Zoeken
  Zoeken met  
6.3 °C
ZZO3
 
files 123
102 km.
euro95
diesel
1,817
1,497
 
 

Toyota Corolla op eerste positie

De Toyota Corolla is still going strong, om maar eens een lekkere Engelse uitdrukking te gebruiken. Het model mag zichzelf het bestverkochte model ter wereld noemen, kijkend naar de cijfers van 2013.

 Lees verder 2 Toyota | 16 apr  14:09
 
 

Nieuwe kleine benzinemotoren Toyota op komst

Toyota komt de komende jaren met twee nieuwe kleine benzinemotoren. Het merk volgt de formule van Mazda: geen turbo, maar wel een hogere compressie.

 Lees verder 3 Toyota | 10 apr  16:36
 
 

Kleine upgrade voor Toyota GT86

De Toyota GT86 mag dan nog redelijk vers zijn, de Japanse techneuten hebben kans gezien de sportcoupé op verschillende punten te verbeteren. De licht gemodificeerde GT86 verschijnt binnenkort op de Japanse markt, waarna de eerste exemplaren de boot nemen naar Europa.

 Lees verder Toyota | 10 apr  11:36
 
 

Gefacelifte Toyota Yaris duikt op

De vernieuwde Toyota Vitz, zoals de Yaris in Japan heet, is voor zijn officiële onthulling al opgedoken in Japanse folders.

 Lees verder 5 Toyota | 27 mrt  14:38
 
 

Test- en historisch archief van de Toyota Land Cruiser

In het Toyota Land Cruiser-verhaal in Autovisie 7 constateerden we het al: de Japanse terreinbeul heeft een indrukwekkende geschiedenis die terugvoert tot de jaren veertig. Hieronder vind je een overzicht van onze ervaringen met de verschillende Land Cruisers door de jaren heen én een verzameling van interessante en leuke video’s waarin de befaamde terreinwagen de hoofdrol speelt.

 Lees verder 1 Toyota | 27 mrt  13:52
 
 

Toyota start praktijktest i-Road

Toyota stuurt de i-Road de weg op. In Tokio is de autofabrikant begonnen met een testvloot van tien elektrische driewielers. Later dit jaar komen er zeventig naar het Franse Grenoble.

 Lees verder 3 Toyota | 24 mrt  17:54
 
 

Toyota koopt vervolging af voor recordbedrag

Toyota schikt voor 1,2 miljard dollar (iets meer dan 862 miljoen euro) met het Amerikaanse ministerie van Justitie. Het merk koopt hiermee vervolging af voor technische problemen die tot de dood van een aantal Toyota-bestuurders hebben geleid.

 Lees verder 32 Toyota | 20 mrt  11:24
 
 

Stichting Brandstofverlies verliest kort geding tegen Toyota

Stichting Brandstofverlies heeft het kort geding tegen de Nederlandse importeur van Toyota verloren. In de ogen van de stichting gaf Toyota misleidende informatie over het brandstofverbruik van de Toyota Yaris 1,5 Hybrid Aspiration. Maar in de ogen van de rechter is dat niet het geval.

 Lees verder 71 Toyota | 17 mrt  15:05
 
 

Toyota legt fabrieken India stil

Toyota legt fabrieken in India stil na een hoogopgelopen conflict met werknemers. De deuren van fabrieken van de industriestad Bengaluru blijven voorlopig gesloten voor de medewerkers, liet de autofabrikant per e-mail weten.

 Lees verder 0 Toyota | 17 mrt  09:34
 
 

'Mazda Skyactiv-motor voor compact Toyota-model'

Toyota gebruikt voor een nieuw compact model bedoeld voor de Amerikaanse markt een Skyactiv-motor van Mazda. Dat heeft de Mexicaanse Mazda CEO Keishi Egawa gezegd tegen Automotive News.

 Lees verder 0 Autonieuws | 10 mrt  12:38
 
 

Toyota: 'Marktaandeel hybrides naar twintig procent'

“Binnenkort zullen hybrides wereldwijd een marktaandeel hebben van twintig procent”, aldus Toyota-directeur Takeshi Uchiyamada. Momenteel ligt dat, volgens hem, nog op dertien à veertien procent.

 Lees verder 0 Toyota | 10 mrt  11:28
 
 

Scherper en hipper: Toyota Aygo

De drieling was bijna compleet, want na de Peugeot 108 en Citroën C1 was het nog even wachten op de Aygo. Inmiddels is ook die stadsrakker vrijgegeven. De Aygo is vooral scherper gelijnd en hipper dan voorheen.

 Lees verder 2 Toyota | 04 mrt  08:45
 
 

Toyota Aygo maakt drieling compleet

En daar is nummer drie: de Toyota Aygo. Dat betekent dat de drieling weer compleet is, want de Citroën C1 en Peugeot 108 hadden we al gezien.

 Lees verder 1 Toyota | 03 mrt  12:06
 
 

Modeltekeningen van Toyota FT-1

Is dit de productieversie van de Toyota FT-1? We kunnen altijd hopen, maar nee... Dit zijn de tekeningen voor het studiemodel die Toyota bij een patentbureau heeft gedeponeerd.

 Lees verder 0 Toyota | 19 feb  10:32
 
 

Toyota teast de nieuwe Aygo

Peugeot heeft de nieuwe 108 gepresenteerd en dat betekent dat de nieuwe Toyota Aygo en Citroën C1 snel zullen volgen. Toyota geeft alvast een teaser vrij van het nieuwe compacte model.

 Lees verder 1 Toyota | 19 feb  00:01