Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: givergy

Eerste auto David Beckham in de verkoop

02 DEC 2015

AMSTERDAM - David Beckham verplaatst zich tegenwoordig in een bespoke Range Rover. Zijn eerste auto was echter van een heel ander kaliber: een turquoise kleurige Volkswagen Golf III. Wil je hem hebben? Hij staat te koop!

Bevallen

Beckham kocht de Golf III in augustus 1994 bij Volkswagen-dealer Ian Skelly in Manchester. Beckham was toen negentien jaar en nog beginnend speler bij Manchester United. Tegenwoordig is de auto in handen van Timothy Knatchbull. Hij is naast een groot voetbalfan ook een enorme Beckham-liefhebber. Hij kocht de auto destijds direct nadat hij hoorde dat hij te koop stond. “Ik was toen met mijn vrouw onderweg naar het ziekenhuis, want ze moest bevallen van onze vijfde kind. Een dag later, nadat onze dochter Willa ter wereld kwam, heb ik hem meteen gekocht”, zegt Knatchbull.

Knatchbull wil de Golf nu graag verkopen en heeft daar de hulp ingeschakeld van de Britse krant The Independent voor ingeschakeld. De hoogste bieder mag zich straks de gelukkige eigenaar van deze Golf noemen. Het geld gaat naar een kinderziekenhuis in Londen. Bieden kan nog tot en met 8 december. Op het moment van schrijven is er al 1.300 pond geboden.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
Meer Premium