Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Politie zoekt in Ypenburg inzittenden auto

06 FEB 2013

DEN HAAG - De verkeerspolitie van de Landelijke Eenheid, het voormalige KLPD, is woensdagmiddag in de Haagse wijk Ypenburg op zoek geweest naar drie inzittenden van een Volkswagen Golf. Dat liet een woordvoerder van de politie weten. Een wagen van de verkeerspolitie werd eerder op de middag op de A13 tussen Rotterdam en Den Haag met hoge snelheid ingehaald door de Golf met drie inzittenden.

De agenten gingen erachteraan en gaven een stopteken, maar dat werd genegeerd. De rit eindigde in de wijk Ypenburg, waar de auto leeg werd aangetroffen.

De drie inzittenden hadden de benen genomen. De Landelijke Eenheid zette een grote zoekactie op, waarbij onder meer een speurhond werd ingezet. Een toevallig in de buurt aanwezige helikopter zocht vanuit de lucht mee. Ook werd een gebouw doorzocht waarin de drie zich zouden bevinden. Rond 16.00 uur werd de zoekactie zonder resultaat beëindigd.

De auto waarin de drie reden, bleek gehuurd. Via de verhuurmaatschappij zal de politie proberen te achterhalen wie de bestuurder is geweest.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.4 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%