Autogekken op zijwegen: Automuseum krijgt make-over

Wie een keer naar Los Angeles gaat, moet eigenlijk ook even langs gaan bij het Petersen Automotive Museum. Aan de buitenkant oogt het museum nu nog wat ingetogen, maar daar wordt wat aan gedaan.

 Lees verder 0 Autogekken op zijwegen | 25 aug 2013, 13:27
 
 

Autogekken op zijwegen

144 onderdelen vormen Jaguar D-Type

Een échte Jaguar D-Type bestaat uit duizenden onderdelen. Dit kleine schaalmodelletje in de maat 1:43 bestaat uit 144 zeer kleine componenten, meldt Modelautokrant.nl. Maker AutoArt laat graag zien hoe je zo'n miniatuurmodel in elkaar schroeft.

 Lees verder 0 Autogekken op zijwegen | 21 jul 2013, 07:48
 
 

Autogekken op zijwegen

 Auto crasht tegen Bonsai boompje

Verzamelaars zien hun schaalmodellen meestal het liefst in uitmuntende staat in de vitrinekast staan. Geen krasje, geen stof, ze moeten maagdelijk zijn. De modelauto's van Crash Bonsai zijn compleet anders, zo meldt Modelautokrant.nl.

 Lees verder 0 Autogekken op zijwegen | 14 jul 2013, 19:10
 
 

Autogekken op zijwegen

Peperdure modelauto's gemaakt in TBS-kliniek

De 1:8 schaalmodellen van het Duitse Sapor Modelltechnik hebben de afgelopen maanden een wat bijzonder tintje gekregen nadat bleek dat ze zijn gemaakt in een TBS-inrichting, zo meldt Modelautokrant.nl.

 Lees verder 12 Autogekken op zijwegen | 07 jul 2013, 06:16
 
 

Autogekken op zijwegen: Holden op schaal

Noem eens een Australisch automerk? Grote kans dat de naam Holden je nu als eerste te binnen schiet.

 Lees verder 0 Autogekken op zijwegen | 30 jun 2013, 07:45
 
 

Autogekken op zijwegen: De Rolls van John Lennon

Als we de naam John Lennon noemen dan weten de meeste lezers dat deze muzikant, onderdeel van de Beatles, prachtige muziek heeft gemaakt. Met zijn geliefde Yoko Ono speelde hij ook een grote  rol in de wilde jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Er werd geld verdiend, heel veel, en daarvan werd onder andere een Rolls Royce Phantom V van gekocht. Toen John en Yoko naar New York verhuisden, ging de Rolls mee.

 Lees verder 1 Autogekken op zijwegen | 09 jun 2013, 07:25