Zoeken
  Zoeken met  

Mercedes Concept SUV Coupe: Zo goed als productierijp

Met de boodschap dat het hier geen one-off betreft, maar een voorbode van een productiemodel gaf Mercedes-Benz eind vorig week al een blik op het studiemodel Concept SUV Coupé dat vandaag officieel wordt aangekondigd. De productieversie komt volgend jaar, zo geeft het merk aan Autovisie aan. Hij is voor 95% identiek aan het studiemodel.

 Lees verder 5 Mercedes-Benz | 20 apr  04:00
 
 

Mercedes R-Klasse alleen nog in China

Mercedes-Benz is druk bezig met een opvolger van de R-Klasse. Totdat die auto in de showroom staat zullen we het zonder moeten stellen. Alleen in China wordt de auto nog verkocht.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 17 apr  09:22
 
 

Mercedes: 30 nieuwe of vernieuwde modellen tot 2020

Mercedes-Benz zal tot het einde van dit decennium 30 nieuwe of vernieuwde modellen lanceren, zo kondigt de autobouwer op de autoshow in New York aan. De fabrikant bevestigt in de Big Apple tevens wat we al wisten, de nieuwe sportwagen gaat AMG GT heten.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 17 apr  08:11
 
 

Mercedes-AMG GT: de binnenkant

Mercedes zal deze zomer de nieuwe sportwagen AMG GT lanceren, die voor het grote publiek zijn debuut beleeft op de Autosalon van Parijs, komende oktober. Vooruitlopend op de onthulling geeft Mercedes alvast enkele puzzelstukjes vrij.

 Lees verder 1 Mercedes-Benz | 16 apr  09:05
 
 

Uitbreiding motorenprogramma onderweg

Geen Mercedes BlueEfficiency Edition voor Nederland

Mercedes-Benz Nederland heeft even overwogen met twee spaarversies van de C-klasse te komen. De BlueEfficiency Edition van de C180 en één op basis van de C220 CDI. Beide varianten zouden naast de bestaande C180 en C220 CDI komen.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 13 apr  10:52
 
 

Productie al gestart

Nog even wachten op elektrische Mercedes B-Klasse

Mercedes-Benz lanceert de B-Klasse Electric Drive allereerst op de Amerikaanse markt. Pas daarna is Europa aan de beurt.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 11 apr  14:07
 
 

Meer power voor Mercedes SL 63 AMG

Nu de instap-SL van Mercedes-Benz meer vermogen heeft gekregen, kan zijn grote broer natuurlijk niet achterblijven. Dat bevestigt de woordvoerster van Mercedes Nederland aan Autovisie.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 08 apr  14:35
 
 

Mercedes heeft 'MLC' bijna klaar

Mercedes zal op de autoshow in New York, die volgende week zijn poorten opent, een conceptversie van een nieuwe crossover tonen. Dat heeft de autobouwer aangekondigd. Om wat voor model het gaat, houdt de autoproducent nog even voor zich, maar dat het om de concurrent van de BMW X6 gaat mag duidelijk zijn.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 08 apr  08:32
 
 

Nieuwe basismotorisering Mercedes SL

Voor de CO2-uitstoot had Mercedes het niet perse hoeven te doen, maar alle kleine beetjes helpen, moet het bedrijf hebben gedacht. De komst van een nieuwe zescilinder benzinemotor in de basisversie van de SL reduceert de emissie met vier hele grammen per kilometer.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 07 apr  10:53
 
 

Ook Mercedes-Benz S-Klasse Coupé heeft een prijs

Prijzige Swarovski-kristallen in lichtunits Mercedes S-Coupé

In de optielijst van de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse Coupé zijn de koplampen met Swarovski-kristallen het meest opvallend. Maar wat moet je eigenlijk betalen om met deze glinstersteentjes rond te kunnen rijden?

 Lees verder 3 Mercedes-Benz | 07 apr  10:50
 
 

Verkoop Mercedes-Benz naar record

De verkoop van het Duitse luxemerk Mercedes-Benz is in maart uitgekomen op het hoogste niveau ooit. Dat maakte moederconcern Daimler vrijdag bekend.

 Lees verder 1 Mercedes-Benz | 04 apr  11:15
 
 

Mercedes-Benz V-Klasse geprijsd

Mercedes-Benz is klaar met het berekenen van de prijzen voor de nieuwe V-Klasse. Daarbij heeft het merk vooral rekening gehouden met de taximarkt.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 02 apr  10:30
 
 

Mercedes GLA in 2015 ook in China gebouwd

Mercedes-Benz gaat de nieuwe GLA ook in China bouwen, maar daarvoor moet moederbedrijf Daimler flink investeren. Het autoconcern pompt 4 miljard euro in Beijing Benz (BBAC), een samenwerking met BAIC Group, waarvan 1 miljard euro in uitbreiding van productiecapaciteit.

 Lees verder 0 Mercedes-Benz | 31 mrt  17:55
 
 

Gekker wordt het niet: dwars door Amsterdam met 6-wielige Mercedes G63 AMG

VIDEO EXCLUSIEF - Arabische oliesjeiks zijn er dol op. Hij is bijna 6 meter lang, weegt een kleine 4000 kilo, heeft 6 wielen en kost exclusief belastingen 380.000 euro. Gekker dan dit wordt het bijna niet! Het ego van deze Mercedes G63 AMG 6x6 is dan ook een tikkie te groot voor ons nuchtere Nederland. Autovisie TV ging er mee een dagje langs de Amsterdamse grachten cruisen.

 Lees verder 65 Mercedes-Benz | 30 mrt  12:58
 
 

'De Amerikaanse romantiek die spreekt ons aan!'

VIDEO - De 51-jarige Eindhovense Peter Knapen en zijn vrouw waren na een bezoek aan hun zoon in Atlanta op slag verliefd op een monumentale American beauty. Bij terugkomst in Nederland namen ze een grote gok door 'blind' via internet een klassieke Hudson Super Wasp in de States te kopen. Een paar jaar later genieten ze nog steeds wekelijks van die Amerikaanse romantiek.

 Lees verder 18 Uw garage | 29 mrt  07:03