Zoeken
  Zoeken met  
6.3 °C
Z3
 
files 109
89 km.
euro95
diesel
1,817
1,497
 
 

Minder CO2, meer power voor Cooper S

Subtiele opfrisser Mini Countryman

Mini heeft de Countryman opgefrist. Aan de buitenkant zijn de wijzigingen nauwelijks te zien. Voor alle vernieuwingen moet vooral de motorkap worden geopend.

 Lees verder 0 Mini | 16 apr  09:34
 
 

Inkoppertje: Mini Paceman GoalCooper

Mini is alvast bezig met de warming up voor het WK voetbal in Brazilië in juni. Zo heeft het merk de afgelopen tijd in de 'kleedkamers' aan deze GoalCooper gewerkt. Volgens Mini het ideale autootje voor de voetballer.

 Lees verder 0 Mini | 31 mrt  17:21
 
 

Levering Mini's met dieselmotor uitgesteld

Als je een nieuwe Mini met dieselmotor hebt besteld, zul je nog even geduld moeten hebben. De levering van die auto's wordt nog even uitgesteld, zegt de woordvoerster van Mini Nederland in gesprek met Autovisie.

 Lees verder 2 Mini | 27 mrt  13:32
 
 

Paceman redt Mini-afzet

De totaalverkoop van Mini is het afgelopen jaar gestegen ten opzichte van het jaar ervoor, maar dat is alleen te danken aan de extra verkopen van de Paceman. Alle andere types wisten hun verkoopvolume niet te verbeteren ten opzichte van 2012.

 Lees verder 0 Mini | 20 mrt  13:05
 
 

Mini lanceert heleboel nieuwe accessoires

Mini heeft het zogeheten Original Accessories programma behoorlijk uitgebreid met de komst van de nieuwe hatchback. Alle accessoires zijn bedoeld om het model nog verder te personaliseren.

 Lees verder 0 Mini | 19 mrt  16:12
 
 

Mini: verdieping geen verbreding

Mini heeft vooralsnog geen plannen om de familie verder uit te breiden. "Het programma bestaat nu uit zeven modellen. We hebben geen intentie om daar een achtste model aan toe te voegen", legt Mini-baas Jochen Goller uit. Daarmee geeft de topman niet aan dat er in de toekomst nooit een nieuw model meer bij zal komen.

 Lees verder 0 Mini | 17 mrt  12:57
 
 

Mini voor Amerika ook uit Nederland

VDL NedCar in het Limburgse Born gaat ook de driedeurs Mini voor de Amerikaanse markt bouwen. Vanzelfsprekend is dat niet, aangezien de versie voor Amerika een belangrijke technische aanpassing kent.

 Lees verder 19 Mini | 12 mrt  17:46
 
 

Mini live in beeld

Het zijn drukke weken bij Mini. Een paar weken geleden mocht de pers voor het eerst rijden met de compleet nieuwe Mini en nu presenteren ze in Genève alweer de tweede modelvariant: de clubman

 Lees verder 0 Mini | 09 mrt  15:31
 
 

Nieuwe Mini Clubman maakt enorme groeispurt

De nieuwe Mini is al geen kleine jongen meer, maar de volgende generatie Clubman maakt het helemaal bont. De tweede editie, die als concept vanaf volgende week op de Autosalon van Genève staat, is maar liefst 26 centimeter langer dan de huidige Clubman.

 Lees verder 15 Mini | 26 feb  00:01
 
 

Extra banen bij Mini-producent VDL NedCar

De productie van de Mini in het Limburgse Born heeft positieve effecten voor de werkgelegenheid. Zo worden er niet alleen 1500 personen teruggehaald die vroeger betrokken waren bij de NedCar-productie van onder andere Mitsubishi's, maar stelt VDL Nedcar ook nog 400 extra vacatures op, zo meldt VDL NedCar-directeur Joost Govaarts.

 Lees verder 90 Mini | 17 feb  14:07
 
 

Mini JCW vs. Audi S1

Mini John Cooper Works mogelijk 231 pk

Met de komst van de BMW 2 Serie Active Tourer, werd ook meer duidelijk verschaft over de toekomstige snelle versie van Mini, de John Cooper Works.

 Lees verder 6 Mini | 14 feb  16:29
 
 

Met een klassieke Mini terug naar Nederlandse geboortegrond

VIDEO - De bouw van de nieuwe Mini op Nederlandse bodem is niet geheel uniek. Autovisie TV gaat terug naar de plek waar een halve eeuw geleden door Molenaar Automobielen in Amersfoort de oer-mini geassembleerd werd.

 Lees verder 3 Mini | 11 feb  12:33
 
 

De kleine verlosser: nieuwe Mini

VIDEO - Deze Mini is de auto die straks bij VDL Nedcar in Born gebouwd zal worden. Hoewel hij precies lijkt op het vorige model, is er onderhuids heel veel veranderd. Meer comfort en een lager brandstofverbruik stonden daarbij voorop. De prijs voor de Mini One begint bij 18.495 euro. De Cooper mag vanaf 21.495 euro de showroom verlaten en de Cooper S heeft een vanafprijs van 30.295 euro. In Limburg hopen ze natuurlijk op een nieuwe kaskraker. Autovisie TV nam de proef op de som.

 Lees verder 18 Tests | 08 feb  13:46
 
 

Dikke dreumes

Eerste test: Nieuwe Mini

Aan de oppervlakte lijken de verschillen tussen de nieuwe Mini en zijn voorgangers ‘minimaal’. In werkelijkheid is de derde generatie een compleet nieuwe en nog modernere auto geworden.

 Lees verder 0 Mini | 07 feb  05:30
 
 

Eerste testnotities Mini Cooper: Kleine naam, grootse daden

De nieuwe Mini lijkt aan de buitenkant precies op zijn voorgangers. Maar onderhuids is hij van top tot teen gewijzigd. De auto die binnenkort in het Limburgse Born geproduceerd gaat worden, vertegenwoordigt de laatste stand der techniek van moederbedrijf BMW.

 Lees verder 15 autovisie | 05 feb  10:37