Zoeken
  Zoeken met  
19.9 °C
ONO4
 
files 154
139 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Skoda Citigo cabrio voor Wörthersee

Tijdens het GTI-treffen in het Oostenrijkse Wörthersee kunnen de liefhebbers kennismaken met de Skoda CitiJet. Deze kleine cabrio is geen productieauto, maar een eenmalig project van zestien leerlingen van de Skoda Auto Vakschool.

 Lees verder 0 Skoda | 15 apr  15:35
 
 

Productiemijlpaal voor Skoda

Skoda heeft 11 miljoen auto’s gebouwd in de fabriek Mladá Boleslav. Een mijlpaal voor het merk.

 Lees verder 0 Skoda | 28 mrt  16:13
 
 

Nieuwe Skoda Fabia eind dit jaar

Skoda heeft de nieuwe Fabia bijna klaar en laat nu in hun jaarverslag weten dat het nieuwe model in het najaar wordt onthuld. We verwachten de Fabia dan ook op de autoshow in Parijs komende oktober voor het eerst te zien.

 Lees verder 0 Skoda | 18 mrt  11:10
 
 

Forse winstdaling voor Skoda

De winst van Skoda is vorig jaar flink onderuit gegaan. De Tsjechische automaker harkte in 2013 455 miljoen euro bij elkaar en dat is 25,5 procent minder dan in de twaalf maanden ervoor.

 Lees verder 1 Skoda | 17 mrt  16:27
 
 

Vanuit alle hoeken: Skoda VisionC

De Skoda VisionC moet de nieuwe designtaal van het Tsjechische merk laten zien. We hadden de schetsen al, nu hebben we ook deze digitale afbeeldingen.

 Lees verder 4 Skoda | 27 feb  12:28
 
 

Skoda rolt Monte Carlo-label verder uit

Na de introductie van het Monte Carlo-label op de Fabia enkele jaren terug ziet de fabrikant nu in dat meer modellen zich voor de sportieve aankleding lenen. Op de Autosalon van Genève 2014 stelt de fabrikant de nieuwe Monte Carlo-familie voor. De gezinsleden heten Citigo, Rapid SpaceBack en Yeti.

 Lees verder 0 Skoda | 25 feb  16:43
 
 

Skoda gebruikt L&K weer voor luxe Octavia

Het leveringsprogramma van de Skoda Octavia wordt gestaag verrijkt. Na de hatchback een dik jaar terug volgde de Combi. Daarna was het de beurt aan de RS en komt binnenkort de Scout. Als kers op de appelmoes kondigt de Tsjechische autobouwer de L&K-uitvoering aan.

 Lees verder 1 Skoda | 25 feb  16:12
 
 

G-Tec is het G-Tron van Skoda

Aardgasversie Skoda Octavia minder aantrekkelijk

Audi noemt de A3 op aardgas G-Tron, bij Skoda heet de technisch gelijke aardgas-Octavia G-Tec. Niet alleen een andere naam, ook een compleet ander bijtellingspercentage.

 Lees verder 1 Skoda | 20 feb  12:42
 
 

Skoda presenteert avontuurlijke Octavia Combi Scout

Skoda heeft de Octavia Combi hoger op de wielen gezet en zo de Scout gecreëerd. Het model heeft een off-road look en is standaard voorzien van vierwielaandrijving.

 Lees verder 0 Skoda | 11 feb  11:42
 
 

VisionC voorbode nieuwe designtaal Skoda

Skoda wil ons zijn nieuwe designtaal laten zien en dat doet het merk op de autosalon van Genève. Daar staat begin maart de VisionC, een vierdeurs coupé in de trant van de Volkswagen CC.

 Lees verder 4 Skoda | 05 feb  13:00
 
 

Vernieuwde Polo GTI-motor voorlopig niet voor Audi en Seat

De opgepepte krachtbron in de gefacelifte Volkswagen Polo GTI komt voorlopig niet in de Audi A1 en Seat Ibiza Cupra te hangen. Dat melden de woordvoerders van de twee merken aan Autovisie.

 Lees verder 0 Volkswagen | 28 jan  12:30
 
 

Extra uitrusting voor Skoda Citigo Drive

Skoda komt op basis van de Citigo Ambition met een Drive-uitvoering. Het model is voorzien van extra uitrusting.

 Lees verder 0 Skoda | 10 jan  12:44
 
 

Avontuurlijke versie Skoda Superb Combi opgefrist

Na het opfrissen van de reguliere Superb en Superb Combi-modellen is nu ook de avontuurlijke Outdoor-versie van de Skoda Superb Combi aan de beurt.

 Lees verder 0 Skoda | 08 jan  14:42
 
 

Skoda-baas onthult details nieuwe Superb

Skoda-baas Winfried Vahland heeft alvast enkele details bekendgemaakt over de nieuwe Superb. Hij omschrijft het design van het nieuwe model als een "verademing". 

 Lees verder 3 Skoda | 31 dec  14:07
 
 

Skoda Octavia met CNG-installatie onderweg

Na de Citigo wordt de Octavia het tweede model van Skoda dat de beschikking krijgt over een CNG-installatie (Compressed Natural Gas). Zowel de hatchback als Combi komen volgend jaar met een gasinstallatie.

 Lees verder 0 Skoda | 18 dec  16:12