Zoeken
  Zoeken met  
12.7 °C
ZZO2
 
files 283
256 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Volkswagen trakteert op Golf Edition Concept

Het goede oude Golfje bestaat veertig jaar en dat is voor Volkswagen natuurlijk dé gelegenheid om er eens een actiemodel tegenaan te gooien. Zie daar, de Golf Edition Concept.

 Lees verder 3 Volkswagen | 21 apr  10:57
 
 

Volkswagen laat New Midsize Coupé zien

In Wolfsburg hebben ze goed naar het modellengamma van Mercedes-Benz gekeken. De compacte vierdeurs coupé, de CLA, is succesvol. 'Dat kunnen wij ook', dachten ze bij Volkswagen. Et voilà, de New Midsize Coupé.

 Lees verder 0 Volkswagen | 20 apr  03:00
 
 

Extreem snelle Volkswagen Golf R 400

Eerder toonden we al de schetsen, maar nu zien we de Golf R 400 in al zijn bruutheid!

 Lees verder 3 Volkswagen | 19 apr  14:00
 
 

Lichte restyling voor Volkswagen Touareg

De tweede generatie Touareg gaat aan een nieuwe levensfase beginnen. Deze zomer rijdt Volkswagen een licht aangepaste Touareg de showrooms binnen. Grootste aanpassing? Het front.

 Lees verder 0 autovisie | 17 apr  00:01
 
 

Volkswagen Golf R 400: Duits vuurwerk in China

Dat de Volkswagen Golf R veel meer in huis heeft, bewijst deze Golf R 400. Volkswagen noemt het nog een sports car concept, maar gezien zijn productierijpe uiterlijk kan hij zomaar in productie gaan.

 Lees verder 0 Volkswagen | 17 apr  00:01
 
 

Volkswagen presenteert Mercedes CLA-concurrent

Volkswagen heeft schetsen vrijgegeven van de New Midsize Coupé. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een voorbode van een nieuwe sportieve sedan onder de Passat. Daardoor komt het model in het vaarwater van de CLA: eveneens een coupévormige sedan.

 Lees verder 7 Volkswagen | 17 apr  00:01
 
 

Piepkleine facelift Volkswagen Jetta

Je moet er een vergrootglas bij houden om de verschillen te zien, maar dit is de opgefriste Volkswagen Jetta. Althans, de Amerikaanse versie die deze week op de autoshow van New York wordt onthuld.

 Lees verder 1 Volkswagen | 14 apr  18:05
 
 

Volkswagen Golf Sportwagen is een variant voor VS

De Volkswagen Golf Variant maakt zich op voor een Amerikaanse carrière. Volgende week tijdens de autoshow in New York stelt de fabrikant de stationwagon aan het Amerikaanse publiek voor. Normaliter is de Verenigde Staten geen land voor wagons, maar Volkswagen zet het model ginds als 'een sportief alternatief voor compacte SUV's' in de markt.

 Lees verder 3 Volkswagen | 11 apr  18:54
 
 

Alleen in Verenigde Staten

Volkswagen legt verkoop automaattypes stil

Volkswagen heeft per direct de levering van vier modellen in de Verenigde Staten stopgezet. Het gaat om modellen met een automaat. Auto's die reeds zijn uitgeleverd, moeten onmiddelijk terug naar de dealer.

 Lees verder 0 Volkswagen | 10 apr  14:07
 
 

Driewerf hoera voor de VW Golf

Hieperdepiep hoera, de Volkswagen Golf is veertig jaar geworden. Reden voor een feestje, vindt de Nederlandse importeur. Het merk komt met een speciaal actiemodel, de Edition 40.

 Lees verder 0 Volkswagen | 10 apr  09:41
 
 

Volkswagen: "Inductieladen over drie jaar"

Volkswagen verwacht dat er nog drie jaar overheen gaat voordat het mogelijk is om de batterij van een elektrische Volkswagen via inductie te laden. Het concern wacht op een standarisering van draadloos laden, voordat een eigen systeem wordt ontwikkeld.

 Lees verder 0 Volkswagen | 03 apr  16:39
 
 

‘Volkswagen overweegt fabriek in Thailand’

Volkswagen zou overwegen om deel te nemen aan het project Eco Car Phase 2 van de Thaise overheid. Deelname betekent dat Volkswagen in het land lokaal zuinige auto’s gaat bouwen in een nieuwe fabriek.

 Lees verder 4 Volkswagen | 02 apr  16:29
 
 

Extra motoren voor VW Golf Sportsvan

Volkswagen breidt het motorenprogramma van de Golf Sportsvan uit met een diesel en twee benzinemotoren.

 Lees verder 0 Volkswagen | 02 apr  11:14
 
 

Onthullingen in Peking en Wörthersee

Rappe Golfjes op komst

Volkswagen ziet naast de Golf GTI en Golf R ruimte voor meer sportieve Golf-modellen. Het merk zou op een aantal evenementen nieuwe types willen onthullen.

 Lees verder 0 Volkswagen | 31 mrt  11:06
 
 

Paralympisch kampioen: Volkswagen e-Golf

VIDEO - Elektrische auto's mogen momenteel dan de Paralympiërs van de auto-industrie zijn, maar voor de fabrikanten zijn ze pure noodzaak. Volkswagen beseft dat en komt in juli eindelijk met deze e-Golf.

 Lees verder 0 Autonieuws | 27 mrt  19:54