Zoeken
  Zoeken met  
12.6 °C
O3
 
files 113
90 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Suzuki Alivio bijna productieklaar

Langzaam kruipt de Suzuki Alivio naar het productiestadium. Vorig jaar debuteerde hij als Authentics Concept, nu staat hij als Alivio Concept op de autoshow van Peking en nog dit jaar verschijnt hij op markt.

 Lees verder 0 Suzuki | 20 apr  15:51
 
 

Suzuki Celerio gaat in mei in productie

Suzuki geeft in mei het officiële startsein voor de bouw van de Celerio. De opvolger van de Alto wordt in eerste instantie alleen voor de Thaise markt gebouwd. Pas in een later stadium rollen de exemplaren voor Europa uit de fabriek.

 Lees verder 0 Suzuki | 26 mrt  16:11
 
 

Suzuki Celerio komt later naar Nederland

De Suzuki Celerio komt in andere landen eerder op de markt dan in Nederland. De fabrikant gaat namelijk de opvolger van de beroemde Alto in verschillende versies leveren, maar de versie die als eerste komt is voor de Nederlandse markt niet interessant.

 Lees verder 0 Suzuki | 16 mrt  07:30
 
 

Suzuki Celerio ontgroeit Alto

Suzuki neemt met de Celerio afscheid van de naam Alto. Niet gek, want de Celerio is in alle opzichten een grotere auto, dus de naam van de kleine A-segmenter paste misschien ook niet zo goed meer.

 Lees verder 4 Suzuki | 04 mrt  08:00
 
 

Gelimiteerd actiemodel voor jubileum Swift

Suzuki komt met de S-Edition, een gelimiteerd actiemodel van de Swift, ter ere van het dertigjarig bestaan van het model.

 Lees verder 0 Suzuki | 20 feb  12:30
 
 

Suzuki hergebruikt conceptmodel Authentics

Suzuki trok in maart vorig jaar het doek van de Authentics Concept; een prototype van een compacte sedan in het C-segment. Hetzelfde model was aanwezig op de Auto Expo 2014 in New Delhi, maar dan met een andere naam en gewijzigde kleur.

 Lees verder 1 Suzuki | 07 feb  16:12
 
 

Suzuki verruilt Alto voor Celerio

De nieuwe Suzuki Alto krijgt een nieuwe naam: Celerio. Vorig jaar werd al bekend dat de kleine auto de naam in Australië zou krijgen, maar nu is dat ook officieel voor ons land.

 Lees verder 7 Suzuki | 06 feb  10:20
 
 

Weer nieuwe naam Suzuki Alto

Van Alto, naar A:Wind, naar Celerio. Dat is de naam die de opvolger van de Suzuki Alto in Australië krijgt.

 Lees verder 0 Suzuki | 05 dec  14:20
 
 

A:Wind is nieuwe Alto van Suzuki

VIDEO - Dit is de Suzuki A:Wind, de auto die de huidige Suzuki Alto gaat vervangen.

 Lees verder 11 Suzuki | 28 nov  12:10
 
 

Suzuki verwacht veel van compacte crossover

Suzuki brengt op basis van de iV-4 Concept een compacte crossover op de Europese markt. Hij komt in 2015 en wordt voor Suzuki belangrijk om de verkopen op Europees grondgebied verder omhoog te krikken.

 Lees verder 0 Suzuki | 13 nov  18:06
 
 

Merk blijft groot in kleine modellen

Suzuki pakt klein uit in Tokyo

Suzuki brengt op de 43e editie van de Tokyo Motor Show weer een arsenaal aan conceptmodellen, waaronder de verre van sexy Hustler voor actieve levensgenieters.

 Lees verder 0 Suzuki | 29 okt  10:10
 
 

Mogelijk nieuwe naam voor opvolger Suzuki Alto

Suzuki brengt volgend jaar de opvolger van de Alto, maar zoals het er nu naar uit ziet krijgt de kleinste Suzuki na dertig jaar een andere naam. ”We overwegen een andere aanduiding voor de auto omdat het concept wat anders wordt dan we tot op heden hebben gebracht”, aldus de Europese verkoopbaas Takanori Suzuki tegen Autovisie. Hoe de nieuwe Alto er uit komt te zien, wil de topman niet verklappen.

 Lees verder 0 Suzuki | 27 sep  08:15
 
 

Productie- en verkoopstart Suzuki SX4 valt samen

Een opvallend bericht van de Duitse Suzuki-importeur. De productie van de SX4 S-Cross is in Hongarije van start gegaan. Het toeval wil dat de Nederlandse importeur net voor die Duitse aankondiging bericht dat de verkoopstart van de hoge hatchback aanstaande vrijdag plaats heeft.

 Lees verder Suzuki | 17 sep  16:27
 
 

Suzuki onthult iV-4

Suzuki heeft op de IAA in Frankfurt de iV-4 onthuld, een compacte SUV met vierwielaandrijving.

 Lees verder 2 autovisie | 10 sep  15:44
 
 

Suzuki komt met nieuwe compacte SUV

Op de IAA in Frankfurt van komende september zal Suzuki een nieuwe compacte SUV tonen. Vandaag gaf het bedrijf de eerste teaserafbeeldingen van deze iV-4 vrij.

 Lees verder 0 Suzuki | 30 jul  10:33