Zoeken
  Zoeken met  

Potentiële leaselieveling: Peugeot 308 SW 1.6 BlueHDI

VIDEO - De nieuwe 308 boekte als vijfdeurs-hatchback al succes door Auto van het Jaar te worden. De nu geïntroduceerde SW, oftewel stationwagon, voegt daar nog meer ruimte en nieuwe zuinige motoren aan toe. Gelukkig voor Peugeot, de SW BlueHDI ontvangt forse subsidie vanuit Den Haag. En gaat daarmee voor een verkoopsucces zorgen.

 Lees verder 18 autovisie | 15 apr  13:56
 
 

Het beest is terug: Corvette C7 Stingray

VIDEO - Opvallend, ordinair en luidruchtig. De Corvette is een sportauto waarin niet iedereen gezien wil worden. Wat moeten de buren immers wel niet denken? De zevende generatie brengt hier gelukkig geen verandering in en heet weer trots 'Stingray', net als de tweede generatie uit de jaren '60. Het beest is terug, maar wel met iets meer manieren.

 Lees verder 32 Tests | 11 apr  11:16
 
 

Rallykanon uit de bocht: Subaru WRX STI

VIDEO - De nieuwe Subaru WRX STI is bloedsnel, spannend en niet bepaald vriendelijk voor het milieu. Van de Nederlandse overheid krijgt hij om die reden een genadeloos pak slaag. Het geweldige rallykanon vliegt daardoor helaas kansloos uit de bocht.

 Lees verder 15 Tests | 10 apr  13:11
 
 

Deel 2: Dwars door Marokko met Porsche Macan

VIDEO EXCLUSIEF – Deel 2 van de Autovisie-roadtrip door het ruige berggebied van Marokko, de Hoge Atlas. Een gebied wat gekenmerkt wordt door grote contrasten. Autovisie ontdekt deze bijzondere omgeving per Porsche Macan.  Een ding is zeker, de nieuwe Macan valt in de smaak.

 Lees verder 37 Autonieuws | 06 apr  11:33
 
 

Deel I: Dwars door Marokko met de Porsche Macan

VIDEO EXCLUSIEF - Dat de gloednieuwe SUV van Porsche - de Macan - het goed doet op het asfalt, weten we al. Maar blijft hij overeind in moeilijke omstandigheden, zoals rivierbeddingen, modder, woestijn en smalle geitenpaden? Autovisie TV zocht het uit in het ruige berggebied van Marokko, de Hoge Atlas, dat de scheiding vormt tussen de Sahara en de Atlantische Oceaan.

 Lees verder 22 autovisie | 05 apr  11:19
 
 

Eerste testnotities: McLaren 650S

Hij heeft de grote bek van een P1 maar is hij ook zo extreem?

 Lees verder 0 Tests | 05 apr  08:00
 
 

Verkeerde wapens Cadillac voor aanval tegen de Duitsers

VIDEO - Cadillac stuurt de CTS naar het front om het segment van de BMW 5 Serie te bedreigen. Maar deze poging van het luxemerk van General Motors is in Nederland gedoemd te mislukken. Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst legt je uit waarom.

 Lees verder 12 Tests | 04 apr  12:40
 
 

Feestelijk type

Gereden: Jaguar F-Type coupé

De open versie, de Convertible, van de F-type werd vorig jaar feestelijk onthaald als de spirituele opvolger van de legendarische Jaguar E-type. Nu is het de beurt aan de bloedmooie Coupé.

 Lees verder 0 Tests | 04 apr  12:01
 
 

Goede allrounder

Eerste test: Peugeot 308 SW

De nieuwe 308 boekte als vijfdeurshatchback al succes door Auto van het Jaar te worden, de nu geïntroduceerde SW, oftewel stationwagon, voegt daar nog meer ruimte en nieuwe zuinige motoren aan toe. En gaat daarmee voor een verkoopsucces zorgen, want Peugeot verwacht dat 70 procent van de verkoop uit stationwagons zal bestaan.

 Lees verder 0 Tests | 04 apr  10:50
 
 

Eerste testnotities Cadillac CTS

Met de nieuwe CTS denkt Cadillac de Duitse concurrentie in het luxe zakensegment te kunnen bedreigen. Wel, dat gaat in elk geval in Nederland niet lukken.

 Lees verder 0 Tests | 02 apr  12:43
 
 

Koninklijk vervoer

Gereden: Audi A8 L Executive

De voorkeur van prinses Beatrix, toen nog koningin, ging qua vervoer jarenlang uit naar Volvo en daarvoor maakte ons Koninklijk Huis standaard gebruik van Ford-modellen, zoals de verlengde en verhoogde Granada en de Scorpio. Koning Willem-Alexander ’doet’ hipper, hij rijdt sinds kort Audi. Met een exact identiek exemplaar van die A8 als waarin onze koning zich laat chaufferen, konden we een blokje om.

 Lees verder 0 Tests | 29 mrt  05:30
 
 

De sportiefste?

Eerste testnotities Jaguar F-Type Coupé

Na de fantastische entree van de Jaguar F-Type Convertible is het nu beurt aan de 7.100 euro goedkopere Coupé om ons te verleiden.

 Lees verder 0 Tests | 28 mrt  10:45
 
 

Klasse apart

Eerste test: Mercedes-Benz C-Klasse

In totaal verkocht Mercedes van de good old 190 uit 1982 tot en met de huidige C-Klasse zo’n 8,5 miljoen exemplaren van die verschillende middenklassers. Nu is er een nieuwe C, die beter en comfortaber dan ooit is. Hij is lichter en zuiniger en met een vanafprijs van 36.995 euro bovendien niet eens duurder dan voorheen.

 Lees verder 0 Tests | 28 mrt  05:30
 
 

Paralympisch kampioen: Volkswagen e-Golf

VIDEO - Elektrische auto's mogen momenteel dan de Paralympiërs van de auto-industrie zijn, maar voor de fabrikanten zijn ze pure noodzaak. Volkswagen beseft dat en komt in juli eindelijk met deze e-Golf.

 Lees verder 0 Autonieuws | 27 mrt  19:54
 
 

Eerste testnotities Volkswagen Golf GTE

De e-Golf is een uitgekiende auto, maar heeft de gebruikelijke beperkingen van een elektrische auto. In oktober dit jaar redt de GTE plug-in hybrid echter de elektrische eer.

 Lees verder 0 Tests | 27 mrt  19:53