Chinees BAIC wil grootaandeelhouder Daimler worden

De Chinese autobouwer BAIC wil nog dit jaar een groot belang in de Duitse autobouwer nemen. De twee werken momenteel al samen. BAIC bouwt auto's voor Mercedes in China.

 Lees verder 1 Mercedes-Benz | 28 aug 2015, 12:16
 
 

Mercedes V-Klasse krijgt trainingspak AMG

Nu Mercedes de V-Klasse als een volwaardig lid van de personenautofamilie ziet -hij heeft zelfs in tegenstelling tot de Viano een naam die in lijn ligt met de overige modellen- mogen ook de heren van AMG zich over de luxueuze bus bekommeren. Het resultaat is een AMG-pakket voor de oversized MPV.

 Lees verder 1 Mercedes-Benz | 26 aug 2015, 10:31
 
 

Pick-up Mercedes krijgt eigen gezicht

Mercedes-Benz plakt naar eigen zeggen niet alleen een ander logo op de koets van de Nissan Navara, de pick-up krijgt ook een aangepast uiterlijk. De fabrikant geeft aan dat er nog meer grote verschillen tussen de twee werkpaarden zijn.

 Lees verder 3 Mercedes-Benz | 25 aug 2015, 18:09
 
 

Dak eraf voor Mercedes S-Klasse

Vijftig jaar geleden was er een en nu keert de productlijn terug. Mercedes trekt op de IAA-autoshow in Frankfurt, die komende maand wordt gehouden, het doek van de S-Klasse Cabriolet. De vierpersoons cabriolet komt er vooral als tegenhanger van de Bentley Continental GT, die in het segment van de dominerende S-Klasse loopt te wroeten.

 Lees verder 12 Mercedes-Benz | 25 aug 2015, 07:55
 
 

Nissan vernieuwt Navara, basis voor Mercedes pick-up

Nissan toont volgende maand op de IAA-autoshow de nieuwe generatie Navara. Het is de twaalfde editie van Nissans pick-up, waarvan er sinds de marktintroductie in 1935 al meer dan 14 miljoen stuks zijn verkocht. De nieuwste versie is compleet nieuw van de tekentafel gekomen.

 Lees verder 0 Nissan | 24 aug 2015, 15:24
 
 

Kersverse pk-beul: de Mercedes-AMG C 63 S Coupé

Daar hebben we hem. Na sufgeteaserd te zijn door Mercedes-Benz, zien we hier eindelijk de Mercedes-AMG C 63 en C63 S Coupé. Verrassend? Niet echt.

 Lees verder 19 Mercedes-Benz | 20 aug 2015, 11:40
 
 

De nieuwe Mercedes-AMG C 63 S Coupé is hier

Is het een verrassing hoe de aankomende Mercedes-AMG C 63 S Coupé eruit ziet? Nee, want alle ‘usual suspects’ zijn aanwezig: vier parallellogramvormige uitlaatmonden, een subtiel achterspoilertje en wat agressiever bumperwerk.

 Lees verder 1 Mercedes-Benz | 18 aug 2015, 10:08
 
 

Mercedes-Benz S-Klasse gaat dakloos

Mercedes-Benz onthult tijdens de autoshow van Frankfurt het zesde familielid van de S-Klasse. Na de S, een S Lang, de S Maybach, S Pullman en S Coupé is het tijd voor de S-Klasse Cabriolet. Hier een voorproefje.

 Lees verder 3 Mercedes-Benz | 17 aug 2015, 09:18
 
 

SUV met een ster

Eerste test: Mercedes-Benz GLC

Het duurt even voordat je het merkt, maar de Mercedes-Benz GLC heeft meer in zijn mars dan het totaal nieuwe elegante uiterlijk doet vermoeden. De auto is een exponent van het wereldwijd aan populariteit winnende crossoverconcept en is niet alleen groter dan de hoekige GLK-voorganger, maar ook lichter en veelzijdiger.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 14 aug 2015, 05:30
 
 

Voorlopig alleen vierpitters voor Mercedes-Benz C-Klasse Coupé

Mercedes-Benz neemt afscheid van de C-Klasse Coupé zoals we hem kenden. Een compleet nieuwe generatie staat in de startblokken en gaat het gevecht aan met de BMW 4 Serie Coupé en Lexus RC. Van een AMG-uitmonstering is nu geen sprake. De onthulling van die versie laat nog even op zich wachten. Mercedes-Benz laat ons eerst kennismaken met de reguliere benzine- en dieselversies met alleen viercilinders.

 Lees verder 3 Mercedes-Benz | 14 aug 2015, 00:01
 
 

Eerste Chinese Mercedes R-Klasse gebouwd bij AM General

De Mercedes-Benz R-Klasse heeft nooit potten kunnen breken, maar is in China verbazingwekkend populair. En voor juist die markt gaat het Amerikaanse bedrijf AM General de R-Klasse de komende jaren bouwen.

 Lees verder 3 Mercedes-Benz | 12 aug 2015, 17:48
 
 

Spionagefoto's

Nieuwe Mercedes E-Klasse goede caravantrekker?

Mercedes-Benz werkt achter de schermen hard aan de ontwikkeling van de nieuwe E-Klasse. Daarbij test de fabrikanten alles, ook de trekcapaciteiten.

 Lees verder 37 Mercedes-Benz | 09 aug 2015, 09:09
 
 

Ook updates voor CLA en GLA

Nieuwe basismotor Mercedes-Benz B-Klasse

Mercedes-Benz voorziet de B-Klasse van een nieuwe basismotor. Een logische stap, aangezien zijn kleinere en onlangs opgefriste broer A-Klasse ook een nieuwe basismotorisering kreeg.

 Lees verder 1 Mercedes-Benz | 04 aug 2015, 09:19
 
 

Eerste Mexicaanse Infiniti komt in 2017, Mercedes volgt in 2018

Infiniti en Mercedes-Benz hebben de eerste steen gelegd voor hun gezamenlijke fabriek in Mexico. Het is de bedoeling dat deze Compas (Cooperation Manufacturing Plant Aguascalientes) gedoopte faciliteit vanaf 2017 auto's produceert. De producten van Infiniti komen als eerste van de band. Mercedes volgt een jaar later. Het gaat om de opvolgers van de huidige A-Klasse en de Q30.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 29 jul 2015, 09:39
 
 

Daimler-baas: “Elektrische SUV interessant voor Mercedes”

Audi komt met een volledig elektrische Q6, Tesla met een Model X en ook BMW zou met een elektrische SUV willen komen. “Bij Mercedes-Benz vinden we zo’n elektrische SUV zeker ook interessant”, zegt Daimler-CEO Dieter Zetsche in een interview met Autovisie.

 Lees verder 4 Mercedes-Benz | 24 jul 2015, 10:28
 
 


22.4 °C
NNO3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 445.96
+ / - +0.59%