Zoeken
  Zoeken met  
7.2 °C
N3
 
files 113
73 km.
euro95
diesel
1,819
1,499
 
 

Dwars door het Autovisie-archief: Opel Speedster

De Speedster is een van de meest extreme Opels die er ooit zijn gebouwd. Heel licht (870 kg) en toch bijna 150 pk. Deze week werd er eentje gespot met #Autospot op Instagram.

 
 

Dwars door het Autovisie-archief: Jeep Cherokee

Zelden kom je de Jeep Cherokee zo origineel tegen als het exemplaar dat deze week met #Autospot geplaatst werd op Instagram. Wij reden in 1989 de Cherokee 4.0 Limited. Nog steeds hetzelfde model, maar dan de topversie.

 
 

Dwars door het Autovisie-archief: Reliant Scimitar

Deze zeldzame verschijning werd afgelopen week gespot met #Autovisie op Instagram. De klassieke shooting brake heeft in de verste verte iets weg van de Volvo 1800ES, maar het is de Britse Reliant Scimitar. In 1977 reden we er eentje, maar erg positief waren we niet.

 
 

Dwars door het Autovisie-archief: Lancia Fulvia

Een Lancia Fulvia Coupé 1.3 werd deze week gespot met #Autospot op Instagram. In 1970 reden we de Fulvia sedan, met dezelfde 1,3 liter motor.

 
 

Dwars door het Autovisie-archief: Peugeot 504 Cabriolet

Deze week kwamen we een van de mooiste Peugeots aller tijden tegen, de 504 Coupe. In 1977 reden we de zomerse variant, de 504 Cabriolet.

 
 

Porsche 911 (993)

Dwars door het Autovisie-archief: Paradepaardje

Deze week werd er met #autospot op Instagram weer veel gespot, waaronder een Porsche 911 (993) Carrera. Voor velen de laatste échte 911, want het was de laatste auto die Porsche maakte met luchtkoeling. Wij reden er in 1993 voor het eerst mee.

 
 

Dwars door het Autovisie-archief: TVR Chimaera, de Grimmige Grommer

Een bijzonder exclusieve auto werd deze week gespot met #autospot op Instagram: een TVR Chimaera. Met de kap omlaag, zoals we het graag zien. Autovisie had in 1995 een jaar lang een Chimaera als testauto met een toepasselijke bijnaam. De Grimmige Grommer.

 
 

Dwars door het Autovisie testarchief: Machtig mooie Moke

Deze week kwam er met #Autospot op Instagram een heel unieke Mini langs: de Moke. Autovisie reed in 1987 met de pretversie van de Mini. Een auto die je beslist niet te serieus moet nemen.

 
 

Dwars door het Autovisie-testarchief: De beul en de atleet

Kiezen tussen een Porsche 944 S2 Cabriolet en een Chevrolet Corvette Convertible is eigenlijk kiezen tussen een atleet en een beul. Want wil je Europese souplesse of juist Amerikaanse brute kracht?

 
 

Dwars door het Autovisie-archief: My First Ferrari

Best anoniem, zo in het grijs, maar toch werd hij gespot met #Autospot op Instagram, deze Ferrari FF. Autovisie reed de vierwielaangedreven vierpersoons Ferrari in 2011.