Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

'Badr Hari weer de ring in'

20 FEB 2013

Hoewel Badr Hari in afwachting is van zijn proces, zal de voorlopig vrijgelaten kickbokser op 15 maart de ring betreden tijdens de K1-finale voor de wereldtitel in Zagreb. Dat meldt althans de Kroatische vechtsportwebsite Fight Site.

Foto: FightSIte.hr
Foto: ANP

De site is lyrisch over de komst van de kickbokser naar het vechtspektakel in de Kroatische hoofdstad. "Dit sensationele nieuws geeft een nieuwe dimensie aan het toernooi." Vol lof wordt er geschreven over de kickbokscarrière van Hari. "Met 111 wedstrijden en slechts 11 nederlagen heeft hij een grote schare fans om zich heen verzameld."

Bad Boy

Fight Site meldt ook dat 'het wat minder leuk is' dat Hari zijn vuisten buiten de ring niet onder controle schijnt te hebben. "De Bad Boy, die zojuist is vrijgelaten, wacht zijn proces af buiten tralies maar in de ring van de K1-finale."

Buitenland

Hari moet na zijn vrijlating in januari aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag hij tussen 20.00 en 08.00 uur niet in horecagelegenheden komen. Ook is het hem verboden contact op te nemen of te hebben met getuigen, met uitzondering van zijn vriendin Estelle Cruijff. Omdat zijn werk zich voor een belangrijk deel in het buiten Nederland afspeelt, is hem door de rechtbank geen beperking opgelegd om naar het buitenland te reizen, zo laat Hari's advocaat Bénédicte Ficq weten.

Hari, die in het bezit is van zowel een Nederlands als een Marokkaans paspoort, vecht onder de Marokkaanse vlag.

Everink

De kickbokser zat sinds vorige zomer vast op verdenking van ernstige mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens het dancefeest Sensation in de Amsterdam ArenA op 8 juli. Justitie verdenkt hem van poging tot doodslag en inmiddels ook van een aantal andere mishandelingen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
20.4 °C
W4
Beurs AEX
AEX 519.97
+ / - +0.12%