Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
PvdA-leider Diederik Samsom tijdens zijn debat met D66-leider Alexander Pechtold over de kabinetsformatie en het regeerakkoord
PvdA-leider Diederik Samsom tijdens zijn debat met D66-leider Alexander Pechtold over de kabinetsformatie en het regeerakkoord
Foto: ANP

Kritiek D66 op PvdA-concessie gezinsmigratie

13 NOV 2012

DEN HAAG - De PvdA heeft zich erbij neergelegd dat het nieuwe kabinet opnieuw in Europa probeert om de regels rond gezinsmigratie aan te scherpen, zoals de vorige minister Gerd Leers (CDA) vergeefs heeft geprobeerd.

PvdA-leider Diederik Samsom maakte dinsdag tijdens het Tweede Kamerdebat over de regeringsverklaring duidelijk dat de VVD en zijn partij verschillend denken over de kansen op succes om in Europa regels voor leeftijd of inkomen bij gezinsmigratie aan te passen.

De PvdA-opstelling kwam Samsom op flinke kritiek van D66-leider Alexander Pechtold te staan. Die verwijt Samsom dat hij wel maatregelen kan uitruilen met de VVD, maar niet zijn principes. Vanuit de oppositie uitte Samsom eerder veel kritiek op de pogingen van Leers in Europa.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.6 °C
W4
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%