Zoeken
  Zoeken met  
19.9 °C
ONO4
 
files 131
129 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Spaanse spaarversie

Spaanse spaarversie

Met de Leon ST konden we een tijdje terug al kennismaken. Een lekker ruime, aantrekkelijk gevormde en goed rijdende auto. Nu heeft Seat de spaarversie aan het programma toegevoegd. Deze ultrazuinige (1 op 31, op papier...) Ecomotive puft elke kilometer slechts 85 grammetjes kooldioxide over de aarde uit. En dat beloont Den Haag met een beperkt bijtellingstarief van 14 procent als de ST Ecomotive zakelijk en privé wordt gereden.

 Lees verder 0 Tests | 19 apr  05:30
 
 

'Seat verliest productie Audi Q3'

De productie van de volgende generatie Audi Q3 wordt in Brussel ondergebracht. Dat schrijven de Belgische kranten L' Echo en De Tijd. De compacte SUV wordt nu in Spanje gebouwd, waar Seat verantwoordelijk voor de bouw van het model is.

 Lees verder 0 Audi | 03 apr  17:08
 
 

Opgehoogde Seat Leon gaat X-Perience heten

Seat breidt het programma van de Leon dit jaar uit met een versie met toegenomen bodemvrijheid en kunststofdelen op de carrosserie. Deze opgehoogde Leon krijgt de naam X-Perience.

 Lees verder 0 Seat | 26 mrt  14:26
 
 

Barcelona-Amsterdam: ultieme testrit met Seat spaardiesel

VIDEO - Autovisie TV haalde bij de Seat-fabriek in het Spaanse Martorell de eerst Leon ST Ecomotive voor de Nederlandse markt op. Tijdens de ruim 1700 kilometer lange testrit naar de redactie in Amsterdam scoorden we in Barcelona nog snel een overheerlijke Spaanse pata negra ham op de Las Ramblas. Blijft de hamvraag, hoe zuinig is deze 110 pk sterke spaardiesel?

 Lees verder 4 Tests | 26 mrt  13:58
 
 

2016 op de markt

Seat SUV is eindelijk bevestigd

Het hoge woord is eruit. Seat bevestigt ein-de-lijk de komst van een SUV. In 2016 moet het nieuwe model op de markt verschijnen.

 Lees verder 0 Seat | 26 mrt  13:30
 
 

SUV van Seat komt eind 2015

De Volkswagen Group zal spoedig aankondigen dat Seat zijn eerste SUV in het programma krijgt. De auto wordt in samenwerking met Skoda ontwikkeld en ook de bouw van de SUV zal in samenwerking met de Tsjechische broer worden uitgevoerd.

 Lees verder 0 Seat | 14 mrt  11:01
 
 

Seat Leon Cupra snelste voorwielaandrijver op Nürburgring

Seat heeft met de Leon Cupra het ronderecord op de Nürburgring Nordschleife voor voorwielaangedreven auto’s in serieproductie verbroken met tien seconden.

 Lees verder 0 Seat | 03 mrt  11:31
 
 

Seat Leon ST 'Freetrack' nu wel bevestigd

De Autosalon van Genève 2014 komt te vroeg voor de Seat Leon ST 'Freetrack', zoals we de auto voor het gemak maar even noemen. De opgehoogde variant debuteert later dit jaar.

 Lees verder 0 Seat | 27 feb  16:00
 
 

Eerste test: Seat Leon Cupra

Spaans gepeperd

Tot op heden was Renault eigenlijk de enige aanbieder van een sterk gepeperde, maar ook nog enigszins betaalbare middenklasse hatchback. De geweldige Mégane RS kost zo’n 35 mille. Seat komt nu dat Franse feestje verstoren, met de ongeveer even dure Leon Cupra, die nog een fractie meer vermogen heeft.

 Lees verder 0 Seat | 21 feb  05:30
 
 

Nieuwe motor erbij voor uitgekleed Seat Altea-programma

Even zag het er naar uit dat de Seat Altea in een sterfhuis was beland, maar nu de fabrikant een nieuwe motor voor de hoge hatchback aankondigt, lijkt de carrière van zowel de Altea als Altea XL een extra impuls te krijgen. Vanaf heden is het model ook weer met een dieselmotor te bestellen.

 Lees verder 0 Seat | 20 feb  09:51
 
 

Seat-topman Stackmann:

"We werken hard aan de uitbreiding van het Seat-programma"

Dertig jaar Ibiza, zestig jaar productie in Martorell, reden voor een feestje bij Seat, maar dat de Spaanse autobouwer eindelijk weer lekker scoort, is het beste ingrediënt voor een goede fiesta.

 Lees verder 0 Seat | 18 feb  13:29
 
 

Spicy Spaanse peper: Seat Leon Cupra 280

VIDEO - De Renault Megane RS heeft zich inmiddels bewezen als hete hatchback. Seat opent vol de aanval op die auto met de 280 pk sterke Leon Cupra. Dat zijn er vijftien méér dan de Renault. Allebei kosten ze ongeveer 35 mille. Maar je kunt je geld maar een keer uitgeven. Wat is de betere keuze?

 Lees verder 8 Tests | 13 feb  11:04
 
 

Prijs Seat Leon Cupra 280 bekend

Seat heeft bekendgemaakt hoeveel Nederlandse klanten moeten gaan betalen voor de Leon Cupra 280. Deze sterke hatchback heeft een vanafprijs van 34.950 euro.

 Lees verder 0 Seat | 11 feb  14:00
 
 

Vernieuwde Polo GTI-motor voorlopig niet voor Audi en Seat

De opgepepte krachtbron in de gefacelifte Volkswagen Polo GTI komt voorlopig niet in de Audi A1 en Seat Ibiza Cupra te hangen. Dat melden de woordvoerders van de twee merken aan Autovisie.

 Lees verder 0 Volkswagen | 28 jan  12:30
 
 

Modepopje: Seat Mii by Mango

Seat en modemerk Mango slaan de handen ineen en de Seat Mii by Mango is daar het resultaat van. De aanpassingen zitten hem in de aankleding.

 Lees verder 0 Seat | 21 jan  17:58