Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Van de groene Lamborghini is na de crash weinig meer over
Van de groene Lamborghini is na de crash weinig meer over
Foto: Screenshot YouTube

Horrorcrash Lamborghini met 320 km/uur

20 JAN 2015

boedapest - De bestuurder van een gloednieuwe Lamborghini Huracan heeft zijn sportwagen volledig in de prak gereden op de snelweg bij een snelheid van 320 kilometer per uur. Zijn bijrijder filmde de horrorcrash.

De Tsjechische snelheidsduivel scheurde over de snelweg M7 in Hongarije waarbij hij een duizelingwekkende snelheid van 338 kilometer per uur haalde. Zijn bijrijder filmt het 'stoere' gedrag van de chauffeur en legt daardoor ongewild een bloedstollende crash vast.

Bij een snelheid van 320 kilometer per uur raakt de automobilist de macht over het stuur volledig kwijt, waardoor de Lamborghini met volle snelheid van de weg af schiet, door de vangrail knalt en in de berm naast de weg belandt.

Brand

Wonder boven wonder konden de inzittenden uit het wrak komen, vlak voordat de auto in brand vloog. Ze zijn daarna zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

De Hongaarse politie heeft nu de beelden van de crash, die afgelopen september plaatsvond, vrijgegeven en wil de chauffeur vervolgen voor roekeloos rijgedrag. Het is niet bekend wat de toestand van de bestuurder en zijn bijrijder nu is.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.9 °C
O2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%
Meer Premium