Eerste test: nieuwe Ford Mustang is halve eeuw jong

Beste paard van stal

’Mustang, since 1964’ prijkt er op een plaquette op het dashboard van de nieuwe Ford Mustang. De productlijn is al vijftig jaar leverbaar en wereldwijd het bekendste naamplaatje in de historie van het merk, zonder dat het ooit officieel buiten Noord-Amerika werd verkocht. Tot nu dan. Heeft Ford op het beste paard van stal gewacht?

 Lees verder 1 Tests | 31 okt 2014, 05:30
 
 

Eerste testnotities: nieuwe Kia Sorento

Als er één Kia-model is dat in de afgelopen 21 jaar het Koreaanse merk op de Nederlandse kaart zette, is dat de Sorento wel. Voor het eerst stonden klanten op een Kia te wachten in plaats van andersom. Voor de lancering van de derde generatie hoeft Kia echter geen hekken voor de showrooms te reserveren.

 Lees verder 0 Tests | 30 okt 2014, 11:04
 
 

VIDEO Getest Opel Corsa: alles behalve nieuw

AUTOVISIE TV - Ook autofabrikanten moeten in deze tijden sterk op de centen letten. De nieuwe Opel Corsa is dan ook alles behalve nieuw en eigenlijk een facelift van het vorige model. En is dat erg? Nou nee. Volkswagen deed het met huidige Polo en Skoda met de nieuwe Fabia. Toch treft Opel op een aantal punten doel met deze nieuwe Corsa. Werner Budding vertelt waarom.

 Lees verder 8 Tests | 29 okt 2014, 11:36
 
 

Eerste testnotities: opgefriste Mercedes-Benz B-Klasse

Mercedes-Benz heeft zijn B-Klasse vernieuwd om nieuwe concurrenten als de Volkswagen Golf Sportsvan en BMW 2 Serie Active Tourer het hoofd te kunnen bieden.

 Lees verder 17 Tests | 29 okt 2014, 09:13
 
 

Gewaagd project

Gereden: Kia Soul met volelektrische aandrijving

De nieuwe Kia Soul is er nu ook met volledig elektrische aandrijving en alleen die versie wordt nog hier in Nederland geleverd.

 Lees verder 1 Tests | 26 okt 2014, 05:30
 
 

Gereden: Vencer Sarthe

EXCLUSIEF Regendans met Hollandse atleet

EXCLUSIEF AUTOVISIE TV - De droom van elke autoliefhebber is je eigen automerk bezitten. Een eigenwijze Twentenaar, Robert Cobben, realiseerde het en Autovisie reed als eerste ter wereld met het resultaat: de Vencer Sarthe.

 Lees verder 7 Tests | 25 okt 2014, 07:36
 
 

Van saai naar sexy

Eerste test: Volkswagen Passat 2.0 BiTDI 4Motion

In ruim 40 jaar heeft Volkswagen 22 miljoen Passats geproduceerd. Het is daarmee de belangrijkste auto voor het merk uit Wolfsburg. En de niet eens volledig nieuwe zevende generatie heeft de verkoopaantallen nog eens flink de hoogte in gestuwd. Het lijkt daarom zeker dat de nu geïntroduceerde áchtste versie voor een nog stevigere impuls gaat zorgen.

 Lees verder 0 Tests | 24 okt 2014, 05:30
 
 

PRIMEUR Eerste testnotities Vencer Sarthe: Made in Twente

PRIMEUR - Het gebeurt niet dagelijks dat we een nieuwe Nederlandse sportauto kunnen verwelkomen. Tenslotte is het al een tijd stil rondom Spyker. Nieuw uit het Twentse Vriezenveen is de Vencer Sarthe. Een tweezits supersportauto met een 622 pk sterke V8, die in Nederland 395.000 euro gaat kosten.

 Lees verder 31 Tests | 23 okt 2014, 11:41
 
 

Eerste testnotities: gefacelifte Audi A6

De Vorsprung durch Technik geconsolideerd

De Audi A6 is wereldwijd de best verkochte auto in het E-segment, onder meer door zijn enorm diverse aanbod aan carrosserievarianten en aandrijfconfiguraties. Het model is nu over de gehele breedte aangescherpt om de voorsprong in de verkoopstatistieken te behouden.

 Lees verder 34 Tests | 22 okt 2014, 17:14
 
 

Eerste testnotities: Suzuki Celerio

Alto twee-punt-nul

Suzuki noemt haar kleintje na 35 jaar geen Alto meer, maar Celerio. Autovisie maakte als eerste Nederlandse autotitel kennis met hem tijdens de Car of the Year Tannis-test in Denemarken.

 Lees verder 13 Tests | 22 okt 2014, 09:18
 
 

Sportwagentje met sléchts 80 pk: Caterham Seven 165

VIDEO - Hij is een beetje gammel, wat tochtig, krap, maar ook snel en vermakelijk om te rijden. Caterham bewijst dat een nieuwe sportauto niet meer dan 28.000 euro hoeft te kosten.  Autovisie reed als eerste in Nederland met de Caterham Seven 165. Voorzien van een 3-cilinder Suzuki-motortje met slechts 80 pk.

 Lees verder 11 Tests | 18 okt 2014, 07:01
 
 

Eerste testnotities: Nieuwe BMW X6

Controverse verkoopt. Dat heeft BMW bewezen met de veelbesproken X6. De nieuwe versie moet wederom de tongen los maken.

 Lees verder 20 Tests | 17 okt 2014, 08:57
 
 

Aan elkaar gewaagd

Eerste test: Opel Corsa vs. Skoda Fabia

We reden twee belangrijke nieuwkomers in het B-segment: de nieuwe Opel Corsa, die nog maar onlangs op de Parijse autotentoonstelling werd geïntroduceerd en de kersverse Skoda Fabia. Bij de jaarlijkse Auto van het Jaar-test in Noord-Denemarken (Tannis) konden we de twee tegenover elkaar zetten. Welke maakt de beste indruk?

 Lees verder 0 Tests | 17 okt 2014, 05:30
 
 

Eerste testnotities Seat Leon ST X-Perience

EERSTE TESTNOTITIES Over de (Altea) Freetrack rept Seat met geen woord, ondanks dat dat model altijd naar behoren heeft verkocht, maar het vergelijkbare X-Perience moet uitgroeien tot een nieuw submerk van Seat. De eerste loot aan de X-Perience stam is de Leon ST.

 Lees verder 0 Tests | 13 okt 2014, 20:56
 
 

Getest Volkswagen Passat: succes gegarandeerd?

Autovisie TV De nieuwe Volkswagen Passat is een belangrijke auto voor Volkswagen, belangrijker zelfs dan - geloof het of niet - de Golf. De nieuwe Passat is spannender, lichter en er komt zelfs een versie met 7 procent zakelijke bijtelling. Succes gegarandeerd?

 Lees verder 14 Tests | 10 okt 2014, 13:15