Zoeken
  Zoeken met  
12.7 °C
ZZO2
 
files 283
240 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Opel - Volumefabrikant

Merk

Opel

Opgericht:

1899

Land van herkomst:

Duitsland

Eigendom van:

General Motors

 Lees verder Opel | 19 okt  18:28
 
 

GM ziet herstel bij Europese dochter Opel

Autofabrikant General Motors (GM) is tevreden met de ontwikkelingen bij zijn Duitse dochter Opel in het eerste kwartaal. De verkopen zijn verbeterd, net als de economische vooruitzichten in Europa, zo stelde het Amerikaanse bedrijf donderdagavond in een verklaring.

 Lees verder 0 Opel | 18 apr  09:15
 
 

'Volledig elektrische Opel in 2016/2017'

Opel wil in 2016 of 2017 een volledig elektrisch aangedreven auto lanceren, zo meldt het Duitse Automobilwoche. Het model moet beduidend kleiner en goedkoper worden dan de plug-in hybride Ampera.

 Lees verder 0 Opel | 07 apr  13:38
 
 

Dwars door het Autovisie-archief: Opel Speedster

De Speedster is een van de meest extreme Opels die er ooit zijn gebouwd. Heel licht (870 kg) en toch bijna 150 pk. Deze week werd er eentje gespot met #Autospot op Instagram.

 
 

Opel-fabriek gaat pakjes versturen

De Opel-fabriek in het Duitse Bochum komt mogelijk deels in handen van de Deutsche Post. Het postbedrijf wil de ruimte gebruiken om pakjes te distribueren. Het gaat om 50.000 pakketten per uur die er gesorteerd moeten worden.

 Lees verder Opel | 02 apr  18:00
 
 

Geen blitskikker: Opel Corsa BlitZ

De nieuwe Corsa staat al in de startblokken, maar laat pas eind dit jaar zijn gezicht zien. Om te voorkomen dat de huidige Corsa in de schaduw van die nieuwkomer komt te staan en daardoor minder verkoopbaar is, zet de importeur het bestaande model nog even in de schijnwerpers. Vandaar dat het merk de BlitZ-uitvoering introduceert.

 Lees verder 3 Opel | 02 apr  15:16
 
 

Opel Astra Copacabana met veel voetbal-opties

Op deze 1 APRIL brengt na Mini nu ook Opel een auto met een voetbalthema. De Opel Astra Copacabana heeft een reeks aan bizarre aan voetbal gerelateerde extra's.

 Lees verder 0 Opel | 01 apr  10:26
 
 

Meer hybride Opels in de toekomst

Het aantal hybride modellen valt bij Opel op dit moment nog heel er mee, zo heeft de GM-dochter alleen nog de Ampera. In de toekomst neemt het aantal hybride modellen toe, maar Opel is nu nog vooral bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden.

 Lees verder 0 Opel | 31 mrt  08:19
 
 

Opel blijft Buicks in Duitsland bouwen

Opel blijft modellen voor Buick bouwen. Dat heeft General Motors aan de Duitse dochter medegedeeld. Op dit moment vervaardigt Opel al de Insignia voor de Amerikaanse markt, een model dat als Buick Regal door het leven gaat.

 Lees verder 0 Opel | 28 mrt  17:19
 
 

Opel volgend jaar weg uit China

Het Duitse automerk Opel trekt zich volgend jaar terug uit China en gaat zich volledig richten op de Europese markt. Dat maakte het dochterbedrijf van het Amerikaanse autoconcern General Motors (GM) vrijdag bekend.

 Lees verder 2 Opel | 28 mrt  10:44
 
 

Bitter Adam, een andere wereld

Het Duitse merk Bitter is van de grote coupés en sedans. Op de Techno Classica in het Duitse Essen toont Bitter een auto van een totaal ander kaliber. Het bedrijfje showt op de klassiekerbeurs de Bitter Adam.

 Lees verder 0 Opel | 27 mrt  16:58
 
 

Mokka verkoopsucces voor Opel

Autokopers laten zich blijkbaar niet afschrikken door de wat sullige naam Mokka, want de naar een koffieboon genoemde SUV van Opel is een behoorlijk verkoopsucces.

 Lees verder 2 Opel | 20 mrt  14:46
 
 

Nieuwe Opel Vivaro en Renault Trafic zien levenslicht

Renault en Opel hebben de nieuwste versies van hun gezamelijke bestelautoproject gepresenteerd. De Opel Vivaro en Renault Trafic onderscheiden zich alleen van elkaar door hun neusje.

 Lees verder 0 Opel | 18 mrt  11:56
 
 

Opel Zafira LPG oververhit

Opel gaat een modificatie toepassen op de Zafira met een af-fabriek geleverd LPG-installatie. Naar nu blijkt kan op de exemplaren uit 2010 en 2011 van de compacte ruimtewagen de brandstofleiding oververhit raken en dus beschadigen. Een hitteschild moet dat tegengaan, aldus de fabrikant.

 Lees verder 0 Opel | 14 mrt  13:29
 
 

#UPDATE Opel GT heeft dodelijk contactslot

De Opel GT is betrokken bij een grootschalige terugroepactie van General Motors om een potentieel dodelijk probleem met het contactslot te verhelpen. Wereldwijd zijn er door het euvel in GM-modellen al 31 ongelukken veroorzaakt, waarbij 13 mensen zijn omgekomen.

 Lees verder 12 Opel | 14 mrt  13:02
 
 

Zafira Tourer nu ook met 200 pk

Opel heeft de 1,6 liter turbomotor met 200 pk uit de Cascada en Astra GTC nu ook in de Zafira Tourer gestopt.

 Lees verder 2 Opel | 13 mrt  11:27