Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Politie Charlois

Prijzige burnout in parkeergarage Rotterdam

29 OKT 2015

ROTTERDAM - In de parkeergarage onder De Rotterdam heeft gisternacht iemand zijn auto flink de sporen gegeven door een extreem lange burnout (bandenspoor) te maken. De bestuurder van de auto wist echter niet dat door alle rook het rookalarm af zou gaan...

Max Verstappen

Politie Charlois (eenheid van Rotterdam) meldt op het Facebook het volgende: “In de nieuwe parkeergarage onder De Rotterdam dacht een man dat hij Max Verstappen was. Door een burnout te doen in een parkeergarage ontstond er een hoop rook en stank.”

Rekening

Door de rook gingen volgens de politie de rookmelders af in het gebouw De Rotterdam. “Daardoor werd de brandweer gealarmeerd. De rook kwam vervolgens in de liftschacht terecht waardoor de rook door het hele gebouw werd verspreid. Hierdoor moest het hotel gelegen in De Rotterdam en het woongedeelte gedeeltelijk worden ontruimd.”

De eigenaar van het voertuig kan volgens de politie behalve het aanschaffen van een nieuwe set banden ook een dikke rekening verwachten van de eigenaar van het hotel en voor de schoonmaakkosten van de parkeergarage. Met welke auto de burnout is gemaakt, is onduidelijk.

 

In de nieuwe parkeergarage onder de Rotterdam dacht een man dat hij Max Verstappen was. Door een burnout te doen in een...

Posted by Politie Charlois on  woensdag 28 oktober 2015
Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.6 °C
NO2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%
Meer Premium