Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
premium

Voetbaltalent vast voor dood ouders

06 FEB 2013

DEN HAAG - De 18-jarige Yesse B., die vast zit voor de dood van zijn vader Ramesh (62) en diens partner Usha (45), is een enorm voetbaltalent.

De jongen, die onder meer voor jeugdteams van ADO Den Haag voetbalde en in de belangstelling stond van Portugese en Engelse profclubs, werd zondagavond na de vondst van de twee levenloze lichamen gearresteerd in de Haagse Herman Costerstraat, waar hij met zijn vader, stiefmoeder en stiefbroer (16) woonde.

Bekenden van de familie zijn met stomheid geslagen. Hoewel Ramesh en Usha al enige tijd relationele problemen hadden, kunnen kennissen van B. zich niet voorstellen dat hij in staat zou zijn iemand van het leven te beroven.

„Een heel lieve jongen”, vertelt trainer Marco Sloos van voetbalclub Velo uit Wateringen, waar Yesse in de A1 voetbalde, over de verdachte. „Hij hield zich altijd keurig aan afspraken, zag er netjes uit en had absoluut geen crimineel verleden. Maandagavond was hij voor het eerst niet op de training zonder zich af te melden. Toen ik hoorde dat hij was opgepakt, was ik stomverbaasd.”

Lees alle details vandaag in De Telegraaf

Vaker Premium artikelen lezen?
Registreer en lees elke maand
15 Premium artikelen gratis!
Vaker Premium artikelen lezen?
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
7.8 °C
ZZW4
Beurs AEX
AEX 462.11
+ / - +0.61%