Zoeken
  Zoeken met  
17.0 °C
ONO4
 
files 115
103 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Frans circuitbommetje: Renault Clio Cup Racer

VIDEO - Op het circuit van Zandvoort debuteert dit weekend de nieuwe Renault Clio Cup tijdens de Paasraces. Autovisie TV mocht zelf alvast even proeven van dit spectaculaire Franse circuitbommetje.

 Lees verder 0 Tests | 20 apr  14:38
 
 

Eén miljoenste Dacia Duster rolt van de band

In slechts vier jaar heeft Renault één miljoen exemplaren van de Duster weten te bouwen. Het model, dat in Nederland onder de merknaam Dacia wordt geleverd, is inmiddels in meer dan 100 landen leverbaar en wordt in vijf fabrieken op drie continenten voor drie merken geproduceerd.

 Lees verder 0 Dacia | 11 apr  15:02
 
 

Renault test nieuwe Espace in Nederland

Renault is druk bezig met het testen van de nieuwe Espace en doet daarbij ook Nederland aan. Autovisie-lezer Mabel Wisse spotte enkele zwaar gecamoufleerde testauto's in West Zeeuws-Vlaanderen.

 Lees verder 0 Renault | 10 apr  08:13
 
 

Kopen van accu’s Renault Zoe wel mogelijk

In tegenstelling tot andere landen in Europa wordt de elektrische Renault Zoe in Noorwegen wel met een accupakket verkocht. In de resterende landen, waaronder Nederland, moet het accupakket juist geleased worden.

 Lees verder 2 Renault | 04 apr  13:14
 
 

Koreaanse Renault-tak wil groeien

Renault Samsung Motors (RSM), onderdeel van de Renault Group, moet fors gaan groeien en met name op de thuismarkt Korea. Dat heeft Renault-baas Carlos Ghosn vandaag bekendgemaakt.

 Lees verder 0 Renault | 02 apr  15:11
 
 

Officieel: stekker uit samenwerking Caterham Renault

Caterham en Renault zijn samen bezig nieuwe sportwagens te ontwikkelen, maar aan deze samenwerking komt binnenkort een eind. Dat meldt de Franse vakbond CGT.

 Lees verder 0 Caterham | 27 mrt  11:46
 
 

Renault: 'Twingo moet Fiat Panda verslaan'

Renault wil Fiat onttronen als koning van de kleine hatchbacks. De 500 en Panda zijn nu dominant in het segment, maar de nieuwe Twingo moet ze naar de kroon steken.

 Lees verder 5 Renault | 21 mrt  10:22
 
 

Bioscoopgevoel in Renault Scénic

Met het oog op de vakantieperiode komt Renault met een actiemodel van de Scénic waarbij de extra aankleding vooral de inzittenden moet aanspreken. De toevoeging R-Cinéma in de naam verklapt al wat je als koper kunt verwachten.

 Lees verder 0 Renault | 20 mrt  15:22
 
 

Nieuwe Opel Vivaro en Renault Trafic zien levenslicht

Renault en Opel hebben de nieuwste versies van hun gezamelijke bestelautoproject gepresenteerd. De Opel Vivaro en Renault Trafic onderscheiden zich alleen van elkaar door hun neusje.

 Lees verder 0 Opel | 18 mrt  11:56
 
 

Opvolger Renault Espace laat zich zien

Hoe de volgende Renault Espace eruit gaat zien, was al geen verrassing meer. Het studiemodel Initiale Paris gaf vorig jaar een duidelijke voorzet en deze patentillustraties koppen hem in.

 Lees verder 4 Renault | 17 mrt  12:49
 
 

Kostenbesparing belangrijk bij nieuwe Twingo

De nieuwe Renault Twingo moest een revolutie worden ten opzichte van het vorige model, maar die revolutie mocht niet ten koste van alles gaan. Dat zegt Benoît Bochard, directeur productstrategie bij Renault tegen Autovisie.

 Lees verder 2 Renault | 13 mrt  17:39
 
 

Renault toont ook interieur Twingo

De Renault Twingo was al onthuld, maar het interieur bleef nog even geheim. Tot nu, want hier zijn de eerste beelden van de binnenzijde van deze compacte stadsauto.

 Lees verder 0 Renault | 04 mrt  09:15
 
 

Renault Zoe nu ook thuis in 230V-stopcontact

Renault komt zoals aangekondigd met een nieuwe oplaadkabel voor de Zoe die ook thuis in het 230V-stopcontact past. Tot voor kort was de elektrische hatchback alleen te laden via een Wallbox of via publieke oplaadpunten met een speciale laadkabel.

 Lees verder 0 Renault | 04 mrt  08:00
 
 

Mijlpaal voor Renault Mégane

De vier miljoenste Renault Mégane is een feit. Het exemplaar rolde vorige week van de band in het Spaanse Palencia. Het is exact twintig jaar geleden dat in de Spaanse fabriek het allereerste exemplaar de fabriekspoort verliet.

 Lees verder 0 Renault | 26 feb  15:20
 
 

Renault komt met twinturbo 1.6 diesel

De eerste twinturbo 1,6 liter dieselmotor is een feit. Renault geeft hem ook meteen behoorlijke specificaties mee: 100 pk per liter.

 Lees verder 0 Renault | 20 feb  12:04