Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Dode op A7 blijkt kickbokser

29 OKT 2012 Van onze correspondent

PURMEREND - De man die vrijdagavond laat met geweld om het leven werd gebracht in de buurt van het Noord-Hollandse Wijdewormer, is de 26-jarige kickbokser Redouan Stitou uit Purmerend. Hij zou geen onbekende zijn geweest van de politie.

De vechtsporter was zwaargewond toen hij door de politie werd gevonden op een oprit naar de A7 bij Wijdewormer. Op dat moment was de Purmerender nog in leven. Hij zou later in het VU ziekenhuis in Amsterdam overlijden. Rond de gewelddadige dood van Stitou bestaan nog veel onduidelijkheden. Zo weet de politie niet hoe de man op de oprit terechtkwam en waarom hij dood moest.

Wel is vast komen te staan dat hij niet betrokken is geweest bij een verkeersongeluk eerder die avond, zoals geruchten eerder wilden doen geloven. „Hij is absoluut door geweld omgekomen”, aldus een politiezegsvrouw.

Stitou kwam uit voor Fightclub Purmerend en trainde bij Wellness Profi Center in Purmerend. Op de website round1network, het ’Europese vechtsportnetwerk’ wordt geschreven dat de dood van Stitou mogelijk een afrekening is geweest.Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.5 °C
O3
Beurs AEX
AEX 528.65
+ / - +0.12%