Zoeken
  Zoeken met  
10.0 °C
N5
 
files 413
389 km.
euro95
diesel
1,819
1,499
 
 

Rallykanon vliegt uit de bocht

Eerste test: Subaru WRX STI

Zoals zoveel genotsmiddelen wordt ook de nieuwe Subaru WRX STI in Nederland zwaar belast. Dit geweldige rallykanon wordt genadeloos gestraft door de overheid voor zijn flinke CO2-uitstoot en kost daardoor €75.995. Daarmee vliegt hij helaas finaal uit de bocht.

 Lees verder 0 Tests | 18 apr  12:15
 
 

Zelfde recept, ander uiterlijk: de nieuwe Subaru Outback

Dit is de compleet nieuwe Subaru Legacy. Morgen zou hij officieel onthuld worden, maar zo lang konden de Japanners niet wachten.

 Lees verder 0 Subaru | 17 apr  20:51
 
 

Rallykanon uit de bocht: Subaru WRX STI

VIDEO - De nieuwe Subaru WRX STI is bloedsnel, spannend en niet bepaald vriendelijk voor het milieu. Van de Nederlandse overheid krijgt hij om die reden een genadeloos pak slaag. Het geweldige rallykanon vliegt daardoor helaas kansloos uit de bocht.

 Lees verder 17 Tests | 10 apr  13:11
 
 

Subaru WRX STI flink aan de prijs

Rijden in een nieuwe Subaru WRX STI is niet heel goedkoop. Voor de vierwielaangedreven sportsedan vraagt de Nederlandse importeur dik 75 mille.

 Lees verder 6 Subaru | 07 apr  14:43
 
 

Nieuwe Subaru Outback in New York

Na de Legacy is het nu de beurt aan de Outback om vernieuwd te worden. Subaru onthult de nieuwe auto in New York, maar heeft alvast een teaser vrijgegeven.

 Lees verder 0 Subaru | 04 apr  10:52
 
 

Subaru zet nieuwe stap met Viziv Concept

Subaru heeft de Viziv Concept opgevolgd door de Viziv 2 Concept. Ten opzichte van de vorige concept is dit alweer een flinke stap richting een productiemodel.

 Lees verder 0 Subaru | 04 mrt  12:51
 
 

Subaru geeft opnieuw vervolg aan Viziv Concept

Subaru presenteert opnieuw een Viziv conceptmodel op een autoshow. In Genève vorig jaar werd de Viziv Concept onthuld waarna vervolgens op de autoshow van Tokio de Viziv Evolution Concept stond. Op de Autosalon van Genève in maart tonen de Japanners de Viziv 2 Concept.

 Lees verder 0 Subaru | 21 feb  08:54
 
 

Subtiele aanpassingen Subaru XV

Aan de buitenkant is niets te zien. In het interieur evenmin. Toch is Subaru XV aangepast, maar dan vooral op technisch gebied.

 Lees verder 2 Subaru | 10 feb  16:14
 
 

Alle gegevens nieuwe Subaru Legacy

Eerder deze week verschenen de foto's van de nieuwe Legacy al op internet, nu hebben we ook technische gegevens.

 Lees verder 2 Subaru | 07 feb  11:42
 
 

Nieuwe Subaru Legacy lekt uit

We kennen de concept car al en hier is dan ook het productiemodel van de nieuwe Subaru Legacy. De plaatjes van de auto verschenen iets eerder op internet dan de fabrikant had gepland.

 Lees verder 2 Subaru | 04 feb  15:59
 
 

Subaru teast met productieversie Legacy

Kunnen fans van de Subaru Legacy Concept opgelucht ademhalen? Het lijkt er wel op, maar Subaru blijkt vaak van de dooie mussen.

 Lees verder 0 Subaru | 30 jan  18:18
 
 

305 pk voor nieuwe Subaru WRX STI

Subaru heeft op de autoshow in Detroit officieel het doek van de nieuwe Subaru WRX STI getrokken. Het uitbundige uiterlijk kenden we al, maar nu weten we ook welke vermogen daar bij hoort.

 Lees verder 1 Subaru | 14 jan  17:13
 
 

Spoiler alert: De nieuwe Subaru WRX STI

Subaru had de nieuwe WRX STI eigenlijk nog even in de garage willen houden, maar de Japanse autobouwer kon uiteindelijk de deuren niet gesloten houden. Het model scheurt daarom nu al over het internet.

 Lees verder 0 Subaru | 08 jan  10:52
 
 

Subaru BRZ van online naar dealer

Goed nieuws voor de Australische liefhebbers van de Subaru BRZ zónder computer. De sportcoupé staat nu ook bij de dealer!

 Lees verder 0 Subaru | 06 jan  11:01
 
 

Subaru BRZ heel even een koopje in Australië

Vanwege een technisch foutje op de Australische website van Subaru kon de BRZ heel even voor een uitzonderlijk laag bedrag worden gekocht.

 Lees verder 1 Subaru | 23 dec  08:57