercedes-Benz | 21 sep 2015, 13:34
 
 

Mercedes plant extra investering SUV-fabriek

Mercedes-Benz trekt 1,3 miljard dollar uit voor zijn fabriek te Alabama. De autobouwer zal het bedrag investeren in de productie van nieuwe SUV-modellen, dan wel de opvolgers van de huidige types. In totaal zullen er 300 nieuwe banen worden gecreërd.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 21 sep 2015, 11:30
 
 

Mercedes werkt aan 'productieversie' IAA Concept

Mercedes-Benz lanceerde met de IAA Concept een van de meest opzienbarende studiemodellen op de 2015-editie van de IAA-autoshow in Frankfurt. De wagen is een vitrine voor ontwikkelingen en technieken waaraan momenteel wordt gewerkt. Delen daarvan zullen worden toegepast in een elektrische sedan als concurrent van de Tesla Model S.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 17 sep 2015, 09:06
 
 

Mercedes-Benz IAA Concept: zo glad als een aal

Gebbetje van Mercedes-Benz… Het nieuwe studiemodel van het merk heet IAA, maar dat staat niet voor Internationale Automobil Ausstellung. Het vreemd ogende ding gaat door het leven als Intelligent Aerodynamic Automobile.

 Lees verder 1 Mercedes-Benz | 14 sep 2015, 21:44
 
 

Sedan tijdelijk als Edition AMG

Mercedes-Benz kondigt afscheidseditie E Coupé en Cabriolet aan

Het einde nadert voor de Mercedes-Benz E-Klasse. Als eerste verdwijnen de sedan en Estate, gevolgd door de Coupé en Cabriolet. Voor de vierdeursmodellen heeft de importeur al een actie lopen. Daar komt de Sport Edition voor de Coupé en Cabriolet nu bij.

 Lees verder 1 Mercedes-Benz | 14 sep 2015, 08:27
 
 

Mercedes-AMG

"AMG-turbomotor A 45 heeft limiet bereikt"

De 2,0 liter viercilinder benzinemotor met turbomotor in de A 45, GLA 45 en CLA 45 heeft wat vermogen betreft de limiet bereikt. Dat meldt Mercedes-AMG-topman Tobias Moers in een interview met het Australische Motoring.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 10 sep 2015, 17:34
 
 

Mercedes-Benz geduldig met opvolger R-Klasse

Mercedes-Benz heeft totaal geen haast met het ontwikkelen van een nieuwe R-Klasse.

 Lees verder 3 Mercedes-Benz | 06 sep 2015, 10:17
 
 

Mercedes-AMG C 63 Coupé Edition 1 debuteert naast DTM-racer

Daar staan ze hoor, naast elkaar opgesteld als een ouder stel in matchende trainingspakken, de Mercedes-AMG C 63 DTM de Mercedes-AMG C 63 S Coupé Edition 1.

 Lees verder 8 Mercedes-Benz | 04 sep 2015, 11:08
 
 

Tesla Model S krijgt concurrentie van Mercedes-Benz

De Amerikaanse Tesla Model S krijgt concurrentie van Mercedes-Benz. Volgens ontwikkelingsbaas Thomas Weber komt de Duitse autobouwer met een model met een reikwijdte van meer dan 450 kilometer, zo vertelt hij tegen het Duitse Auto Motor und Sport.

 Lees verder 0 Autonieuws | 03 sep 2015, 13:34
 
 

Mercedes-Benz gooit dak S-Klasse eraf

De Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet, de eerste open S-Klasse sinds de jaren zeventig, komt direct in twee topversies beschikbaar, inclusief de AMG-uitmonstering. Daarmee heeft Mercedes direct een antwoord op de luxueuze en sportieve vierpersoons cabriolets als de Bentley Continental GT, Aston Martin DB9 Volante en Maserati GranCabrio.

 Lees verder 10 autovisie | 02 sep 2015, 08:44
 
 

Geen zomerstop voor Mercedes' testvoertuigen

Ook tijdens de zomermaanden werken de techneuten aan nieuwe modellen. Op de Duitse Nordschleife werden de 'industriedagen' druk bezocht door de heren autobouwers en op de Autobahn werden ook verschillende gecamoufleerde auto's gespot, waaronder de nieuwe Mercedes E-Klasse.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 31 aug 2015, 11:56
 
 


9.5 °C
ZZW1
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 442.08
+ / - +0.34%