Onze Helden: Ferrari 456 GT

In de rubriek 'Onze Helden' ontmoeten Autovisie-redacteuren hun absolute held. Als tiener droomde ik van lange ritten naar verre bestemmingen. Een mooie vriendin zat dan naast me in een van de begeerlijkste GT´s die toen op de markt was. De Ferrari 456 GT.
 Lees verder Onze Helden | 02 aug 2012, 18:06
 
 

Special: Renault 5 Turbo 2

De Renault 5 Turbo is misschien wel het meest agressieve kleine monster dat Renault ooit uit zijn hok heeft gelaten. De extra brede body van de normaal gesproken zo bescheiden Renault 5 kreeg werd gevuld met 160 pk en achterwielaandrijving.
 Lees verder Onze Helden | 06 jun 2012, 15:10
 
 

Onze Helden: Mercedes SL 65 AMG Black Series

In de rubriek 'Onze Helden' ontmoeten Autovisie-redacteuren hun absolute held. Een auto waar zij altijd van gedroomd hebben ooit nog eens te mogen besturen of een auto die tijdens de vorige ontmoeting zoveel indruk heeft gemaakt dat men 'm absoluut opnieuw wil rijden. In deze aflevering Werner Budding over zijn held: de Mercedes SL 65 AMG Black Series. De wildste Black Series ooit gebouwd. Geluidsboxen open en genieten van dit monster.
 Lees verder Onze Helden | 26 mei 2012, 10:05
 
 

Onze Helden: Lancia Aurelia B24S convertible

In de rubriek Onze Helden vertellen Autovisie journalisten over hun absolute held. In deze aflevering Wim Oude Weernink over de Lancia Aurelia B24S convertible. Het exemplaar in de video is zo'n 285.000 euro waard. Wim had er zelf ooit eentje, maar deze heldin eindigde op de sloop...
 Lees verder Onze Helden | 26 apr 2012, 12:42
 
 

Onze helden: De Porsche 964 RS

"Spijt als haren op m'n hoofd. Ik had er ooit één. Een mintgroene. Tja, ieder mens mag in z'n leven een paar fouten maken. Zo heel veel haar heb ik niet meer op m'n hoofd, dus zo heel veel spijt dacht ik er niet meer van te kunnen hebben. Dat ik hem tien jaar geleden heb verkocht. Bovendien is spijt een volkomen onzinnige emotie. je doet iets of je doet het niet en je neemt een beslissing met de informatie die je op dat moment ter beschikking staat. En toen wist ik nog niet dat de prijzen van een RS een paar jaar later zouden exploderen. Toen ik hem eind '99 kocht, wist ik uiteraard wel dat dit een van de fijnste en puurste 'Elfers' was die Porsche ooit had voortgebracht," aldus Thomas Bangma over zijn held de Porsche 964 RS.
 Lees verder Onze Helden | 30 mrt 2012, 10:16
 
 

Onze Helden: Aston Martin Vanquish

In de nieuwe rubriek 'Onze Helden' stellen we liefhebbers de vraag: "als je één auto mag kiezen, welke zou dat zijn?". Bijvoorbeeld aan onze redacteuren. Zij vertellen over welke auto hun ziel heeft beroerd. Een auto waarin hij nog nooit heeft gereden, maar hij wil het heel graag. Of een auto waarin hij heeft gereden en die zoveel indruk heeft gemaakt dat het nog een keer moet gebeuren. Hoofdredacteur Jaco Bijlsma trapt af en heeft gekozen voor de Aston Martin Vanquish.
 Lees verder Onze Helden | 16 feb 2012, 12:53