Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Renault Captur
Renault Captur
Foto: Renault

Eerste teaser Renault Captur

08 JAN 2013 Bart Oostvogels

De officiële onthulling van de Renault Captur laat niet lang meer op zich wachten. Nog deze week trekt het automerk het doek van het model, zo laten de Fransen weten in een teaservideo. Voor de onthulling geeft Renault ook alvast een eerste foto vrij.

Geen geheim

Het design van de Captur is allang geen geheim meer. Op deze website publiceerden we al tekeningen van de nieuwe compacte crossover en in Autovisie Magazine nummer 1, nu in de winkels, staat al een uitgebreid verhaal en een grote foto van het model. Voor het design van de Captur is de Nederlander Laurens van den Acker verantwoordelijk.

Tweede kwartaal

Onder de motorkap van de Captur verschijnen diverse motoren, waaronder de 0,9 liter driecilinder met 90 pk en een 1,5 liter DCi-diesel. De Captur gaat opereren in een druk B-segment. Hij gaat onder andere de strijd aan met de nieuwe Peugeot 2008, de op stapel staande crossover van Suzuki en de Opel Mokka. Renault bouwt hem in de Spaanse fabriek. In het tweede kwartaal staat de auto bij de dealers. De Renault Captur beleeft zijn debuut tijdens de Autosalon van Genève die in maart de deuren opent voor publiek. Meer informatie is binnenkort op deze website te vinden.

Het laatste nieuws en de nieuwste video's nu ook 24/7 te volgen via de Autovisie nieuws-app voor iPad. Download 'm nu in de App Store.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.6 °C
NO2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%