Zoeken
  Zoeken met  
7.9 °C
ONO3
 
files 128
110 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Bijzondere Rolls-Royce: Pinnacle Travel Phantom

Chinese Rolls-Royce-kopers maken volgens de Britse autobouwer vrijwel altijd gebruik van het Bespoke-personaliseringsprogramma. Dat Bespoke-succes mag gevierd worden, vandaar dat Rolls-Royce deze bijzondere Pinnacle Travel Phantom heeft samengesteld. Het blijft niet alleen bij show, want de limousine is ook te bestellen.

 Lees verder 6 Rolls-Royce | 18 apr  09:30
 
 

"Met een cross-over moet je voorzichtig zijn"

INTERVIEW - Rolls-Royce denkt serieus na over een cross-overmodel, maar gaat zo’n auto niet koste wat het kost op de markt brengen. "Als blijkt dat het model onze merkwaarde schaadt, zullen we ervan afzien", aldus Rolls-Royce-topman Torsten Müller-Ötvös.

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 28 mrt  11:03
 
 

Rolls-Royce Wraith Convertible komt voorlopig niet

De marktintroductie van de Wraith Convertible laat nog zeker twee jaar op zich wachten. Dat laat Rolls-Royce-baas Torsten Müller-Ötvös aan Autovisie weten. De prestigieuze autobouwer heeft geen capaciteit om de open vierzitter te bouwen.

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 20 mrt  15:19
 
 

Rolls-Royce op eigen platform

Rolls-Royce-modellen blijven in de toekomst op eigen platforms staan. Het Britse prestigemerk maakt geen gebruik van BMW’s volgende modulaire RWD-platform, zo zegt bestuurslid Herbert Diess.

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 16 mrt  08:12
 
 

Rolls-Royce Ghost V-Spec: eenmalig

Rolls-Royce geeft geen vervolg aan de Ghost V-Specification, nu de fabrikant de gerestylede Ghost lanceert. Dat laat de CEO van de prestigieuze autobouwer, Torsten Müller-Ötvös, aan Autovisie weten. "We hebben op voorhand gezegd dat de V-Spec een gelimiteerde en exclusieve uitvoering is."

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 11 mrt  16:10
 
 

Rolls-Royce plug-in hybride komt eraan

Het Britse merk Rolls-Royce introduceert binnen vijf jaar een plug-in hybridemodel. Dat heeft directeur Torsten Müller-Ötvös in een interview met Autovisie laten weten.

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 10 mrt  17:21
 
 

Ghost refreshment

Officieel: Rolls-Royce Ghost Series II

De Ghost vormt als ‘instappertje’ binnen het Rolls-Royce-programma een belangrijk model, want door het fors lagere prijsniveau kan het Britse prestigemerk een jonger koperspubliek aanspreken.

 Lees verder 1 Rolls-Royce | 04 mrt  00:01
 
 

Rolls-Royce Ghost Series II

Rolls-Royce bescheiden met opgefriste Ghost

Rolls-Royce vindt het na vier jaar tijd worden voor een opfrisbeurt van de Ghost. Daarom stelt de Britse autobouwer in Genève de Ghost Series II voor.

 Lees verder 0 Geneve 2014 | 26 feb  00:01
 
 

Sterke groei aantal persoonlijk aangeklede Rolls-Royce-modellen

Rolls-Royce wist afgelopen jaar een nieuw verkooprecord te boeken, maar voor het eerst in de historie van het prestigieuze merk lag het percentage Bespoke-modellen tegen de 95%. Anders gezegd, zo'n 5% van de Rolls-Royce kopers bestelde de auto vanaf de standaard prijslijst. De rest gaf een persoonlijke tintje aan zijn nieuwe automobiel.

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 21 feb  15:47
 
 

Rolls-Royce teast speciale Phantom Drophead Coupé

Rolls-Royce brengt binnenkort de Bespoke Waterspeed Collection uit. Dit is een serie van 35 speciale Phantom Drophead Coupés, waarmee wordt gevierd dat in 1937 het snelheidsrecord op het water werd behaald met een Rolls-Royce motor.

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 04 feb  12:17
 
 

Eindspurt zorgt voor verkooprecord Rolls-Royce

Voor het vierde achtereenvolgende jaar verkocht Rolls-Royce meer auto's. In totaal verlieten in 2013 een recordaantal van 3.630 automobielen van het prestigieuze merk de wereldwijde showrooms. Dat de fabrikant meer auto's dan ooit verkocht, was te danken aan de fonkelnieuwe Wraith. Zonder die coupé had Rolls-Royce minder modellen afgezet.

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 09 jan  08:29
 
 

Extra krachtig spook: Rolls-Royce Ghost V-Specification

Rolls-Royce presenteert een extra krachtige uitvoering van zijn Ghost. Waar een normale uitvoering 570 pk met zich meedraagt, haalt de Ghost V-Specification 593 pk uit de 6,6 liter V12.

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 07 jan  11:11
 
 

Speciale Rolls-Royce Ghost voor Guangzhou

Om het belang van de Chinese markt nogmaals te benadrukken, heeft Rolls-Royce een speciale uitvoering van de Ghost meegenomen naar het Chinese Guangzhou.

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 17 dec  10:31
 
 

Rolls-Royce breidt lederafdeling uit

Rolls-Royce breidt zijn lederafdeling uit. Hier worden de interieurs voor de Phantom, Ghost en Wraith gemaakt.

 Lees verder 0 Rolls-Royce | 11 dec  15:34
 
 

Honderden diamanten in speciale Rolls-Royce

Rolls-Royce had de Bespoke Celestial Phantom al op de IAA in Frankfurt onthuld, maar het merk zocht nog een eyecatcher voor de autoshow in Dubai. Daarom hebben ze de auto nu ondergeplakt met diamanten.

 Lees verder 16 Rolls-Royce | 06 nov  15:35