Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
premium

Vierde gezichtschopper meldt zich

27 FEB 2013

Een vierde verdachte van de beestachtige mishandeling in Oosterhout geeft zich gemeld bij de politie. De 17-jarige jongen uit de Brabantse plaats gaf zichzelf net als de drie andere verdachten pas aan nadat beelden van het schokkende geweld werden vrijgegeven.

De Brabantse politie heeft maandagavond weer schokkende beelden getoond van een zware mishandeling, deze keer in het uitgaansleven van Oosterhout.
Foto: Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V., Amsterdam

De jongen meldde zich gisteravond op het politiebureau.  De vijfde verdachte loopt nog vrij rond, maar de politie weet mede dankzij de in totaal 37 tips die binnenkwamen wel in welke richting zij moet zoeken. Drie van de jongens die nu vastzitten zijn 17 jaar, de vierde is 18 jaar.

De politie toonde maandagavond beelden van de mishandeling op 19 februari. Op het filmpje is te zien hoe vijf jongens ongenadig hard intrappen en –slaan op een 25-jarige man. Publiek kijkt toe en grijpt niet in. Het slachtoffer blijft bewusteloos achter op straat met een blauw oog, tand door de lip en beschadigde neus.

Na de uitzending ontstond op internet een uitgebreide zoektocht naar de daders. Bij de politie meldde zich maandagavond al iemand die zei dat hij op internet ten onrechte met de mishandeling in verband werd gebracht.

Vaker Premium artikelen lezen?
Registreer en lees elke maand
15 Premium artikelen gratis!
Vaker Premium artikelen lezen?
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
7.2 °C
ZZW4
Beurs AEX
AEX 462.11
+ / - +0.61%