Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: dutchbugs

Nederlander haalt Porsche 918 op met drie Bugatti’s

06 MRT 2015

AMSTERDAM - De Nederlander Michel Perridon heeft zijn hagelnieuwe 918 Spyder opgehaald bij de Porsche-fabriek in Leipzig. De multimiljonair, die zijn fortuin vergaarde met zijn bedrijf Trust, maakte er een prachtige roadtrip van door ook zijn drie Bugatti Veyrons mee te nemen. Gewoon, omdat het kan.

Foto: dutchbugs
Foto: dutchbugs

Dat Perridon graag publiciteit opzoekt met zijn supercars blijkt wel uit zijn Instagram-account @dutchbugs waar hij en zijn zoon regelmatig foto’s plaatsen van de drie Bugatti’s. Ook zijn nieuwe 918 Spyder is sinds een week op het account te vinden. Perridon werd tijdens zijn rit naar Leipzig vergezeld door een andere Nederlandse 918 Spyder-koper. De kentekens van de twee 918’s verschillen slechts één cijfer.

PK-parade

Nadat beide heren de sleutel van de 918 Spyder in ontvangst hadden genomen, opende Porsche de poorten naar het officiële testcircuit van de sportwagenbouwer. Na wat snelle rondjes reed de pk-parade richting Nederland. Uiteraard na een flink aantal bezoeken bij verschillende tankstations, zo blijkt uit de foto's.

De 918 Spyder is inmiddels uitverkocht. Van het model produceert Porsche 918 exemplaren. De prijs in Nederland bedroeg 780.450 euro of 853.050 euro voor het optionele Weissach-pakket. Ook de Bugatti Veyron is uitverkocht. De sportwagenbouwer verkocht onlangs de 450ste – en daarmee – het laatste exemplaar uit een serie van 150 Grand Sports en 300 Coupés. Drie ervan zijn in handen van Perridon.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
22.0 °C
OZO3
Beurs AEX
AEX 520.79
+ / - -0.21%
Meer Premium