Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Autovisie

VIDEO'S - Driftend het weekend in met bijzondere voertuigen

29 JAN 2016 Thomas van den Berg | Autovisie

AMSTERDAM - VIDEO'S - Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst liet deze week de banden van een nieuwe Focus RS stevig roken. De auto leent zich ondanks zijn vierwielaandrijving uitstekend voor het maken van drifts en burnouts. Dat je voor dit driftplezier niet altijd een auto nodig hebt, maken deze durfallen wel duidelijk.

Rijtest Ford Focus RS

Grasmaaier

Voor mensen met driftambities en een grasmaaier in de garage, is dit een leerzaam filmpje. Dus schep het gras uit je tuin, asfalteer de boel en voer je grasmaaier stevig op. Grasmaaien wordt daarna een feest.

Driewieler

Dit is een gevalletje driewielen voor gevorderden. Deze waaghalzen scheuren op een kinderfietsje met een bloedvaart van de berg af. Driftend en al.

Scootmobiel

Wanneer Max Verstappen de tachtig is gepasseerd dan is deze scootmobiel wellicht een uitkomst. Het karretje kan maar liefst een snelheid bereiken van 110 km/h. Oma was nog nooit zo snel bij de bingo.

Vliegtuig

Als KLM-piloot hoef je waarschijnlijk niet op een applausje te rekenen als je na de landing aan de handrem trekt, die er waarschijnlijk niet in zit. Deze piloot is in zijn eentje en hoeft zodoende geen rekening te houden met passagiers en gooit zijn vliegtuig in de slip.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.6 °C
NO2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%
Meer Premium