Zoeken
  Zoeken met  
14.7 °C
NO2
 
files 136
136 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Smart en Brabus gaan samen verder

De samenwerking met Renault voor de ontwikkeling van de ForTwo staat voor Smart een verder partnerschap met Brabus niet in de weg. Beide partijen geven aan te blijven samenwerken aan rappe uitvoeringen van de stadsauto’s.

 Lees verder 0 Smart | 02 apr  16:33
 
 

 

Smart Brabus Xclusive is red hot

Wie de Autosalon van Genève bezoekt kan er niet omheen dat smart een speciale fortwo te presenteren heeft. Aan de wand hangt een enorm uithangbord waarop de Xclusive red edition prijkt. De versie is in samenwerking met Brabus ontwikkeld.

 Lees verder 0 Smart | 03 mrt  17:00
 
 

Smart ForFour niet naar Amerika

De volgende generatie Smart ForFour wordt waarschijnlijk niet leverbaar in de Verenigde Staten. De auto is nog niet gehomologeerd voor dat land, aldus Smart-directeur Annette Winkler.

 Lees verder 0 Smart | 20 jan  17:12
 
 

Speciale editie Smart is vooral grijs

Smart komt met een nieuwe speciale editie van de ForTwo, de Edition Citybeam. Hij is leverbaar in een kleur: zilvergrijs.

 Lees verder 0 Smart | 10 jan  10:25
 
 

Online te bestellen: smart fortwo

Smart begon eerder dit jaar met de verkoop van de elektrische ebike via internet en vanaf heden is ook de fortwo via een website bestellen.

 Lees verder 0 Smart | 04 dec  17:59
 
 

Nieuwe Smart wordt stevig getest

Volgend jaar moet de nieuwe Smart al te koop zijn, dus wordt hij nu uitgebreid getest. En dat gaat er niet bepaald zachtjes aan toe. We weten wel meteen hoe goed hij op twee wielen kan rijden.

 Lees verder 13 Smart | 24 nov  08:15
 
 

En hier is de Smart Fourjoy Concept

Zelden heeft er zo weinig tijd gezeten tussen een teaser en de onthulling. Zagen we net nog een designschets van de Smart Fourjoy Concept, nu levert Daimler al de foto's van de concept car aan.

 Lees verder 13 Smart | 04 sep  17:22
 
 

Smart teast Fourjoy Concept

Smart neemt ook iets leuks mee naar de autoshow in Frankfurt volgende week. De Smart Fourjoy wordt aangekondigd met een designschets.

 Lees verder 1 Smart | 04 sep  16:02
 
 

Opvolger uitgesteld

Elektrische Smart gaat langer door

De Smart-fabriek in het Franse Hambach wordt momenteel gereed gemaakt voor de productiestart van de volgende generatie ForTwo, die in de tweede helft van 2014 op de markt moet komen. De autobouwer zal echter het bestaande model naast de nieuweling blijven produceren.

 Lees verder 1 Smart | 19 aug  09:17
 
 

Smart doet 1,5 miljoen autootjes

Nog net voor de vakantie van de heren productiemedewerkers in de Smart-fabriek is de 1,5 miljoenste Smart ForTwo van de band gerold. Het zou toch vervelend zijn geweest als de autobouwer voor de productiepauze op 1.499.999 stuks was blijven steken, want dan hadden de medewerkers twee maanden op een feestje moeten wachten.

 Lees verder 0 Smart | 16 jul  19:00
 
 

Prijs Smart fortwo edition BoConcept bekend

Smart is klaar met het berekenen van de prijs van de fortwo edition BoConcept. De speciale fortwo is tot stand gekomen in samenwerking met het Deense interieurdesignbureau BoConcept.

 Lees verder 1 Smart | 08 jul  17:25
 
 

Smart bouwt gevleugelde ForJeremy

De wonderlijke Smart ForJeremy gaat in productie. En ja, er komen ook een paar exemplaren naar Nederland.

 Lees verder 1 Smart | 22 apr  17:53
 
 

Smart electric drive ook naar China

Nog voor het einde van het jaar wil Smart ook de elektrische Fortwo gaan verkopen in China. Daarmee is de Duitse autofabrikant de eerste Europese fabrikant die in China een volledig elektrische auto aanbiedt.

 Lees verder 0 Smart | 22 apr  16:51
 
 

Mercedes-dochter mengt zich in SUV-strijd

Smart SUV uit de ijskast

Smart heeft vergevorderde plannen om op basis van de volgende generatie ForTwo een SUV-variant te brengen. Dat schrijft het Duitse automagazine Auto Motor und Sport.

 Lees verder 2 Smart | 12 mrt  11:06