Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

'Misselijke grap van Albert Heijn'

23 JAN 2008

BEVERWIJK - Janet Duijn zat ruim een uur vast in een winkelcentrum. Ze zocht al naar de verborgen camera, maar het bleek "een misselijke grap van het Albert Heijn-personeel".

De Beverwijkse en haar vriend wilden dinsdag nog snel even wat te eten halen bij de supermarkt in winkelcentrum Beverhof. Ze waren de laatste klanten van de avond.

"Het winkelcentrum sluit wanneer de AH sluit", vertelt Duijn. Maar de deuren waren al gesloten. Ze liepen terug naar de supermarkt waar inmiddels ook al de rolluiken dicht waren.

"Het fijne AH personeel reageerde niet op ons geklop op de rolluiken of ons geroep.Terwijl we de voetstappen, het gefluister en zelfs het gegiechel aan de andere kant wel konden horen", schrijft Duijn op haar weblog.

Al lachend werd haar medegedeeld dat de rolluiken niet meer open konden. Het verzoek om de bewaking van het winkelcentrum te bellen werd lachend afgeslagen met "jullie zoeken het maar lekker uit".

Uiteindelijk kwam de politie de twee bevrijden. Het personeel van de supermarkt, vooral puberjongens, was toen al verdwenen. De Albert Heijn wilde woensdag nog niet reageren.

Lees een uitgebreid verslag van Janet Duijn op haar weblog.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!